Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

DDoS 05-10-2008 20:59

3 dni nieobecności, a tu tyle postów się narobiło (studia znowu się zaczęły, a tak miło było mieć weekendy wolne), teraz znów powrót w niedziele, komp on i zasysanie mangi, pocieszenie że w niektórych pozycjach doszło do czegoś ciekawego.

Mhm ostatni odcinek Macross Frontier do ściągnięcia :) Potem wałkowanie TTGL (mimo iż kiepskie, obejrzę jak już ściągnąłem)

Rayza 05-10-2008 22:08

Od dziś przechodzę z Ecchi na Dramat :3 dzieki Gro który pokazał mi Myself:Yourself ^^ tyle smutku w tym jest ze az jestem radosny,i sie wzruszyłem xD [zawsze to oglądałem happy story i wogle]
wiec jakieś propozycje na kolejne serie ? :3

Hanndo90 05-10-2008 22:11

Tak jeśli chodzi o Dramat to Polecam ''Seto na Hanayome'' ;)
nie radze oglądać po 23:00 xD

Nari 05-10-2008 22:47

New Claymore. Spodziewałem się czegoś innego- trochę się zawiodłem. Myślałem o uchyleniu rąbka tajemnicy o alfonsach Claymore- a tu niespodzianka. Przynajmniej dowiedzieliśmy się czegoś o relacjach. Nie będę dalej spoilował, tylko powiem krótko- jak na mnie mogło być lepiej.

Hazuma 05-10-2008 22:52

Ray jeśli przeszedłeś na stronę dramatów to z całego serca polecam produkcje z 2007 roku mianowicie

Ef - a tale of memories

12 odcinków i po których obejrzeniu wrzucisz je do jednego wora z (clannad , kanon , myself , air , kimi ga ~ etc) wiec polecam

Illya_von_Einzbern 05-10-2008 23:14

Dobra lece i nie wracam.
Fajnie było podczas wakacji tu popisać z kilkoma ludzmi jak tematu praktycznie nie było ( 550 posts~ ) , wtedy jeszcze mogliście mnie znosić ale tera ju macie z kim gadać to sayonara.
Self pwn pic , bo wiem że was nie stać.
http://i305.photobucket.com/albums/n...3066950365.jpg

Serious Sam 05-10-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2288083)
Dobra lece i nie wracam.
Fajnie było podczas wakacji tu popisać z kilkoma ludzmi jak tematu praktycznie nie było ( 550 posts~ ) , wtedy jeszcze mogliście mnie znosić ale tera ju macie z kim gadać to sayonara.
Self pwn pic , bo wiem że was nie stać.

Daj spokój, nie unoś się, idź spać,a rano się obudzisz i pomyślisz inaczej ^.^

PS Fajny obrazek.

Rayza 05-10-2008 23:31

Kurde koniec 11 epa Myself;Yourself jest taki wzruszający T.T,1 anime na którym się o mały włos nie popłakałem [a niech któryś powie chłopaki nie płaczą to naśle tentacle]...
to jak wrócę z kolejnych badań w szpitalu to biorę się za kolejny dramat
Oyasumimase

ps:
Illya jest jak [DATTEBAYO] wiele razy mówili ze kończą tłumaczenia a i tak wracali po paru dniach xD

Grocix 05-10-2008 23:59

@Nari
Nowy Claymore, chyba manga?:P

@Illya
Oyasuminasai!

@Topic
Obejrzalem Blue Drop i musze przyznac, ze jest swietne. Co tu wiecej gadac, naprawde polecam.

kołbaś 06-10-2008 09:58

Rayza spróbuj Chrno Crusade. Przy ostatnich odcinkach płakałem jak bóbr a i nudzić się nie będziesz bo i walki jest trochę =)

DDoS 06-10-2008 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2288231)
Rayza spróbuj Chrno Crusade. Przy ostatnich odcinkach płakałem jak bóbr a i nudzić się nie będziesz bo i walki jest trochę =)

Ostatni odcinek
Ukryty tekst:
scena na ławeczce przed domkiem
naprawdę wzruszający.

Macross Frontier takie w miarę te zakończenie, mała łezka.

Barn 06-10-2008 13:02

Rayza polecam ci Kanon 2006 ;)

Rayza 06-10-2008 13:41

kurde widać ze większość osób lubi sobie popłakać/po wzruszyć się przy anime i bierze dramat xD

a sobie dziś kupiłem 240 str. Wędrowca z Tundry ^^ jak na razie jestem zadowolony z zakupu ale kreska w WzT jest bardzo ładna i zakończenie 1 z 6ciu historii inne niż myślałem to plus ^^,

@down
nie,jesteś normalny inaczej xD

Juzefek 06-10-2008 14:46

Dla mnie wzruszające jest gdy jest dużo krwi i łby lecą na ziemię, ale ja jetem dziwny :P

Nari 06-10-2008 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2288117)
@Nari
Nowy Claymore, chyba manga?:P

No raczej ; P. Choć czytałem gdzieś, że jakieś tam studio się może skusi na kontynuację.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2288272)
kurde widać ze większość osób lubi sobie popłakać/po wzruszyć się przy anime i bierze dramat xD

Ja dramaty, czy serie "okruchy życia" i uważam za ciemną stronę ecchi ; P.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2288302)
Dla mnie wzruszające jest gdy jest dużo krwi i łby lecą na ziemię, ale ja jetem dziwny :P

Nie jesteś dziwny, tylko głupi, mówiłem ci to tyle razy... A ty nadal swoje ; P.

Corgar Frizz 06-10-2008 17:04

A ja po prostu kocham anime... nie ważne jaki rodzaj, ważne żeby było dobre! A co do płakania przy anime ;p bardzo lubię. Im smutniejsze anime tym lepiej. A zwłaszcza jak ma trochę więcej odcinków ( 13+ ) i już polubię bohaterów. Wtedy to naprawdę... łzy, płacz, ale jaki potem ciekawy jestem że się wzruszyłem ;p prawie jak katharsis.

"Seto no Hanayome" dramatem? Ja przy tym kilka razy na podłodze leżałem. Ale ogólnie seria zacna. Do Lucky Star jeszcze brakuję, ale niektóre gagi są niesamowicie śmieszne.

@Illya

Dla ciebie:

"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy
Ale z Illya raczej będzie inaczej
Po swoje gadce niezwykle czczej
on tu bardzo szybko wróci
bo brakować mu będzie z tego tematu ludzi"

ks. Jan Twardowski feat. Corgar Frizz

Corgar Frizz

Xantro 06-10-2008 17:08

Ja sie prawie popłakałem przy ostatnim odcinku Wolf's Raina... Naprawdę niewiele mi brakowało xD. A teraz mam zamiar obejrzeć He is My Master (słyszałem że niezłe).

kołbaś 06-10-2008 17:42

obejzalem 8 odcinkow i mialem dosc tak to glupie bylo...

Corgar Frizz 06-10-2008 17:44

Rayza onee-chan wejdz na gg ;p to sobie pogadamy.

Jak myślicie za ile Illya wróci? Bo mi go strasznie brakuje.

Corgar Frizz

Grocix 06-10-2008 18:22

@Corgar
Rayza jest w szpitalu. A Illya sie obrazil :< Musisz go przeprosic na GG!

@Xantro
HIMM jest... średnie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43.