![]() |
|
Cytuj:
powiedz mi, czemu od was kazdy przestal expic? czyzby znowu imprezy sie zaczely? |
Cytuj:
i co myslisz ze juz teraz wy bedziecie zabijac a my non stop siedziec w pz? Nie musisz mi tego przyznawac, a nawet sie smiej ale to my ta wojne wygrywamy to ze sie dzieja takie akcje jest powodem ze u nas cos sie zjebalo i nam nie wychodzi a nie ze wy dobrze ogarniacie. Daj nam jeden lub pare dni i zobaczymy jaksie odwroci sytuacja. |
Komisarzyk nie błaźnij się każdy wie jaka jest prawda.
Wasz, Zwidek |
Rogstah odszedl i nie ma kto dowodzic;) Pewnie jest jeszcze kilku kandydatow na "leaderowanie" ale Russel chce byc bozyszczem :D A Russel jest idiota
i jesli on ma byc leaderem i ma ogranizowac wszystkie akcje itp to wasza sytuacja sie szybko nie zmieni ;) (to takie moje male domniemania:D-Pewne jest tylko pierwsze zdanie Xd) |
Czyli Rogstah ich olał ; D?
|
Na to wygląda xd
|
http://www.***********.com/890608365.html
s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e Garax :) And Jakis Pipito :P :evul::evul: Teraz cos od gilldi Rise dla Garaxa. Przerobcie sobie tylko Zborek na Garax :) http://pl.youtube.com/watch?v=NZKFlLMwQdc _/ |
BAUAHAHAHHA NARESZCIE SPISZ SZMATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
GARAX, i po co ci to bylo:):)??? POZDRO Hawan |
Gratz. A ten Sripito to padł bo się natknął na was, czy jak ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Taka "Dzaga" z Ciebie???
To dlaczego nie ujawnmisz wszystkim na forum swojego nicka?? Tak, wiem ze nie musi etc., ale widać, że jesteś mocny tylko na forum. Kij ci w oko, najważniejsze ze GARAX PYTKA PADL:) |
Tak faktycznie duzo racji ma Lavore.W top 40 troche osob z ~1 mln expa w przód.Garaxa slusznie karacie.W koncu "zdrajce sie wykorzystuje ale nigdy nie szanuje" ;) Dobrze ze zaczeliscie cos krecic bo bynajmniej na co popatrzec jest...
|
Poexpili sobie kilka dni ale juz nie expia tak jak kilka dni temu :) I nie zapominajmy ,ze oni lubia sobie wstac w nocy i poexpic ^^
|
Garax ma z lekka przesrane XDD :baby::baby:
Wyplacil sie ( o ile musial placic ) od RC a tu lipa ;((( :baby::baby::baby: |
Cytuj:
Tiaaaa haha |
xD
ja tak mysle dlaczego afryka nie jest swiatowym imperium?
russel nie moze byc :( |
Cytuj:
W godzinach popoludniowych powiedzmy ze trzymamy wszystko pod kontrola, ale nie mozna czatowac caly dzien zeby zlapac expiacego czlowieka z RC ;p |
Cytuj:
To oni go olali.. więc stwierdził, że nie ma się co męczyć ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Stracili "bossa", ale russel napewno obejmie to stanowisko, napisze paymenty nowe i znow dupsko bedzie grzal w pz:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |
|