Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Leslaw 27-12-2009 02:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2710607)
Kurwa brawo za nm shielda, az zal ze jakies placki z kanalow weszly w jego posiadanie. Piatka z gory Spartian ~~ , ale przynajmniej orgazm byl :

01:44 Sevelis [114]: <33333333333
01:44 Anto Agroht [51]: xDDDDDDDDDDDDDDDD
01:44 Draz'Len [103]: HAHAHAHAHAAHAHAH
01:44 Sevelis [114]: <33333333333

Ty byś oczywiście się nie cieszył

@EDIT
chce ktoś kupić full eq z tego pajaca?

Kakej92 27-12-2009 02:57

@Siuter - Od razu mowie ze to nie typ od Nas :)
@Kamba - A Ty debilu wypowiadasz sie o Nim, a skad masz pewnosc, ze to cwaniaczek tylko za monitora? Moze to kurwa sam Mariusz Pudzianowski pisze na carlin.pl?
@Antek - No hej :*
@Rebellion - Nasz commander to ciota i chuj Ci w ryj Tomeczku XD

Chce ktos kupic 113 msa na morganie? Bez hunta, nigdy nie uczestniczyl w wojnie :)

siuter 27-12-2009 06:24

[quote=kamba;2710614]Siuter skurwysynie z kad ty sie urwales strugasz takiego cwaniaka? Ja mysle ze pierwszy lepszy ogarniety chlop ci wpierdoli bez zadnego problemu takze skoncz pierdolic jebany imbecylu bo jestes skonczony jak dla mnie :)

jestes pleban ktorego bym zasiutowal kolanem. Adres podalem chcesz sie przekonac kim jestem/jak wygladam/czy umiem sie bic zapraszam. A nienapisalem tego po to zeby kogos przestraszyc, rośi cwaniakuje, to jak jest taki rox kox to niech mnie odwiedzi a ty zamknij dupsko siedz na pizdzie i niemrognij.

i to ty jestes skaczonym 0 plebsiaro.:baby:

a i do rosiego, mowisz ze elinta bal ci sie powiedziec na vt ze jestes plebs, podalem ci vt to czemu niewszedles? Akon zabronil czy masz kupe w strinach?

xBardolekx 27-12-2009 08:35

@up
majster, mam prośbę.. weź rozbieg i jebnij głową w ścianę, a nie robisz z siebie takiego koksa, którym prawdopodobnie nie jesteś. btw, znasz takie powiedzenie 'don't feed troll'? jak nie, to dalej wrzucajcie rosiemu ;-) wracając do tematu. tak, właśnie tak uważam, że jesteś tylko plebsem, bo jakbyś był człowiekiem, który czuje się pewnie to byś tak się nie ciśnieniował przed monitorem.. uprzedzając pytanie, nie, nie przyjadę do ciebie do miasta tylko po to, żeby przekonać się czy jesteś 'koxem' czy jakimś innym chujem - nie te czasy, kiedy się napinało przez neta. Będziesz kiedyś przejazdem w Bełchatowie, daj znać.

PS zainwestuj w Mozille to ci będzie błędy podkreślać

siuter 27-12-2009 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2710650)
@up
majster, mam prośbę.. weź rozbieg i jebnij głową w ścianę, a nie robisz z siebie takiego koksa, którym prawdopodobnie nie jesteś. btw, znasz takie powiedzenie 'don't feed troll'? jak nie, to dalej wrzucajcie rosiemu ;-) wracając do tematu. tak, właśnie tak uważam, że jesteś tylko plebsem, bo jakbyś był człowiekiem, który czuje się pewnie to byś tak się nie ciśnieniował przed monitorem.. uprzedzając pytanie, nie, nie przyjadę do ciebie do miasta tylko po to, żeby przekonać się czy jesteś 'koxem' czy jakimś innym chujem - nie te czasy, kiedy się napinało przez neta. Będziesz kiedyś przejazdem w Bełchatowie, daj znać.

PS zainwestuj w Mozille to ci będzie błędy podkreślać

zainwestuj w koniobijke to spuscisz z cisnienia. :baby: poczytaj wszystkie komentarze dopiero sie w*******aj bo jak widze nieczytasz dokladnie co napisalem i chyba niewiesz ocb. pozdro i przebacz boze za takich plebow jak ty na tym forum.
PS jestes pleban jak reszta ala flow.
a rosi to jebany czarny murzyn i wafel.

