![]() |
|
Cytuj:
@EDIT chce ktoś kupić full eq z tego pajaca? |
@Siuter - Od razu mowie ze to nie typ od Nas :)
@Kamba - A Ty debilu wypowiadasz sie o Nim, a skad masz pewnosc, ze to cwaniaczek tylko za monitora? Moze to kurwa sam Mariusz Pudzianowski pisze na carlin.pl? @Antek - No hej :* @Rebellion - Nasz commander to ciota i chuj Ci w ryj Tomeczku XD Chce ktos kupic 113 msa na morganie? Bez hunta, nigdy nie uczestniczyl w wojnie :) |
[quote=kamba;2710614]Siuter skurwysynie z kad ty sie urwales strugasz takiego cwaniaka? Ja mysle ze pierwszy lepszy ogarniety chlop ci wpierdoli bez zadnego problemu takze skoncz pierdolic jebany imbecylu bo jestes skonczony jak dla mnie :)
jestes pleban ktorego bym zasiutowal kolanem. Adres podalem chcesz sie przekonac kim jestem/jak wygladam/czy umiem sie bic zapraszam. A nienapisalem tego po to zeby kogos przestraszyc, rośi cwaniakuje, to jak jest taki rox kox to niech mnie odwiedzi a ty zamknij dupsko siedz na pizdzie i niemrognij. i to ty jestes skaczonym 0 plebsiaro.:baby: a i do rosiego, mowisz ze elinta bal ci sie powiedziec na vt ze jestes plebs, podalem ci vt to czemu niewszedles? Akon zabronil czy masz kupe w strinach? |
@up
majster, mam prośbę.. weź rozbieg i jebnij głową w ścianę, a nie robisz z siebie takiego koksa, którym prawdopodobnie nie jesteś. btw, znasz takie powiedzenie 'don't feed troll'? jak nie, to dalej wrzucajcie rosiemu ;-) wracając do tematu. tak, właśnie tak uważam, że jesteś tylko plebsem, bo jakbyś był człowiekiem, który czuje się pewnie to byś tak się nie ciśnieniował przed monitorem.. uprzedzając pytanie, nie, nie przyjadę do ciebie do miasta tylko po to, żeby przekonać się czy jesteś 'koxem' czy jakimś innym chujem - nie te czasy, kiedy się napinało przez neta. Będziesz kiedyś przejazdem w Bełchatowie, daj znać. PS zainwestuj w Mozille to ci będzie błędy podkreślać |
Cytuj:
PS jestes pleban jak reszta ala flow. a rosi to jebany czarny murzyn i wafel. |
haha elinta spierdolencu wczesniej sie tak nie napinales jak mogles grac. o morganie mozesz zapomniec to probujesz atakowac carlinpl. a wy*******aj ty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. co to za czub na chuja ten siuter |
Cytuj:
Hejter, czyli nikt B) |
Go on bitch! Scratch her eyes! To forum momentami jest lepsze od dobrego kina akcji ^^
@Bardol - Co by o Tobie nie mówili to jednak (pomijając wszystkie bluzgi) umiesz pisać z sensem. Na pewno chcesz zostać we Flow? ;D ~Alor |
Cytuj:
Poza tym, kim jak nie elintą możesz być niedojebana kurwo, skoro przytaczasz tutaj takie rzeczy, o których tylko on wiedział? Pewnie na wigilii życzyli ci 300 poziomu i teraz chodzisz w*****ony, bo CHUJA MOŻESZ PIERDOLONY SZMATŁAWCZE. jesteś niedomytym zrytym bażantem z koziej dupy. kałożerny gazulcu, roluj czapczochy molestowany walcu drogowy z ukrainy. chcesz zobaczyć kosmite? to spójrz w lustro. wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała *****cę macicy ty tłusty włosie z przepoconej dupy z dworca w zanzibarze. stawiaj parujące klotze na linoleum rozepchany pierdolcu sfilcowany przez stado dzikich murzynów. I na koniec posłużę się cytatem, dla mojego kochanego przez psa w dupę Elinty Założę się, że jesteś tak popierdolony na rl, że gdybyś zobaczył gołą kobietę w łóżku to zaczął byś walić konia. 8o :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* <3<3<3<3 LooFFciaM cIeM :*:*:*:* Edit: @ Kakej A czy postać ma dużo friendsów i jest szanowana??????? |
Cytuj:
jak ogladales american pie : beta house, to ty reprezentujesz ten "geek house", wiec idz lepiej wrzuc na nk kolejne 30 fotek z "zabawnymi obrazkami" ktore kazdy juz widzial i kazdy ma na nie wyjebane. Jak kurwa mozna miec 20 lat i byc takim "komputerowym madralka" ja pierdole[*] |
Cytuj:
Kim ty jestes? Tak pytam z ciekawosci |
Cytuj:
Zainteresowany ? ; p |
Cytuj:
|
Cześć Kacper:) Co tam?
