Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Go0tic 19-08-2007 17:28

PiS smierdzi:( Za rzadow Kwacha lepiej bylo i do tego nie robil siary wygladem, wzrostem i wymowa za granica. Ja tam glosowalbym (bo jescze nie moge) na PO (jakby koalicji z PiSem nie bylo), SLD.A Lepper, Giertych, Kaczki i Rydzyk.... Stfu.

Doneq 19-08-2007 18:08

http://www.spieprzajdziadu.com/muzeu...p?title=Wolska

Slait 19-08-2007 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Go0tic (Post 1611439)
PiS smierdzi:( Za rzadow Kwacha lepiej bylo i do tego nie robil siary wygladem, wzrostem i wymowa za granica. Ja tam glosowalbym (bo jescze nie moge) na PO (jakby koalicji z PiSem nie bylo), SLD.A Lepper, Giertych, Kaczki i Rydzyk.... Stfu.

Masz jakies inne problemy zeby ich nie wybrac? Tak samo ja moge powiedziec ze nieche Kwasniewskiego bo on smierdzi i jest maly i wogole mi sie nie podoba. Wiele ludzi pisze na forach " kaczysnscy sa brzydcy, i wogole ta jego zona " to sa powody? My ich nie wybieramy po to zeby byli Miss Swiata ale po to zeby dobrze rzadzili. Nieiwem czy ktos z was ogladal film " Nocna Zmiana " Kurskiego. Tam sa pokazane wszysktkie przekrety w nocy teczek, jak walesa zdradzil Polske + Tusk + Kwasniewki. Film ten zsotal oddtworzony w TVN oczywiscie nie caly. Mozna go bylo obejrzec tez w Trwam gdzie zostal caly film odtworzony.

To dzieki media jak TVN kaczynscy traca poparcie, jak PiS byl w Koaliscji z Samoobrona to odrazu pojawila sie sexafera, w ktorej okazalo sie z Lepper jest niewinny, a tu juz koalicja i PiS traca poparcie. A to ze Ziobro zabiera sie za porzadki to bardzo dobrze, jakos nie widzialem u Kwasniewskiego takiego entuzjazmu aby dobrac sie wszystm do dupy..

Iron'knight 19-08-2007 19:01

Ludzie sie naogladaja TVN i tych ich Szkiel Kontaktowych i tym podobnego shitu i potem piepsza głupoty.

Slait 19-08-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1611580)
Ludzie sie naogladaja TVN i tych ich Szkiel Kontaktowych i tym podobnego shitu i potem piepsza głupoty.

Dokladnie! Bo w TVN przed wyborami nie bylo duzo slychac o Kaczynskim tylko Tusk to Tusk tamto...

shaiboos 19-08-2007 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomski_1991 (Post 1610807)
@up
Ahhahah ;p o tu mnie kur.. rozbawiles :) hahahahah
@Jojo
Tamten rzad dzialal przez cala kadencje wiec nie dziwie sie ze zrobil wiecej ;p, a co sadzicie o wyborach :> kto wygra xD? Wedlug mnie PiS :p

Bawi Cie to bo tego nie rozumiesz i nie potrafisz wykorzystać politykowania w grze, czy masz inne zdanie, tzn. nie widzisz polityki w Tibii?

Sesef 19-08-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait (Post 1611567)
Masz jakies inne problemy zeby ich nie wybrac? Tak samo ja moge powiedziec ze nieche Kwasniewskiego bo on smierdzi i jest maly i wogole mi sie nie podoba. Wiele ludzi pisze na forach " kaczysnscy sa brzydcy, i wogole ta jego zona "

Moje poglądy na temat Kaczyńskich zostały wyrobione za czasów kiedy został Prezydentem Warszawy, czyli dużo wcześniej za nim został Prezydentem Polski. No nic te jego wymiany ekipy po zostaniu prezydentem wawy skutkują nienawiścią rodziny do Kaczynskiego. Tak więc podczas wyborów nikt na PiS nie zagłosuje, na Giertycha też nie na Leppera tym bardziej to tylko praktycznie PO zostaje. Dlatego proszę nie mów mi tu że mi tu TVN mózg przeprał, że mam głosować na PO

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait (Post 1611567)
A to ze Ziobro zabiera sie za porzadki to bardzo dobrze, jakos nie widzialem u Kwasniewskiego takiego entuzjazmu aby dobrac sie wszystm do dupy..

ok porządki się zgodzę, bo prawda jest taka że każda partia jaka dojdzie do władzy to pierwsze kilka lat musi wpierw na swoje dobytki zarobić tak było zawsze i tak będzie. Tylko dla czego nie szuka przekrętów w swojej partii

Hanys777 19-08-2007 19:51

Sorry ale chyba to lekka przesada zeby tyle stron o polityce pisac na tym forum.
Skonczcie plz.

Iron'knight 19-08-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys777 (Post 1611654)
Sorry ale chyba to lekka przesada zeby tyle stron o polityce pisac na tym forum.
Skonczcie plz.

