![]() |
|
ja mysle ze kazdy zaczynal kiedys ... ja takze jestem na wstepnym etapie :P dlatego nie najezdzaj na zioma ... ladne scrreny :) mi sie podobaja ;P .. z calym szacunkiem
|
Eq jak już :p ale masz racje sorry Ziomki bez urazy :confused:
Nie chciałem tak naskoczyć ale ja tesz zaczynałem jako mały noobek. Mam nadzieje że sie nauczą się duże lev bić i lepsze ss'ki robić powodzenia Ziomaski :D |
2 w1 :) m lvl i skils w swordzie;]
http://i34.photobucket.com/albums/d117/WiLQ15/2w1.jpg |
O to mi chodziło GZ nice skill's tak czymaj :D
wszystkim życze all good skill's and lev'els :cup: |
Dekalis co do dobrych lvli to mam 43 lvl ale po hacku na amerze :/ i odechcialo mi sie tam grac ale nie boj sie niedlugo ten bedize lepszy:P
|
Co za c*** rozpowiada ze ja shareuje konto do ****y nedzy ?!?!!?!?!?!!?!?!Nie sadzilem ze przyjaciele potrafia takie jazdy robic gratz dla was.Znamy sie tyle a wierzycie pierwszemu lepszemu ktory tak powie.Nigdy nie shareowalem i nigdy nie bede !!I sie wkoncu od*******cie i nie gadajcie o mnie glupich rzeczy jak masz
ktos cos do mnie to napisz a nie ****a gadacie za plecami... |
Cytuj:
szkoda ze nie wypowiesz sie na temat itemkow |
hmm nie sadze zeby lord sharowal konto a czemu? Bo on expi jak przecietny czlowiek i nie siedzi 23h jak EO -.- a po co wogule by sharowal konto do czego mu to nie rozumiem kto tak moze mowic nie miejac dowodow...
|
|
|
Cytuj:
Nawet jak by sherowal to h*j wam do tego ! Ja wiem ze nie shar~ ! :) => for plotkars <= Ja sherowalem i h*j wam do tego ! :O i wiem ze 90% hL to robi .. np ? http://img214.imageshack.us/img214/5619/share9vx.jpg Nie pytac skad to mam .. |
@Up : jezeli wierzysz w to co Cachero napisal to powodzenia .. napisal tak pewnie bo mu trułeś dupe .. "CACHEROOOO , CACHEROOOOO " -.-'
|
up
skąd wiesz że to on pisał? przecież wyraźnie napisał że nie powie skąd to ma, czyli analogicznie nie on to pisał -.- zresztą jak kto chce share acc, to niech se sharuje i kij do tego reszcie |
...
@all nie z calmery
po co wypisujecie posty w naszym temacie? -.- @gz all skilli i lvli ;d @"low lvle" po co dajecie ssy -.-, macie slabe lvle, skille 50~, to jest nudne ;S @piter kup mi pacc przesle ci kase :D |
Ee, Rycek, Ty glupi jestes? to forum jest dla kazdego, nawet dla tych ktorzy nie graja w tibie wiec co za przeproszeniem pier...... ze z innych swiatow maja 'wyjsc'? lol, kazdy moze wchodzic w kazdy temat i komentowac jak mu sie chce, byle z kultura...jak nie wiesz na czym polega forum, to ...sie dowiedz? ; p
|
Cytuj:
czytaj ze zrozumieniem .. Cytuj:
|
Cytuj:
... n.c to nie jest fake ... Mam jeszcze ine dowody ... |
Cytuj:
Twoje za to ss sa interesujace jak cholera!! Co to za roznica w adv czy masz pierwsza cyferke 5 czy 8?? |
Cytuj:
Mądra wypowiedz... ale bez bluzgow bylo by lepiej... ale tak wogole zgadzam sie:P btw suckes zrobic na epvp taki lvl jaki ty masz niz 70 na calmerze ^^ Ps Pamietam cie ^^ |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |
|