Inrzynier 27-12-2009 09:30

haha elinta spierdolencu wczesniej sie tak nie napinales jak mogles grac. o morganie mozesz zapomniec to probujesz atakowac carlinpl. a wy*******aj ty

xBardolekx 27-12-2009 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siuter (Post 2710659)
zainwestuj w koniobijke to spuscisz z cisnienia. :baby: poczytaj wszystkie komentarze dopiero sie w*******aj bo jak widze nieczytasz dokladnie co napisalem i chyba niewiesz ocb. pozdro i przebacz boze za takich plebow jak ty na tym forum.
PS jestes pleban jak reszta ala flow.
a rosi to jebany czarny murzyn i wafel.

tak się składa, że czytam to nadal regularnie i dokładnie wiem ocb. OTeBe, że jesteś niespełnionym małym chujkiem, którego jedynym celem w życiu jest pociśnięcie kogoś poprzez klawiaturę. Widzisz różnicę, między kimś 'ogarniętym' w rl, a jebanym dzieciakiem neo? Jak nie, to wyp3 do pani co prowadzi warzywniak na rynku to ona ci wytłumaczy tą jebaną małą różnicę.

Tenszinkan 27-12-2009 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leslaw (Post 2710622)
Ty byś oczywiście się nie cieszył

Cieszylbym sie ale na pewno nie w taki sposob "<33333 XDDDDDDDDDDDDDDHAUCHUAHAHAHAHHAHAH"

Btw. co to za czub na chuja ten siuter

Canabis 27-12-2009 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2710703)

Btw. co to za czub na chuja ten siuter

Hejter, czyli nikt B)

allcado 27-12-2009 11:35

Go on bitch! Scratch her eyes! To forum momentami jest lepsze od dobrego kina akcji ^^

@Bardol - Co by o Tobie nie mówili to jednak (pomijając wszystkie bluzgi) umiesz pisać z sensem. Na pewno chcesz zostać we Flow? ;D

~Alor

Wiecznyodpoczynek 27-12-2009 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siuter (Post 2710640)

a i do rosiego, mowisz ze elinta bal ci sie powiedziec na vt ze jestes plebs, podalem ci vt to czemu niewszedles? Akon zabronil czy masz kupe w strinach?

Elinta, ty s*****ały kretynie żal mi cię. Byłeś na tyle żałosny, że mało nie płakałeś prosząc Akona, byście poszli na zamknięty kanał i momentalnie zawarłeś swój żydowski, rozepchany ryj kiedy wszedłem.

Poza tym, kim jak nie elintą możesz być niedojebana kurwo, skoro przytaczasz tutaj takie rzeczy, o których tylko on wiedział?

Pewnie na wigilii życzyli ci 300 poziomu i teraz chodzisz w*****ony, bo CHUJA MOŻESZ PIERDOLONY SZMATŁAWCZE.

jesteś niedomytym zrytym bażantem z koziej dupy. kałożerny gazulcu, roluj czapczochy molestowany walcu drogowy z ukrainy. chcesz zobaczyć kosmite? to spójrz w lustro. wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała *****cę macicy ty tłusty włosie z przepoconej dupy z dworca w zanzibarze. stawiaj parujące klotze na linoleum rozepchany pierdolcu sfilcowany przez stado dzikich murzynów.

I na koniec posłużę się cytatem, dla mojego kochanego przez psa w dupę Elinty
Założę się, że jesteś tak popierdolony na rl, że gdybyś zobaczył gołą kobietę w łóżku to zaczął byś walić konia. 8o

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* <3<3<3<3
LooFFciaM cIeM :*:*:*:*

Edit:
@ Kakej
A czy postać ma dużo friendsów i jest szanowana???????

Im_Buck_i_came_to_fuck 27-12-2009 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710292)
Podpiszesz mi sie na klacie, ziom?

Nie da sie zlozyc podpisu na czyms czego nie ma pajacu. Zreszta wiedzialem ze tylko na tyle cie bedzie stac, nawet dupy na twoim profilu na nk pod zdjeciami maja z ciebie polewe i z twojego zafascynowania tibia hahahaha

jak ogladales american pie : beta house, to ty reprezentujesz ten "geek house", wiec idz lepiej wrzuc na nk kolejne 30 fotek z "zabawnymi obrazkami" ktore kazdy juz widzial i kazdy ma na nie wyjebane.

Jak kurwa mozna miec 20 lat i byc takim "komputerowym madralka" ja pierdole[*]

kamba 27-12-2009 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Im_Buck_i_came_to_fuck (Post 2710779)
Nie da sie zlozyc podpisu na czyms czego nie ma pajacu. Zreszta wiedzialem ze tylko na tyle cie bedzie stac, nawet dupy na twoim profilu na nk pod zdjeciami maja z ciebie polewe i z twojego zafascynowania tibia hahahaha

jak ogladales american pie : beta house, to ty reprezentujesz ten "geek house", wiec idz lepiej wrzuc na nk kolejne 30 fotek z "zabawnymi obrazkami" ktore kazdy juz widzial i kazdy ma na nie wyjebane.

