![]() |
|
A ja mam takie pytanie: ile powinna wynosic maksymalna roznica pomiedzy sword fighting a shielding?
|
@up
Nie ma to znaczenia. Byleby rosły :p edit: Ale też nie zaniedbuj shieldingu |
ja tam Was nie rozumiem
trenuję, jak widzę, że potworki mnie za mocno "głaszczą" :p po co np. w 2 tygodnie mieć 9 lvl i skile 50/50 jak można zrobić 20 lvl i zarobić na dragon hammera i nawalać cyklopy... a z morning starem, p setem i dwarven shieldem nikomu tego nie radzę :p |
1.Jakie powinienem miec skille i lvl do bicia:
a). dragon lorda b). hydry c). gigant spidera Narazie mam 76/74 i nie wiem czy takie wystarcza ? 2.Do jakich skilli wystarczy dojechac zeby wystarczyly do konca gry bez skillowania ? (tzn. w pozniejszym czasie black knight, hero, warlord i ew. demony oraz inne z plugastwa) |
Ja pare godzin temu 20lvl wbiłem na 75/75 i po małym teście uważam że jest dobrze ale przyda sie 85/85 hity wchodza średnio po 80 a jak narazie best to 145. Przy postawieniu monka wytrenowanie tych skili zajeło mi ok.2 tyg stania pod domkiem.
|
@2x up
1. a) ~80-80 b) ~80-80 c) ~75/75 Zauważ też że expiąc na dlach, hydrach etc solo wyjdziesz na dużej stracie ;) 2. Ja najlepsze ;] Pozdro ;P |
Tak czytam te posty i sie zastanawiam czy mam płakac czy sie smiac ? Patrzac na nobkow ktorzy to sie chwala:
" ja mam 16 kinighta skile 80/80 " haha a ty masz "32 knighta z skilami 62/62 " i na. . . wam takie skile. Otoz jezeli jest to swiat non pvp to na tym lvl do takich skii nie da sierady wyskilic a jak to jest pvp to padniecie 2 razy i bd skilowac 2 dni wiecej. A czemu padniecie? Niby sorc na low lvl nie ma mocy a uwierzcie ze 16 sorc z 16 mlvl zabije 16 kina z skilami 80/80. Spokojnie was bd tluk z roda i jakies runki a wy bd musieli podejsc i na 16 lvl hmm OoO z serpenta mu ciulac ;] bo bronie tez sa od lvl. 2 sparwa to to ze macie najta 16 skile po 80 po czym na 25lvl (oczywiscie jestescie facc, bo pacc nie ejst taki durny zeby skilic na takim lvl tyle) znudzi wamsie najt i zrobicie pala bp pall teraz wymiata. |
Cytuj:
2: jak sie uprzesz to i do 60 skila mozesz trenic na rotach 3: tez chcialbym wiedziec :P ale oprocz skili potrzeba eq wystarczajacego 4: w kazo jest dobry resp slime, w kopalni "w miescie" Cytuj:
a) na DL juz mozesz probowac, ofc wazne jest tez lvl a nie skile b) odpusc sobie :P c) twoje w zupelnosci starcza, chociaz GS to nie monster dla najta Cytuj:
Cytuj:
|
Ja mam ek 29 lvl :PMam skille prawie 60 na prawie 59:DCzy oplaca sie dobić 35 lvl i zacząć trenować czy już trenować na 30?:>
|
Ja wyznaczyłem sobie za cel zrobienie 75/75, dobiłem 75/73 na 23 lvl, trenowałem wyłącznie na dwarfach ;p nockami, nie widze sensu trenować do 80/80 albo 85/85 bo jeśli padnę będę miał ponad 10h na 1 skila do odrobienia a takich wysokich skili nie wykorzystam w pełni.
|
To zależy czy ktoś ma zamiar padać ...
im wyższe skille tym lepiej później ma się spokój i można tylko expić :) |
Siema
mam 12 lvl skile 57/56. Chciałybm sie dowiedzieć na jakich skilach i jakim eq moge trenowac na Slime za odp. z góry THX ;) |
:)
moim zdaniem na 20 levelu skile 55\55 musza byc no ale jezeli nie masz zamiaru kupić pacca to nei graj druidem :)
a tak poza tym jakim cuedm u niektórych z was sa takie ruznice w shieldzie ?? no hyba ze muwicie o palladynie :D |
Ja mam 37 axe 36 shielding eq noble armor p legs soldier helmet orish axe
Czy sa to dobre skille ? czy fatalnie zle ? :) |
@up lvl ?
@topic ja mam obecnie 13 lvl i skile 56/56 axe dobrze czy źle? mam zamiar do 60 ale niewiem minimum 58 :> na 25 zamierzam mieć z 67+ na 35 z 75 a później się zobaczy i tak zanim ja to wbije :> {oceńcie czy dobre skile mam :D,przypominam lvl 13 skile 56/56}:confused: |
Co do skili sa rozne tezy, hipotezy. Ale ja sadze jak i wiekszosc doswiadczonych garczy ze skilowanie na 15 poziomie nie ma sensu. Otoz jezeli ejst to swiat non pvp to ciezko zrobic np skile 75/75 na 15 lvl bo musisz miec okolo 20 lvl jak wbijesz takie skile (chyba ze expisz na pigach, chickenach itp ) a jezeli chodzi o pvp to noby skiluja do 75/75 na 15 lvl i:
a) padaja nastepnie kilak razy i maja po 65 b) na 25 poziomie twierdza iz najt jest do . . . i robia pala A uwierzcie ze skile to tak naprawde duzo nie swiadcza. Mysle ze jakktos ma te 65 poze juz expic dlugo bo skile same wejda na expie a lvl sie bardziej liczy bo jak chcesz bloczyc to z samymi skilami zbloksz sobie moze guarda. Rozsadne skile na swiatach pvp to : 10 lvl 45-45 15 lvl 50/50 20 lvl 60/60 25 lvl 65/65 30 lvl 70/70 |
9 knight , 1 mlvl , skille 40/40 w swordzie , trenie na dwarfach ,
dobre skile jak na ten lvl? |
Moim zdaniem jak na 9 lvl to dobre nawet bardzochoc spyta jsie doswiadczonych graczy bo nieznam sie zabardzo na skillach
Jak dlamnie to OK i bierz sie za exp :crusader: |
Popieram Tao16. Jeśli ktoś zrobi wcześniej większe skille to i tak nie będzie mógł iść na lepsze potwory, bo ma za mało życia. Te jego progi są tak akurat, żeby można było spokojnie grac.
|
No tak ale jak mamy wieksze skille to jak nas zaatakuje jakis 9 druid co sie czesto zdaza przy malo levelowych knightach to jak mamy 30 to mozemu mu niedac rady a jak mamy 40 to mamy jakies szanse pozatym niewiem dlaczego niekturzy tak nielubia skillowac ja se dla przyjemnosci stane przy rotach pogadam z kumplem a po 30 minutach widze jak awansuje :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |
|