![]() |
|
Cytuj:
@Rayza: takiemu to tylko po pysku, albo na pały za propagande faszystowską. 15 lat już ma, to posiedzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taka jak pomiedzy braćmi kaczyńskimi.
|
Cytuj:
|
Młody jest, i głupi. Wydymają go koledzy i mu przejdzie.
|
kamosblue najs orgia. Co wy tam wogóle robiliście? Przygotowania do tego "występu"? ^^
|
Wiiiii, kocham hawajskie koszulki w kwiatki! :)
|
Cytuj:
|
Ja również :P Ale nie wyjdę w takiej na miasto, bo będę za mało pankowy, skinowy, metalowy i w ogóle za mało fajny i pozerski. :(
@Mad-Sin Ja uważam, że można śmiać się ze wszystkiego i nie przeszkadza mi ktoś ze swastyką na klacie. Wręcz przeciwnie. Szczerze wierze (elo rap), że (koniec rymu) to żarty , ale spodnie moro mi sie nie podobają. :P @Kajulec No ładnie tak towar marnować. Bozia na wodę się w*****. Pozdrawiam, miłego weekendu. |
@emily
uuuu, dresiara |
She ma fajniejsze cyce, Emily ;(
|
Brzydki szpan przodem ;p no jak tak można!
|
No ja wiedzialem, ze zaraz ktos, komu sie bardziej klata z przodu wyksztalca, postnie swoje zdjecia i moich prawie nikt nie zauwazy!
|
Cytuj:
@down Yyy, właśnie wycieram podłogę pod biurkiem, a co? |
Nie sądze, że wstawianie tutaj takich zdjęć było dobrym pomysłem. Kto wie, co niektórzy robią teraz przed komputerem...
|
@Harven
Nie wszyscy są jak t... j... No. @Emily Będę oryginalny - ciekawe tło po prawej (1 i 3 zdjęcie). |
Cytuj:
@down W takim razie, Spostrzegawczość nie jest umiejętnością klasową u Ciebie - na jakim poziomie ją masz? (sry, cały dzień gram w RPGi) |
Mam w szkole takie tortury i męczarnie, że nauczyłem się wychwytywać inne szczegóły gdy kobiece atrybuty przesłaniają świat. Inaczej bym zwariował.
edit: Mam spostrzegawczość rasowo, albo może zdobyłem przy którymś lvlu... (ja też, ale nie w DnD). edit2: Wezmę kiedyś aparat od starszego i cyknę miejscówkę do RPG moją, jak chcecie. |
Fajny biustonosz Adidasa.(to nie aluzja)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |
|