Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Kiroy 25-12-2007 15:10

Yag Pephy :D kochamy te propagande wzjamena co nie ?? :D przyznaje sie ebz bicia :D ale Misieq wjezdzacie na mlodego :D ale sami lepsi nie jestescie :D i nie zaprzeczajcie :D

Saint : nie ma sensu sie prosic ludzi aby dolaczali , dobry wynik mozna zrobic tylko z ludzmi ktorzy sami chca tego i do tego brna !! a nie ci invitnieci na sile !! srac na to !! trzeba pokazac zgraniem kolektywem i zaangazowaniem kto wygra te wojne i pokazalismy to juz raz w 8 osob przypominam :)

omagad 25-12-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1806183)
Yag Pephy :D kochamy te propagande wzjamena co nie ?? :D przyznaje sie ebz bicia :D ale Misieq wjezdzacie na mlodego :D ale sami lepsi nie jestescie :D i nie zaprzeczajcie :D

Saint : nie ma sensu sie prosic ludzi aby dolaczali , dobry wynik mozna zrobic tylko z ludzmi ktorzy sami chca tego i do tego brna !! a nie ci invitnieci na sile !! srac na to !! trzeba pokazac zgraniem kolektywem i zaangazowaniem kto wygra te wojne i pokazalismy to juz raz w 8 osob przypominam :)

o toz to Kiroy zgranie a nie nooby co to ich pierwszy setny lvl a ostatni ich war byl przeciw noobom z Carlin;D:baby:

be quick or be death!!!:evul::evul:

Dedalek 25-12-2007 15:21

@Yaugardo
Towarzyszy broni się nie wybiera. XD Też w większości nie lubię rodaków, ale akurat w tym wypadku to Szwedzi zachowywali się jak kretyni. Mowie oczywiście o Nivre i jego upośledzonych kolegach Izotopach. W tej wojnie walczymy o wolność i przeciwko Nivre i Izotopom, nie mam nic do Dorpaza, Mannowa, Fooziego, Pephego, ani reszcie.

Yaugardo 25-12-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad (Post 1806140)
Pisales na forum a jak sama nazwa wskazuje na cos...! jestes tak inteligentny ze chyba nie musze Ci dalej tlumaczyc jak chcesz pisac do samego Kiroya itd to masz priv od tego.;)

a jesli chodzi o ten rasizm to wiesz napewno co to przenosnia:o

no ty to bys nam pomogl..prosze Cie..:;( zalizalbys dupe NG na smierc?:D8o8o8o

Mowilem ze nie chce sie klocic to moja sprawa co robie :) i nikomu nie musze lizac dupy zeby na tym serwie siedziec

If u gonna die... DIE WITH YOUR BOOTS ON Muthafucker

omagad 25-12-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 1806217)
Mowilem ze nie chce sie klocic to moja sprawa co robie :) i nikomu nie musze lizac dupy zeby na tym serwie siedziec

If u gonna die... DIE WITH YOUR BOOTS ON Muthafucker

nikt sie nie kloci wymieniamy poglady miedzy soba:DD!
w Tibii moze jej nie lizesz ale na rl... jak znam zycie i przyjdzie co do czego to i Pepii zawinie ogon..:)

I CAN DIE FOR FRIENDS!!!!!!!!!!!!!!!!!:evul::evul::evul::evul:

Yaugardo 25-12-2007 15:40

wierz mi ze wolla bym mieszkac w Szwecji niz w polsce :) tak moze jestem jakis jebanym backstabberem myslicie sobie co chcecie

wierz mi ze tez moge dla przyjaciół tego chara zrookowac bo to tylko gra:)

zielaq 25-12-2007 15:45

nie wjezdzam na mlodego , ja sobie nie mam nic do zarzucenia bo ja nie mam serca do PAowania ludzi lub randomowania , nie to co Daniel :D

Yaugardo 25-12-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1806251)
nie wjezdzam na mlodego , ja sobie nie mam nic do zarzucenia bo ja nie mam serca do PAowania ludzi lub randomowania , nie to co Daniel :D

przeciez wiesz ze Daniel jets Gangsta nawet ma na fotce taki nick cos tam z Gansgta :P

pelle 25-12-2007 16:01

ja tam mlodego za bardzo nie znam, ale po tym co tu napisales do arhy to mnie troche zdziwilo. zgadzam sie tu z arha tez bym nie walczyl z takim gosciem u boku

pelle 25-12-2007 16:04

a nasze neutralne polaczki bija lvl po cichu ;d vryy, dio ridev etc.

Kiroy 25-12-2007 16:14

mlody troche przesadzil ale to tylko pokazuje jego frustarcje zachowaniem co niektorych ludzi :/

Izotopy to koledzy Kleytona wszczegolnosci i starego imhreeya :P oraz gerlimo bo to kolesie z saphiry :P

Allirav 25-12-2007 16:21

Heh i nic im to nie da. Mysle ze zaden polak nie wbije narazie na obsidi 150 lvla bez hunta , wojny , paymentu , paowania jak i ze strony NG tak i
ze strony Saint , za to ze nie walczyl. Ten kto chce niech walczy,racja ze z przymusu to chuj z tego wyjdzie. Jednak Iskierka nadzieji plonie niczym lampka na choince ze moze tym razem wojownicy o wolnosc pokonaja tyranie i dyskryminacje NEXT GENERATION. A co do Pephego to jestem pewien w 100% ze wkoncu skonczy tak jak Xuso.