Kim ty jestes? Tak pytam z ciekawosci

Kakej92 27-12-2009 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710714)
@ Kakej
A czy postać ma dużo friendsów i jest szanowana???????

Oczywiscie, ma bardzo duzo znajomych w rzadzacej gidi, a nawet rli. W rebellion tez ma duzo znajomych, wiec nie ma co sie bac o hunta :)
Zainteresowany ? ; p

Gonzo 27-12-2009 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakej92 (Post 2710812)
Oczywiscie, ma bardzo duzo znajomych w rzadzacej gidi, a nawet rli. W rebellion tez ma duzo znajomych, wiec nie ma co sie bac o hunta :)
Zainteresowany ? ; p

Kupa z Ciebie i tyle.

Antonioo 27-12-2009 15:27

Cześć Kacper:) Co tam?

kamba 27-12-2009 15:38

Softy kury spoko nie ? AHAHAHAH ja pierdole 2 ludzi z bogatyni oddalo wam seta XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXD ile macie przez 2 dni 1,3 kk ? :D

Kakej92 27-12-2009 15:38

A leci, wpadasz do nas na sylwka :)?

Gonzo 27-12-2009 15:51

15:31 Kuraa [78]: powiem tyle rozpierdolcie te flow w 4 dupy ja stad s*******am 15:31 Kuraa [78]: jebane nieogary

00:36 Kuraa [78]: gdyby nie to ze mnie kurwa u siebie nie chcecie dawno bym przeszedl bo kurwa to co sie wyprawia przechodzi ws~

lol.

Wiecznyodpoczynek 27-12-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Im_Buck_i_came_to_fuck (Post 2710779)

Kolejny ziom, który bardziej przejmuje się moim profilem na nk, niż ktokolwiek inny, HAHAHA.
Chłopcze, po pierwsze nie na tyle mnie stać, tylko więcej nie jesteś wart.:confused:

A co do fotek, skoro widziałeś i masz wyjebane, to po chuj oglądasz i komentujesz? :confused:

Edit:
@ Kakej
nom, za browara wymienię, może być bez eq. ok menz??

Etun 27-12-2009 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siuter (Post 2710493)
arcano jednak jestes jebanym plebem, gz pisowni.

--- siuter dodał 2 minut i 39 sekund później ---

ja mieszkam na bemowie adres Synow Pulku 4m35. i chetnie zapraszam a dla Tych co nie wiedza to elinta mieszka na pw-placu wilosona i jak ktorys ma jakis problem do mnie to chetnie zapraszam :) a Ty wiszu skoncz pierdolenie i w jazdy na mnie albo kogos z moich ziomkow bo wkoncu ktos Cie serio na rl odwiedzi i to Ty bedziesz plakal nie ja
Wiec tak jak wiszu powiedzialem jak chcesz sie przekonac ze nie jestem Elinta to wpadaj na bemowo pozdro i czekam. btw gz straty dobre z was pizdy i + dla rebellion. smiecie z flow.:baby:

To mieszkasz 1 przystanek ode mnie ;)
Tylko zastanawiam się kim jesteś^^

Im_Buck_i_came_to_fuck 27-12-2009 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710865)
A co do fotek, skoro widziałeś i masz wyjebane, to po chuj oglądasz i komentujesz? :confused:

Bo smiech to zdrowie.

Tak jestes od chuja warty jestes zajebiscie madry i w ogole kozak przechuj luzak, tylko zaloze sie ze jestes pierdolonym busiorem i nikt cie nie lubi na rl no bo jak mozna lubic takiego gimbusa co sie uwaza za najmadrzejszego, wy*******aj kapiszonie i nie wypowiadaj sie jakbys byl niewiadomo kim.

Kakej92 27-12-2009 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710865)
@ Kakej
nom, za browara wymienię, może być bez eq. ok menz??

Za poltora, ok zioom ?

Wiecznyodpoczynek 27-12-2009 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Im_Buck_i_came_to_fuck (Post 2710879)
Bo smiech to zdrowie.

Tak jestes od chuja warty jestes zajebiscie madry i w ogole kozak przechuj luzak, tylko zaloze sie ze jestes pierdolonym busiorem i nikt cie nie lubi na rl no bo jak mozna lubic takiego gimbusa co sie uwaza za najmadrzejszego, wy*******aj kapiszonie i nie wypowiadaj sie jakbys byl niewiadomo kim.

;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Aż mi się żyletki rozsypały...

@ UP
nie menz :// no have menz :// sorri man ://

:*:*:*:*:*:* ELINTA LOFFCIAM CIEM :*:*:*:*:*:*

Elooo 27-12-2009 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2710862)
15:31 Kuraa [78]: powiem tyle rozpierdolcie te flow w 4 dupy ja stad s*******am 15:31 Kuraa [78]: jebane nieogary

00:36 Kuraa [78]: gdyby nie to ze mnie kurwa u siebie nie chcecie dawno bym przeszedl bo kurwa to co sie wyprawia przechodzi ws~

lol.

