![]() |
|
Według mnie jezeli to bylo tylko na chwile, to bez sensu to bylo :/
|
Tzn, że już nie da się go zdobyć? Pwn3d.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No to tak wyglada jak spisek bo najpierw mowicie ze da sie zdobyc a potem dementujecie8o
|
@Patton
Zgadzam się z toba :) według mnie to troche podejrzane :) |
Podobno o 16 ma się na Harmoni zjawić GM i wszystko wyjaśnić.
|
Przeglądałem przed chwilą screeny ze Spike Swordem na Rooku (wspominałem;) )i zobaczyłem pewien być może nieistotny element. Bowiem na jednym rysunku Spike Sword został "wzięty" na look i obok atrybutów tego miecza ukazał się napis pod spodem "It can be enchanted with an element", co w wolnym tłumaczeniu znaczy mniej więcej "On może być zaczarowany z elementem". Być może ma to związek z tzw. "zaczarowywaniem" itemków, które dodano w tym Updacie. Ale to są jedynie moje przypuszczenia. Może to mieć również znaczenie z Mino Magiem albo z Apprentice Shangiem, które używają energii do ataku. W każdym razie są to tylko moje hipotezy. Może nie są one zgodne z prawdą, ale zawsze są ;)
|
@up
To raczej napewno chodzi o to co dodali w upd. |
Z Tibii.org.pl :
Cytuj:
|
a moze tsza walnonc zacharowanym spajk slordem w drzwi mino maga i siem otworzom ?????????
XD Dobra, ja juz sie nie odzywam ;pp |
@Hassanoo
Od, i cała zagadka rozwiązana, czego nie mogłem oficjalnie powiedzieć sami wymyślili. Długo to nie trwało. Można naprawdę wrócicie do mierzenia obwodu rooka drodzy rookstayerzy? Bo teorie: Dwim wie, ale robi zamieszanie, jakoś do mnie nie przemawiają. |
Mimo to ja nadal mysle ze probojecie cos zatuszowac,w kazdym razie poszukiwania beda napewno dalej prowadzone na kyrze!
|
Heheh a tyle ludzi nie wytrzymało presji , te screeny ze swoimi spike swordami :D Ciekawe jak teraz będą się tłumaczyć :)
@Dwimenor To ja wracam liczyć hexy pod domkiem Al Dee ;) |
Omg jaki zonk xdd. Trzeba bylo tak odrazu, a nie ludzie w gacie robią niepotrzebnie.
|
Kto robi w gacie ten robi. Nie wiem czy wiecie ale część ludzi z tego forum nadal ciężko pracuje. I to bez znaczenia czy jest afera ze Spikem czy jej nie ma. Bo ktoś na to wszystko wpaść musi. I ktoś musi w końcu zmierzyć obwód Rookgaardu! (juz prawie skończyłem).
Każdy Rookgaardian ma swoje ulubione miejsca i ulubione sekrety. Ja lubię Goblin Temple i to o niej zbieram informacje. A oto co dzisiaj odkryłem: http://img519.imageshack.us/img519/7439/gobomd2.png Normalnie te gobliny respiły się NA boxach. A teraz taki psikus. Jakieś propozycje drodzy Rookgaardianie? ..... no i Trolle i stayery/slajerzy też mogą się wypowiadać :P |
Rozwalić skrzynie kamieniami.
|
a jaki napis sie wyswietla jak naciska sie na skrzynie??
|
Cytuj:
20:30 xx on Harmonia [3]: Hello to prawda ze cm cie teleportowal na main? 20:31 Potty on Harmonia [8]: hmm nie 20:31 Potty on Harmonia [8]: nadal jestem na rooku 20:31 Potty on Harmonia [8]: lol |
@UP.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Cytuj:
|
Wiesz co Klocek :D Żal tam po prostu stoją GM i dlatego ... :p
Albo zrespiło gobliny do ich świątyni bo się wlogować nie mogły :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |
|