Arha 25-12-2007 16:32

I co znowu zaczniecie wygrywać.. potem polaczki zaczną "rządzić" i ng sie odnowi i znowu bd rządzić. chcecie przykład polskiego rządzenia ?? popatrzcie na server Furora, wojna za wojna bo polaczki biją się o władze.
z wojny do wojny ? nie dziękuje

Slayer-Nuddle 25-12-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 1806241)
wierz mi ze wolla bym mieszkac w Szwecji niz w polsce :) tak moze jestem jakis jebanym backstabberem myslicie sobie co chcecie

wierz mi ze tez moge dla przyjaciół tego chara zrookowac bo to tylko gra:)

To tylko gra, a chcialbys mieszkac w Szwecji bo lubisz szwedow? (male/female). Tak smialo wpisujesz w wikipedii rasizm, a sam uzywasz jakis najprawdopodobniej niezrozumialych dla siebie slow. Backstabing.

@Yson
No kurde wyprzedziles mnie z tym nacjonalizmem :D

Bo widzicie to jest tak. Polacy maja to do siebie ze zazwyczaj ze lubia sie napiedalac miedzy soba. Wynika to moze z braku inteligencji, a bycmoze to kwesta wieku lub dojzalosci. Naprawde zadko sie widuje zeby szwedki sie napieprzaly na siebie. I zgadzam sie z Kiroyem, ze powinni oni wziac naprawde zdeterminowane osoby, ktore chca wygrac i nie widza innej opcji. I Archin jest jedna z takich osob. Co prawda zdal sobie sprawe z tego, ze szwedzi nie beda go kochac dosc pozno, ale lepiej pozno niz wcale. I mam nadzieje ze Pepsi zrobi to samo. Wszystkie oczy patrza teraz co on zrobi. Wiec pepsiontko ,,daj przyklad polakom jak zwyciezac mamy".

Slayah

InvisibleWound 25-12-2007 18:14

jakies recki z soltriona?

jakby ktos z saints byl na tyle mily i by mogl tutaj all recki wklejac a nie ludzie musza sie meczyc, szperac po tibicams to bylbym wdzieczny :>

Yaugardo 25-12-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle (Post 1806442)
To tylko gra, a chcialbys mieszkac w Szwecji bo lubisz szwedow? (male/female). Tak smialo wpisujesz w wikipedii rasizm, a sam uzywasz jakis najprawdopodobniej niezrozumialych dla siebie slow. Backstabing.

@Yson
No kurde wyprzedziles mnie z tym nacjonalizmem :D

Bo widzicie to jest tak. Polacy maja to do siebie ze zazwyczaj ze lubia sie napiedalac miedzy soba. Wynika to moze z braku inteligencji, a bycmoze to kwesta wieku lub dojzalosci. Naprawde zadko sie widuje zeby szwedki sie napieprzaly na siebie. I zgadzam sie z Kiroyem, ze powinni oni wziac naprawde zdeterminowane osoby, ktore chca wygrac i nie widza innej opcji. I Archin jest jedna z takich osob. Co prawda zdal sobie sprawe z tego, ze szwedzi nie beda go kochac dosc pozno, ale lepiej pozno niz wcale. I mam nadzieje ze Pepsi zrobi to samo. Wszystkie oczy patrza teraz co on zrobi. Wiec pepsiontko ,,daj przyklad polakom jak zwyciezac mamy".

Slayah

Nie chodzi tutaj o moje osobiste upodobania tylko o sytuacje calego panstwa (gospodarka, ekonomia etc). Poza tym darze ten kraj wielkim uczuciem ( nie nie kocham go) etc. wiec teraz widze ze ja jestem wielki "pedal co polske sprzedal" ...

Slayer-Nuddle 25-12-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 1806487)
Nie chodzi tutaj o moje osobiste upodobania tylko o sytuacje calego panstwa (gospodarka, ekonomia etc). Poza tym darze ten kraj wielkim uczuciem ( nie nie kocham go) etc. wiec teraz widze ze ja jestem wielki "pedal co polske sprzedal" ...

haha az taki popularny to nie jestes (i vice versa?).:D Widzisz, darzenie czegos wielkim uczuciem = nie odrzucanie tej rzeczy dla innych, podobnych. Kazdy jest kowalem wlasnego losu. I to ze bedziesz mieszkal w Polsce, w Szwecji czy na Grenlandii to juz nie ma znaczenia.

Thavenix 25-12-2007 19:29

brawo za akcje dla SAINT

<ironia>

zostawiac membersów w potrzebie, gz

Shepeenator w ng? huh?

Yaugardo 25-12-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle (Post 1806516)
haha az taki popularny to nie jestes (i vice versa?).:D Widzisz, darzenie czegos wielkim uczuciem = nie odrzucanie tej rzeczy dla innych, podobnych. Kazdy jest kowalem wlasnego losu. I to ze bedziesz mieszkal w Polsce, w Szwecji czy na Grenlandii to juz nie ma znaczenia.

Ale to nie znaczy czy lubie czy nie po prostu wiesz kazdy ma swoje zainteresowania ja akurat jestem zainteresowany kultura skandynawska :)

zielaq 25-12-2007 20:12

albo nvm .
slywek ja juz decyzje podjalem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50.