Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Slay 29-12-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1815089)
A co myślicie o postawie Cesca w końcówce i kartce dla Artety ?

Cesc dobitnie pokazal, ze Arsenal to szmaty. =)

Thomisson 29-12-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sza'hel (Post 1815133)
HAHa,kto obraża mnie i fanów arsenalu?Pomogłeś mi bardzo odpowiadając na moje pytanie panie pro ivul mastah english
Skoro Arsenal to chłopczyki,to ManU to przy przedszkolaki

Po twojej pisowni i głupocie widać, że jesteś bratem Bluemastera.

Yoh Asakura 29-12-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1815163)
Cesc dobitnie pokazal, ze Arsenal to szmaty. =)

Daruj sobie Slay, bo te twoje komentarze ani jakieś mądre, ani tym bardziej prawdziwie.

Slay 29-12-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1815178)
Daruj sobie Slay, bo te twoje komentarze ani jakieś mądre, ani tym bardziej prawdziwie.

No pewnie, ze moje komentarze sa nieprawdziwe (co znaczy, ze je sobie uroiles?). I propagandowe.
I dalej uwazam, ze Cesc swoim zachowaniem pokazal, ze Arsenal to szmaty. =)

Yoh Asakura 29-12-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1815202)
No pewnie, ze moje komentarze sa nieprawdziwe (co znaczy, ze je sobie uroiles?). I propagandowe.
I dalej uwazam, ze Cesc swoim zachowaniem pokazal, ze Arsenal to szmaty. =)

Tak, przez chwilę także uroiłem sobie, że masz mózg, no ale niestety :/

Slay 29-12-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1815208)
Tak, przez chwilę także uroiłem sobie, że masz mózg, no ale niestety :/

Jak na razie to uroiles sobie, ze Kutafonierzy beda mieli mistrza w tym sezonie.
Swoja droga, Tottenham urzadzil sobie ladne strzelanie - az zaluje, ze nie ogladalem, bo pewnie bylo na co popatrzyc.

Straznik Monopolowego 29-12-2007 22:16

Celny komentarz z onetu
Cytuj:

Man Utd radzi sobie coraz lepiej, tym razem
był liderem już 2 dni.
A co do ciebie slay to twoje posty sa coraz bardziej glupio-bezsensowne.
Co najlepsze ty nawet niemozesz ich poprzec jakimis argumrntami co sprowadza twoj post do dna i niestety musze stwierdzic ze zamiast rosnac to twoj mozg chyba maleje bo juz od czasu kiedy tknoles Yoha rodzicow zadwalo mi sie ze robisz sie poprostu coraz glupszy a teraz mnie w tym swietnie upewniasz

Yoh Asakura 29-12-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1815227)
Jak na razie to uroiles sobie, ze Kutafonierzy beda mieli mistrza w tym sezonie.

Równie dobrze mogę powiedzieć, że to ty uroiłeś sobie, że Arsenal nie zdobędzie mistrzostwa. Swoją drogą - ciekawe skąd bierze się ta nienawiść do Arsenalu ?

Dark Sven 29-12-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1815271)
Równie dobrze mogę powiedzieć, że to ty uroiłeś sobie, że Arsenal nie zdobędzie mistrzostwa. Swoją drogą - ciekawe skąd bierze się ta nienawiść do Arsenalu ?

Zasiałeś ziarno, które teraz kiełkuje.

Sza'hel 30-12-2007 03:03

ManU dostał od West Hamu

Mr.Musk 30-12-2007 03:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sza'hel (Post 1815768)
ManU dostał od West Hamu

Ta......bywa

Yoh, czy Ty wkoncu zrozumiesz, ze Twój ifulprohyperelytarny Arsenal, raz, ni będzie mistrzem, dwa nie przejdzie przez milan, i trzy nie jest najlepszy, kiedy to zrozumiesz. Kupa gnoju, z tego Twojego klubu-.-

Hellraiser 30-12-2007 04:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.Musk (Post 1815784)
Kupa gnoju, z tego Twojego klubu-.-

Omg, przeczytałem "Ty Gnoju!"

A coś napisze jeśli mnie pamiętacie, i jeśli mogę. Co do Fabregasa forma opadła jak całemu Arsenalowi a jego nadpobudliwość to zauważyłem ją w meczu z Chelsea. Co do ManU byłem pewny że będzie remis ale piękna niespodzianka się ziściła po spieprzonym karnym przez Krysię. Jutro liczę jeszcze na Santę, i Petrova i będzie fantastico, i można dać kolejną kolejkę maratonu please, tylko szkoda że zacznie się w niezbyt udany dzień 1 Stycznia, i jak ktoś będzie obstawiał no to może ryzykować u buków słabą formę dobrych klubów w ten dzień, kończąc na pewno jedna osoba 1 Stycznia nie będzie mieć kaca Pozdro Yoh ; > I to d-o-s-ł-o-w-n-i-e!

