![]() |
|
Hehe malo rozumiem z tego poradnika ale thx musze sie tego naumiec :D
|
Nie wiem czy dobrze wgralem ss ;p
http://tucher2007.w.interii.pl/SS0038.jpg To moj 1 ss ;p Etoszek a jak ty wklejasz screny odrazu na forum a nie ze trzeba wchodzic na linka ? |
Synek, jebany gorolu idz stad. Jak sie nauczysz to wroc. Dziecko neostrady zeby SS nie umialo wkleic
|
Cos ci zrobilem ze do mnie tak piszesz ?
|
@Suprat
Wyluzuj ja na poczatku tez nie umialem ;\ @ywo Jest takie forum "dla poczatkujacych" czy cos w tym stylu tam mozna bez obaw probowac wklejac zdjecia :) jak znajde linka to ci podam. |
OK :) Dzieki
|
wejdz sobie np. na fotosik.pl wrzuc zdjecie i tam masz link do "pelny rozmiar na forum" - wez skopjuj i wklej tu
http://images31.fotosik.pl/379/b654dba8f685457d.jpg |
Dzieki wielke :) wyprobuje to na innym forum zeby tu nie sapamowac a potem jak juz mi sie uda powklejam pare ss'ow na te forum :)
|
Eto a Ty co połaczenie zagraniczne z Australi? W Turcji miales byc nie?
Ywo nic mi nie zrobiles ale w*****a mnie takie cos ze dzieci maja pacc a bladego pojecia o graniu i o forach maja ;] np. Kiedys pacc mialy dwie osoby z Ab a teraz ma 25 z czego 8 to takie cipki co z dp nie wychodza |
Ja umiem grc ale wlasnie nie kminie forum ;p
|
JUz nic ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
|
Dook nies±dzić polska trudny jezyka i ortografjja tródnA
|
Cytuj:
|
Masz kase masz pacc nie masz kasy nie masz pacc proste. Co kogo obchodzi na jakim lvlu ktos se pacc kupuje omg ;
Sprzedam: 33 druid/41mlvl <80k>, demonrage sword <25k>, lightning legs <12k> |
Hehe Ja mam 91 RP i 101 ED na innych swiatach po to mi Pacc ;p
|
|
Ale ujecia ;d;d;d;d;
|
15:15 Mala kumpela [28]: antyhero sie toba zajmie dook
15:15 Dook Tock [33]: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; NO COMENT ; |
ta za miesiac chyba ; d
|
omUJ boze mÓJ mistrz sie pojawil ;;;
Co tam wez jakies loganko na saphirke czasem ; ps;Przeprosilem Grzegosza ;;;;;; @EDIT ( nie to zebym sie smial ale ..) 20:22 Knicik [20]: ja nie chce ci cisnac i wogule 20:22 Knicik [20]: a ty mnie bijesz za to ze mowisz ze jestem lamusem 20:29 Dook Tock [33]: ile masz lat? 20:29 Knicik [20]: 13 20:29 Dook Tock [33]: dobra luzuj 20:30 Dook Tock [33]: jarasz trawe?;;;; 0:30 Knicik [20]: raz jaralem 20:30 Knicik [20]: u kuzyna 20:30 Dook Tock [33]: i jak bylo?;;; 20:30 Knicik [20]: na melanzu 20:30 Knicik [20]: fajnieee xD 20:31 Knicik [20]: chcialem z wiadra jarac ale mi nie pozwolili 20:36 Knicik [20]: a fajnie jest z wiadra? 20:39 Dook Tock [33]: oczywiscie ; 20:40 Herin Meran [81]: a z wanny nie jaral? ;;; |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26. |
|