Jakis Ty grzeczny i postawny :D:D:D

shaiboos 19-08-2007 21:05

Piraci ganiają Tootsów WTF?!

+

19:42 You see a dead human (Vol:10). You recognize Dolkie. He was killed by Isaris.

19:40 Xxxx Xxxxxx [XX]: What happend?
19:40 Qwenball Toots [138]: decided to attack me and tooki
19:40 Qwenball Toots [138]: wrong move

+

A teraz wszyscy razem i efekt:

20:09 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Juggernaut Foice. He was killed by Natalon.

Komarek 19-08-2007 21:58

Jugger miał hacka.

blantmaster 19-08-2007 22:04

Czemu Qwenball ma invite do Last Spartan i czemu Isaris z Julia zabili Dolkie? Czyzby przetasowanie sil? A moze ktos chce rzadzic samotnie xD

Chomski_1991 20-08-2007 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1611217)
Troche zle to sformulowales. Powinno byc WALKA z korupcja i zwiazane z tym skandale napedzane przez TVN...

I bardzo dobrze to ujoles :) tu zgadzam sie z toba w 100 % :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Go0tic (Post 1611439)

Mnie tam wzrost i wyglad czlowieka nie przeszkadze ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shaiboos (Post 1611629)
Bawi Cie to bo tego nie rozumiesz i nie potrafisz wykorzystać politykowania w grze, czy masz inne zdanie, tzn. nie widzisz polityki w Tibii?

No jakos nie ;) prosilem abys napisal jakies przyklady wykorzystania polityki w grze ....

Iron'knight 20-08-2007 12:14

W Tibii jest tylko jeden rodzaj rzadow. Dyktatura, i jest to normalne. Gracze walcza o wladze na serwerze a potem usuwaja z niego tych ktorzy sa niewygodni. Nie ma w tym nic dziwnego.

shaiboos 20-08-2007 12:56

Według mnie polityką można nazwać wszystkie działania realizujące jakąś strategię. Bo polityka w potocznym znaczeniu kojarzy się głównie z parlamentem itp., a to nie wszystko. Podobnie dyplomacja - te słowo głównie kojarzy się z pokojowymi rozwiązaniami, a przecież dyplomacja to po prostu stosunki interpersonalne podczas których staramy się zadbać o swoje sprawy. To jak się prowadzi dyplomację to inna sprawa =)

Na Aurei jest pełno przykładów polityki - Gildie się dogadują, walczą między sobą, zawierają pakty. Np. bardzo wyraźnym przykładem może być obecny Alliance, czyli gildie które nie koniecznie za sobą przepadają za sobą, ale wspólnie uznały, że to nie one sobie nawzajem sa największą przeszkodą, ale (powiedzmy po staremu) FAG. A to, że Alliance nie jest monolitem widać co chwila choćby wczorajsze wydarzenia. FAG też ma swoją politykę. Mimo całej mojej sympatii i szacunku dla członków FAGu, gildia ta stara się zewszechmiar narobić sobie wrogów gdzie tylko sie da. Moja rada - postarać się o oczyszczenie wizerunku (może poprzez odcięcie się tej prawdziwej lojalnej i zgranej ekipy od pozostałej beznadzieji) i odstawienie noobcharów bo to co ludzie z FAGu wyprawiają na noobacharach to parodia jakaś jest. A to, że wszyscy wiedzą które nooby należą do danej strony więc grabi sobie FAG tym podwójnie. Zresztą o samodestrukcyjnej polityce FAGu sam pisałeś Chomski. Nie bedę teraz szukał i cytował, ale właśnie o zachowaniu FAGu pisałeś jeszcze nie tak dawno temu.

Russ'el 20-08-2007 13:19

@ Chomski
a Ty źle to "ujoles" :D

Doneq 20-08-2007 18:11

Kapek Aurea

Aug 20 2007, 16:58:34 CEST Killed at Level 88 by Lagurus
and by Cervik

Luakszenko111 20-08-2007 18:23

Wojna w carlin

W Carlin jest wojna pomiedzy pink army i blood army oczywiscie ja nalezalem do blood army 2 charem i jak bedzie znowu wojna tzn. bedziemy sie zbaijali to poostaram sie zrobic screena i tutaj wklejic pozdro.:cup:

duuKi 20-08-2007 18:40

heh...
ta bloody army to zabawna sprawa:P
kompromituja sie krok po kroku, narazie to sfragowali:
afkera i tomm'aziego ktory nic nie mial;P
Nasi troche zwatpili po tym jak gdy zabilismy maciusia morderce, wpadl rikser i jakies ziomki z la ondy i wybili 3 z 4 ktorzy byli po maciusia:P
ale jak narazie 9:3 bo polowa frgow z 17 nie zostala uznana przez Bloody~;p

Luakszenko111 20-08-2007 19:18

aha

No dobra ale ja nie jestemjuz w blood wiec prosze nie atakujcie mnie ciagle mimo ze mam 6 lvl na tamtym nicku wrr:confused:;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14.