HAHAHAAHAHAHAHA

Kura czy jak ty sie tam ku*wa zwiesz ptaszku jesli oni nie ogarniaja tak jak mowisz to nie wiem co mozna powiedizec o tobie jestes zwyklym napinaczem nie masz pojecia o tej grze i jestes zwyklym psem idzesz tam gdzie dobrze tyle w twoim temacie a co do tego co on napisal gonzo mysle ze jak sie tu znajdzie screen z tego co mowil i jesli to prawda to chyba bodzieli los elinty oby sie tak stalo kolejnego napinacza mniej na morganie PLX

allcado 27-12-2009 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710886)
HAHAHAAHAHAHAHA

Kura czy jak ty sie tam ku*wa zwiesz ptaszku jesli oni nie ogarniaja tak jak mowisz to nie wiem co mozna powiedizec o tobie jestes zwyklym napinaczem nie masz pojecia o tej grze i jestes zwyklym psem idzesz tam gdzie dobrze tyle w twoim temacie a co do tego co on napisal gonzo mysle ze jak sie tu znajdzie screen z tego co mowil i jesli to prawda to chyba bodzieli los elinty oby sie tak stalo kolejnego napinacza mniej na morganie PLX

Mamy screeny, komu wysłać? :)

~Alor

Elooo 27-12-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allcado (Post 2710889)

~Alor

ja bym tak zrobil nie gram tu ale mam rl co zna tu sporo osob i wiem wlasnei ze elinta polecial z takie zabawy wiec jesli on polecial to chyba za kura nie zaplacza i wtedy znajdzie sie on miedzy mlotem a przyslowiowym kowadlem bo wy macie go w dupie i onie pewnie tez go beda mieli mam taka nadzieje !!

Wiecznyodpoczynek 27-12-2009 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710891)
ja bym tak zrobil nie gram tu ale mam rl co zna tu sporo osob i wiem wlasnei ze elinta polecial z takie zabawy wiec jesli on polecial to chyba za kura nie zaplacza i wtedy znajdzie sie on miedzy mlotem a przyslowiowym kowadlem bo wy macie go w dupie i onie pewnie tez go beda mieli mam taka nadzieje !!

Tyyyyyy, ale Kura nie ma skąd polecieć xDDDDDDDDDDD

Elooo 27-12-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710892)
Tyyyyyy, ale Kura nie ma skąd polecieć xDDDDDDDDDDD

To tego nie wiedzialem ale zawsze hunt lepszy:PP

kamba 27-12-2009 16:28

Kurak jak zobacze tego screena i to prawda to ci wpierdole :)

Elooo 27-12-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2710901)
Kurak jak zobacze tego screena i to prawda to ci wpierdole :)

hahahaha kura hunted na rl tez dobre:D

kamba 27-12-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710899)
To tego nie wiedzialem ale zawsze hunt lepszy:PP

Albo dobra nie bede sie napinal ! ;DDDDDDD

kamba 27-12-2009 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allcado (Post 2710889)

~Alor

No poslij mi tego screena

Elooo 27-12-2009 16:35

btw dajcie movie che zobaczyc jak on ogarnia kuraaa

allcado 27-12-2009 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710911)
btw dajcie movie che zobaczyc jak on ogarnia kuraaa

Nie ma cama z Kury bo to był taki z nudów spontan. "Kto się nudzi i ma pacc niech leci na PH, Kure sobie ubijemy." Nikt nie nagrywał nawet.

~Alor

Im_Buck_i_came_to_fuck 27-12-2009 17:05

@wiszu

Nono strugaj kartofla dalej jaki to fajny nie jestes mozna i tak ale prawda w oczy kole, no ale przynajmniej na forum mozesz grac luzaka.

RajstinMejere 27-12-2009 18:00

Kura dobrze popierdolony jestes ze w takim eq na rs latasz-.-

viov 27-12-2009 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RajstinMejere (Post 2710964)
Kura dobrze popierdolony jestes ze w takim eq na rs latasz-.-

Gdybym żył, tak jak on, w przekonaniu, że nic ale to kurwa kompletnie nic mi nie grozi, to czemu miałbym się nie bujać w takim secie ? :] Rebellion brutalnie i kosztownie sprowadza takich ludzi na ziemię ;(:D

Gonzo 27-12-2009 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elooo (Post 2710886)
HAHAHAAHAHAHAHA

Ja nie wiem, czy to prawda. Kakej i ktoś jeszcze na VT u nas mieli to w comment.

Antonioo 27-12-2009 21:29

No Wiszok zajebal z bluzgatora

@Kacper
Niestety nie :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31.