Slay 30-12-2007 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1815260)
Co najlepsze ty nawet niemozesz ich poprzec jakimis argumrntami co sprowadza twoj post do dna i niestety musze stwierdzic ze zamiast rosnac to twoj mozg chyba maleje bo juz od czasu kiedy tknoles Yoha rodzicow zadwalo mi sie ze robisz sie poprostu coraz glupszy a teraz mnie w tym swietnie upewniasz

Powiedzmy, ze dostosowuje sie postami do poziomu rozmowcow. Akomodacja przydatna rzecz =)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh
Swoją drogą - ciekawe skąd bierze się ta nienawiść do Arsenalu ?

Znikad, bo nie ma zadnej nienawisci. Nie podoba mi sie ich gra, nie lubie ich i tyle.

Thomisson 30-12-2007 09:30

Menedżer piłkarzy Manchester United sir Alex Ferguson uznany został plebiscycie, w którym głosowali dziennikarze zrzeszeni w Międzynarodowym Stowarzyszeniu Prasy Sportowej (AIPS), trenerem 2007 roku.
- Dziennikarze, członkowie AIPS, relacjonują wydarzenia piłkarskie przez 365 dni w roku i ich zdaniem ta nagrodą należy się właśnie Fergusonowi - powiedział wręczając nagrodę prezydent AIPS Gianni Merlo.

W plebiscycie World Football Award 2007, organizowanym przez World Sports Net Ltd. wzięło udział 9100 dziennikarzy prasy, radia, telewizji i mediów elektronicznych.

- To zawsze przyjemność otrzymać nagrodę. Z tej okazji chciałbym podziękować wszystkim, którzy oddali głos właśnie na mnie - powiedział Alex Ferguson.

Ferguson jest najlepszym menedżerem w historii angielskiego futbolu. Dziewięciokrotnie Manchester United pod jego wodzą sięgnął po tytuł mistrzowski, pięć razy Puchar Anglii, dwa puchary Ligi Angielskiej, Puchar Zdobywców Pucharów (1991), Ligę Mistrzów w 1999 roku, Klubowy Puchar Świata (1999) oraz Superpuchar Europy.

Jest on także jedynym menedżerem, który zdobył tytuł trzy razy z rzędu z tym samym klubem w sezonie 1998/1999, 1999/2000 i 2001/2002. 6 listopada 1986 roku zastąpił na stanowisku trenera Manchester United Rona Atkinsona i od tamtego czasu związany jest nieustannie z "Czerwonymi Diabłami"

AIPS powołany do życia podczas igrzysk olimpijskich w Paryżu, w 1924 roku, zrzesza dziennikarzy sportowych w 152 krajach świata.

by onet.pl
--------------------------------------------------------------------
;)

Articuno 30-12-2007 11:43

Cytuj:

Kupa gnoju, z tego Twojego klubu-.-

Chyba, nie mówisz o 13-krotnym mistrzu Anglii :|

Yoh Asakura 30-12-2007 11:46

Cytuj:

Yoh, czy Ty wkoncu zrozumiesz, ze Twój ifulprohyperelytarny Arsenal, raz, ni będzie mistrzem, dwa nie przejdzie przez milan, i trzy nie jest najlepszy, kiedy to zrozumiesz. Kupa gnoju, z tego Twojego klubu-.-

Nostradamus ?
Cytuj:

Znikad, bo nie ma zadnej nienawisci. Nie podoba mi sie ich gra, nie lubie ich i tyle.
Czy to powód, żeby wypisywać wyzwiska typu "Kutafonierzy" ? Nie lubisz klubu - ok, nie musisz, ale krztynę kultury racz zachować.

Articuno 30-12-2007 11:56

No i kolejny trup :[. Phil O'Donnell, kapitan zespołu Motherwell, zasłabł na podczas meczu z Dundee, niestety nie udało się go uratować. Miał 35 lat...

Davido16 30-12-2007 12:58

@up

Pisałem o tym wczoraj..

btw. Ciekawy jestem jak skoczy dzisiaj Małysz i czy Stoch załapie sie do pierwszej 30.

gyagen 30-12-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1816010)
Nostradamus ?

Czy to powód, żeby wypisywać wyzwiska typu "Kutafonierzy" ? Nie lubisz klubu - ok, nie musisz, ale krztynę kultury racz zachować.

gdybyś ty zachował krztyniunię obiektywizu można by się zastanowić.

Mr.Musk 30-12-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1816003)
Chyba, nie mówisz o 13-krotnym mistrzu Anglii :|

Mówię, ale nie odwarzył bym sie tego powiedzec o realu.

Cytuj:

Real zbudował swoja reputację na pięciu kolejnych triumfach w rozgrywkach Pucharu Europy (lata 1956-1960), dołączając do nich później cztery dalsze Puchary. Dwa razy wygrywał rywalizację o Puchar UEFA, 29 razy był mistrzem kraju, 17 razy zdobywał Puchar Hiszpanii, trzy razy Puchar Świata. By Chelsea mogła dorownać tym osiągnięciom, musiałaby przez 30 lat corocznie zdobywać dwa znaczące trofea i to przy założeniu, że Real nie będzie miał do roku 2036 żadnych sukcesów.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26.