![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahahahahahahahha no to juz jest przesada gammbler gratki dla ciebie na takim lvl miodek wyludzac muehe zeby bohy to rozumiem ale miodek LOL:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Wydarzenia z Azury:
Drodzy Gracze! Pamiętajcie, by nie wychodzić z Depo bez miodu, skrzydeł nietoperza, łap niedźwiedzia i innych tym podobnych ponieważ teraz właśnie TE itemy są bardzo potrzebne Przegranym. Koniec komunikatu na dziś. Wszystkie miodki proszone na Gammbler / Venore ... żal :/ Edit: @ Grebol Z Ciebie serio jest noob... Gammbler nie szuka tylko wymusza na innych graczach bo sam nie umie zdobyć... Oh, cry me a river (cry me, cry me) -.- |
Cytuj:
hmm Drypcik expił swoim knightem na pohu i nagle wpadł dof i dof-a no i panowie kazali mu płacic za "nic" tyle wiem :) Gammbler szuka miodku bo sam mnie o to pytał a Wy płaczecie. Czy zabił kogos za to? Nie,wiec shit up :o POzdro Gremb |
nie gram juz w Tibie więc nie wiem po co komu miod moze mi ktos wytlumaczyc
to będzie taka mila odskocznia w temacie,zrobinie czegos dobrego;) |
Miód potrzebny jest do wykonania questa na outfit, który został wniesiony do gry wraz z letnim update :) Pzdr
|
PROSZE O PRZECZYTANIE :)
ze wzgledu na bluzganie ludzi za ich "ortografie" postanowilem napisac ten post- prosilbym o wniesienie do regulaminu zakazu bluzgania o ortografie w postach, bo to nie tyczy sie tematu. Sam nie pisze liter typu "ę", "ą", ale potrafie napisac zdanie bez bledu typu "noobquf", co niestety zdarza sie ludziom reprezentujacym obydwie strony konfliktu ;) btw nie dostalem odpowiedzi co do powodu bana falzera :) nie wiem za jaki czyn otrzymal on ban. Prosze o napisanie tego w najblizszych postach. |
Cytuj:
|
@Draf
Dobra nie posraj sie. Lepiej napisz mi smsa kiedy pijemy. @zebro Nie czytaj !! |
@Grebol
Ty buraku... Nie dość, że nie wiesz czy z RSem "działa" AoL i wyzywasz innych od noobów, to sam piszesz jak nie wiesz. Myślisz ze jak liżesz dupę Drazowi to cos od niego dostaniesz? Pewnie powiesz mi "shIt up" a powinno być "shut up" ale mniejsza o to. Sprzedałeś chara, i przy okazji wkręciłeś koledze ze niema huntów, a z tego, co wiem ma hunta u całego DoF i DoF-a. Możesz już zmienić name chara z grebola, bo to nie twoja postać:) Cytuj:
Cytuj:
Dobra Mistrzu grebol "Kij ci w oko" i "shit up" niech gammbler będzie z tobą. Daj mu miód, bo robi PA na 20 lvlach. @Gammbler 15:27 Gammbler [101]: dawaj miod Ahahhaaahaha pwn3d. @Tegax_lubi_ser Co ty myślisz ze śmieszny jesteś? @Draf Dałeś mu miód?xD To będzie na tyle. Pozdro dla draza i jego paczki (panów z pizzeri) |
No to teraz Kubuś Puchatek ma prze***ane...
|
Heh nie kubus puchatek a levele 20+ ;/
@Gammbler a co tobie szkodzilo tak wogole samemu sobie namiodek zapolowac???a nie20+ odrazu lac??? ty masz cosik z glowa czy co???:baby: :baby: |
a najbardziej mnie rozwalil ten txt:
15:27 Gammbler [101]: to gin normalnie to bzmi jak Lord Sith...dokladnie jak Darth Vader do Obiego...8o 8o |
Tak to prawda, akcja z miodem zostanie w naszych sercach i głowach już na zawsze, buhahaha. Poprostu polewka, żeby samemu się nie chciało iść na waspy i poszukać honeycombów... Eh.
|
Nowy frag w wojnie !!!!!!!!!!!!!!!
Dalipi: Aug 30 2006, 15:32:41 CEST Killed at Level 137 by Sandra Magnus buheaaaaaaaaaa heuheuhuweheuheuehuhueh ZAL.BR !!!!!!!! @down No i ?? Masz : Rebirth Gotenik Aug 31 2006, 09:39:22 CEST Killed at Level 69 by Drazharm and by Gammbler Punishermen Aug 30 2006, 19:03:43 CEST Killed at Level 56 by Drazharm |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw co to znaczy destructive behaviour???? moze wreszcie ktros laskawie odpowie :S. wiem, ze doslowanie hodzi o niszczycielskie zachowanie, ale co to znaczy w tibii? |
Cytuj:
|
n/c........
|
@ Ivul~
Masz może coś z głową? Ja wiem, że nadmierne przesiadywanie przy komputerze szkodzi (zwłaszcza jak się czyta te bzdury, które niektórzy tu wypisują) ale Tobie naprawde już padło na mózg. Może powinieneś wyjść gdzieś z domu i wykorzystać te ostatnie dni wakacji? :> Przepraszam za posta, który nic nie wnosi do tematu ale nie mogłam się powstrzymac :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |
|