|
Softy kury spoko nie ? AHAHAHAH ja pierdole 2 ludzi z bogatyni oddalo wam seta XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXD ile macie przez 2 dni 1,3 kk ? :D
|
A leci, wpadasz do nas na sylwka :)?
|
15:31 Kuraa [78]: powiem tyle rozpierdolcie te flow w 4 dupy ja stad s*******am 15:31 Kuraa [78]: jebane nieogary
00:36 Kuraa [78]: gdyby nie to ze mnie kurwa u siebie nie chcecie dawno bym przeszedl bo kurwa to co sie wyprawia przechodzi ws~ lol. |
Cytuj:
Chłopcze, po pierwsze nie na tyle mnie stać, tylko więcej nie jesteś wart.:confused: A co do fotek, skoro widziałeś i masz wyjebane, to po chuj oglądasz i komentujesz? :confused: Edit: @ Kakej nom, za browara wymienię, może być bez eq. ok menz?? |
Cytuj:
To mieszkasz 1 przystanek ode mnie ;) Tylko zastanawiam się kim jesteś^^ |
Cytuj:
Tak jestes od chuja warty jestes zajebiscie madry i w ogole kozak przechuj luzak, tylko zaloze sie ze jestes pierdolonym busiorem i nikt cie nie lubi na rl no bo jak mozna lubic takiego gimbusa co sie uwaza za najmadrzejszego, wy*******aj kapiszonie i nie wypowiadaj sie jakbys byl niewiadomo kim. |
Cytuj:
|
Cytuj:
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Aż mi się żyletki rozsypały... @ UP nie menz :// no have menz :// sorri man :// :*:*:*:*:*:* ELINTA LOFFCIAM CIEM :*:*:*:*:*:* |
Cytuj:
Kura czy jak ty sie tam ku*wa zwiesz ptaszku jesli oni nie ogarniaja tak jak mowisz to nie wiem co mozna powiedizec o tobie jestes zwyklym napinaczem nie masz pojecia o tej grze i jestes zwyklym psem idzesz tam gdzie dobrze tyle w twoim temacie a co do tego co on napisal gonzo mysle ze jak sie tu znajdzie screen z tego co mowil i jesli to prawda to chyba bodzieli los elinty oby sie tak stalo kolejnego napinacza mniej na morganie PLX |
Cytuj:
Mamy screeny, komu wysłać? :) ~Alor |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurak jak zobacze tego screena i to prawda to ci wpierdole :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No poslij mi tego screena |
btw dajcie movie che zobaczyc jak on ogarnia kuraaa
|
Cytuj:
~Alor |
@wiszu
Nono strugaj kartofla dalej jaki to fajny nie jestes mozna i tak ale prawda w oczy kole, no ale przynajmniej na forum mozesz grac luzaka. |
Kura dobrze popierdolony jestes ze w takim eq na rs latasz-.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No Wiszok zajebal z bluzgatora
@Kacper Niestety nie :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |
|