![]() |
|
Wy*******aj pyro jebana.
|
@up
Jesli nie podoba Ci sie gwara Poznanska to wy*******aj stad! Moze Ty napiszesz z jakiego wojewodztwa jestes i tez sie z Ciebie posmiejemy? |
Kibicuje innemu klubowi, ale wczoraj Lech pokazał klase ;) Gdyby tak grali w lidze ........ :) pozdro
|
Cytuj:
|
@Daroon
Wez sie ogarnij. Nie wiesz o co chodzi a sie ku*wa udzielasz |
Cytuj:
Tak, już nie gram. |
Pogadamy jak Ci neta naprawia :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mowiac do kogos "wypie**** pyro jeb*na" obrazasz mnie poniewaz jestem rodowitym wielkopolaninem i nie pozwole na to zeby ktos tak pisal a i nie zabronisz mi wypowiadania sie na forum...;] kthxbye ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ OWRZ
Był chory psychicznie, jeśli to uważasz za dar. Katyń obozem? Nie skomentuje. Poza tym radzieckie "obozy" nazywane były łagrami i nawet nie można ich porównywać do niemieckich obozów, jeśli chodzi o skalę zbrodni. Z taką wiedzą to Ty możesz tylko podziwiać Hitlera, racja. |
@Up
Zgodze się z tobą Niemieckie obozy były o wiele gorsze pod względem skali zbrodni niż Rosyjskie łagry, ale w łagrach ludzie się męczyli, kobiety były gwałcone, daleka droga była od baraków do miejsca pracy.. Moim zdaniem łagry były gorsze niż Niemieckie obozy ponieważ jeśli w niemieckich obozach ktos miał zginąć to go zabijano a nie męczyć ludzi aż zdechną tak jak robił to Stalin. :) |
Cytuj:
buhahah... odezwał sie... idz lepiej do szkoły zamiast pisac glupoty ;/ a hitler mial dar przekonywania ludzi a Ty masz dar głupoty ;] |
a propo.. czemu lavio konczy z tibio?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Obozy masowej zagłady tworzyli tylko hitlerowcy, miejsca te posiadały jak wiadomo komory gazowe, krematoria, itd - wszystko co potrzeba do szybkiej eksterminacji dużej liczby ludności :) Do szkoły chodzę i dużo z niej wynoszę w przeciwieństwie do Ciebie. A Hitler był człowiekiem z chorą psychiką, kompleksem niższości i nadmiarem charyzmy, i na tym polegał jego sukces. Dar przekonywania to za mało, pewnie wiele osób w Twoim otoczeniu go posiada i co z tego? :) Dobrze, że Ty masz dar mądrości. |
Cytuj:
|
hitler nie spelnil swoich marzen bo nie dostal sie na cos typu asp, biedny dziadzio chcial studiowac bez matury ;<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |
|