Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Xig-ennon 05-12-2008 16:44

Wy*******aj pyro jebana.

Daroon 05-12-2008 16:47

@up

Jesli nie podoba Ci sie gwara Poznanska to wy*******aj stad!
Moze Ty napiszesz z jakiego wojewodztwa jestes i tez sie z Ciebie posmiejemy?

Maax'ior 05-12-2008 17:10

Kibicuje innemu klubowi, ale wczoraj Lech pokazał klase ;) Gdyby tak grali w lidze ........ :) pozdro

Semek 05-12-2008 18:02

Cytuj:

Kto tam mowil ze ktos jest najbardziej nie lubianą osobą na forum to kim ja jestem?;D
No dla mnie to ty jestes najwiekszym noobem na tym forum :p

Xig-ennon 05-12-2008 18:04

@Daroon

Wez sie ogarnij. Nie wiesz o co chodzi a sie ku*wa udzielasz

Lavi0 05-12-2008 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MintCtb (Post 2363004)
Lavio juz nie gra ? mozna to wywnioskowac z jego opisu na tibia.com

Tak, już nie gram.

Endrju88 05-12-2008 18:12

Pogadamy jak Ci neta naprawia :P

karolek_ 05-12-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2363276)
Tak, już nie gram.

:(((((((((

Daroon 05-12-2008 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xig-ennon (Post 2363270)
@Daroon

Wez sie ogarnij. Nie wiesz o co chodzi a sie ku*wa udzielasz

Mowiac do kogos "wypie**** pyro jeb*na" obrazasz mnie poniewaz jestem rodowitym wielkopolaninem i nie pozwole na to zeby ktos tak pisal a i nie zabronisz mi wypowiadania sie na forum...;]

kthxbye ;]

OWRZ 05-12-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shellby (Post 2362912)
Owrz za same slowa "Podziwiam hitlera" niewazne w jakim sposobie go podziwaisz powinienes byc przerobiony na maragaryne ;] (bez urazy) A jak uzywasz slowa "honor" upewnij sie co ono oznacza :):)

nie jest i nie bedzie idolem ale kazdy powie ze mial jakis w sobie dar...a tak wgl to ruscy gorzej barobili polakom niz niemcy, wezmy chocby katyn... czy inne obozy... zreszto jestem na studiach to nie mam histori i nie lubie sie w jej gberac

Wiecznyodpoczynek 05-12-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OWRZ (Post 2363729)
nie jest i nie bedzie idolem ale kazdy powie ze mial jakis w sobie dar...a tak wgl to ruscy gorzej barobili polakom niz niemcy, wezmy chocby katyn... czy inne obozy... zreszto jestem na studiach to nie mam histori i nie lubie sie w jej gberac

W sumie Hitlera można postrzegać jako pewnego rodzaju idola, bo on jako jeden z nielicznych w historii spełnił swoje marzenia, a to, że były one nieco "nietypowe" to inna rzecz.

Master-Mada 05-12-2008 23:56

@ OWRZ
Był chory psychicznie, jeśli to uważasz za dar.
Katyń obozem? Nie skomentuje. Poza tym radzieckie "obozy" nazywane były łagrami i nawet nie można ich porównywać do niemieckich obozów, jeśli chodzi o skalę zbrodni.
Z taką wiedzą to Ty możesz tylko podziwiać Hitlera, racja.

Maax'ior 06-12-2008 00:31

@Up

Zgodze się z tobą Niemieckie obozy były o wiele gorsze pod względem skali zbrodni niż Rosyjskie łagry, ale w łagrach ludzie się męczyli, kobiety były gwałcone, daleka droga była od baraków do miejsca pracy..

Moim zdaniem łagry były gorsze niż Niemieckie obozy ponieważ jeśli w niemieckich obozach ktos miał zginąć to go zabijano a nie męczyć ludzi aż zdechną tak jak robił to Stalin. :)

OWRZ 06-12-2008 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Mada (Post 2363771)
@ OWRZ
Był chory psychicznie, jeśli to uważasz za dar.
Katyń obozem? Nie skomentuje. Poza tym radzieckie "obozy" nazywane były łagrami i nawet nie można ich porównywać do niemieckich obozów, jeśli chodzi o skalę zbrodni.
Z taką wiedzą to Ty możesz tylko podziwiać Hitlera, racja.

katyn to był obóz zagłady... ,,Zbrodnia katyńska – w Polsce określenie równoznaczne ze słowem Katyń i las katyński – wymordowanie na mocy decyzji Biura Politycznego KC WKP(b) z 5 marca 1940 r. przez NKWD na wiosnę tego roku przetrzymywanych w obozach na terytorium ZSRR prawie 19 tys .." itd
buhahah... odezwał sie... idz lepiej do szkoły zamiast pisac glupoty ;/ a hitler mial dar przekonywania ludzi a Ty masz dar głupoty ;]

OWRZ 06-12-2008 00:40

a propo.. czemu lavio konczy z tibio?

Cabal 06-12-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OWRZ (Post 2363824)

bo lavio to nub :/

Madeon 06-12-2008 00:57

Cytuj:

TIBIO? lolek z Ciebie xD

Master-Mada 06-12-2008 01:01

Cytuj:

Po 1 z "tibią". Po 2 Katyń nie był obozem zagłady, bo sowieci takich nawet nie posiadali. Było to tylko miejsce rozstrzelania Polaków, a nie każde miejsce gdzie giną ludzie jest obozem zagłady, prawda?
Obozy masowej zagłady tworzyli tylko hitlerowcy, miejsca te posiadały jak wiadomo komory gazowe, krematoria, itd - wszystko co potrzeba do szybkiej eksterminacji dużej liczby ludności :)
Do szkoły chodzę i dużo z niej wynoszę w przeciwieństwie do Ciebie.
A Hitler był człowiekiem z chorą psychiką, kompleksem niższości i nadmiarem charyzmy, i na tym polegał jego sukces. Dar przekonywania to za mało, pewnie wiele osób w Twoim otoczeniu go posiada i co z tego? :)
Dobrze, że Ty masz dar mądrości.

Cabal 06-12-2008 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Mada (Post 2363834)
Po 1 z "tibią". Po 2 Katyń nie był obozem zagłady, bo sowieci takich nawet nie posiadali. Było to tylko miejsce rozstrzelania Polaków, a nie każde miejsce gdzie giną ludzie jest obozem zagłady, prawda?
Obozy masowej zagłady tworzyli tylko hitlerowcy, miejsca te posiadały jak wiadomo komory gazowe, krematoria, itd - wszystko co potrzeba do szybkiej eksterminacji dużej liczby ludności :)
Do szkoły chodzę i dużo z niej wynoszę w przeciwieństwie do Ciebie.
A Hitler był człowiekiem z chorą psychiką, kompleksem niższości i nadmiarem charyzmy, i na tym polegał jego sukces. Dar przekonywania to za mało, pewnie wiele osób w Twoim otoczeniu go posiada i co z tego? :)
Dobrze, że Ty masz dar mądrości.

Adas jakis ty madry :D <3

Hansonik 06-12-2008 01:04

hitler nie spelnil swoich marzen bo nie dostal sie na cos typu asp, biedny dziadzio chcial studiowac bez matury ;<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21.