Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^LoLiK^
(Post 1234579)
Strazak a Ty kto do korwy nedzy jestes ze tak kozaczysz o.O. Ponoc w White Wolfah nawet byles ale jakos nie moge Cie skojarzyc bo wydaje mi sie ze takiego palanta w WW nie bylo :P
|
O ile dobrze pamiętam Strażak przyznał się jakiś czas temu że ma Druida około 60-80 lvl :).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skarpetad
(Post 1234637)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) glupie minki w*****aja mnie ale o tym za chwile , jeszcze 2 tyg temu tydzien az milo wchodzilo sie na forum i czytalo o kolejnych fragach dla et ogulna euforia , istna sielanka, z czasem to zniklo nie ma tez nowych fragow .
teraz inna sprawa , tak zwani krzykacze na forum pokroju finera ludzie niezwykle pokrzywdzeni przez et :] wiadomo ze ludzie majacy cos do powiedzenia w tej wojnie nie przejmuja sie tym co tu wypisywane
ale jest jeszzce inny aspekt tej sprawy , 2 czy 3 osoby potrafi zrobic wrazenie jakoby wszyscy byli przeciwko et . poprostu inni sie tutaj nie wypowiadaja albo jest ich malo <STRASZAK RULEZ>
Wogóle sposób myslenia niektórych osób mnie irytuje . ktos mysli ze jezeli wypowie sie pochlebnie o et na forum to potem w grze pephy bedzie chodzil z nim na hunty ? : D Dalej niektorzy prowadza jakąś dziwną polemike ze ng im nic nie zrobilo , skoro im nic nie zrobilo to spoko ale co 2 post jest ich no po chuja :)))) Jestescie twardzi macie swoje racje i zdania wniescie cos do gry w tibii a nie na forum prubujesie udowodnic kto jest zly a kto dobry ) Zakładając ze jestem za et , i gdyby mnie jakis evo hawk zabil to nie bluzgal bym od razu na cale et . Tutaj jest 3 wyjscia popierac et , ng , albo nikogo z nich : D Wiec apeluje nie żalcie sie nikomu na forum jak to wam zle , kazdy ma jakies problemy , kture trzeba rozwiazywac samemu i to w grze a nie tutaj udawac pokrzywdzonego , wiec przestancie pierdolic i nie nabijajcie beznadziejnych postow . Analfabeci zyja wokol nas Jezeli zauwazyles cos ciekawego na obsidii to pisz , taka jest mysl przewodnia nikt na to nie zwraca uwagi i sory za wywody nie na temat ale krew sie gotuje naprawde , pozdro all
Hail ET
|
Po 1) Ortografia
Po 2) Sam jesteś krzykacz...
Po 3) Tak to już w życiu bywa - jedni są za, a drudzy przeciw. Świata nie zmienisz...
Co ja mam mówić ?
"Ehh sory ale wiem że mam u Was hunta - ale jednak fajne z Was chłopaki, ogólnie to wyśle kolejną porcję pieniędzy i w ogóle Hail ET "?
Chyba sobie kpisz... to jest forum. Podobnie jak Strażak ( tak Strażak nie Straszak :P) krytykuje innych to ja mam takie same prawo :). A co to ET świętą krową jest ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111
(Post 1235150)
Widze ze przewaga ET dobiegla konca, i co najsmieszniejsze znow powodem kleski sa wewnetrzne problemy a nie poprostu silniejszy przeciwnik. Ale jak nie jestescie w stanie dogadac sie to czego by sie tu spodziewac... Widac przyjdzie nam jeszcze dlugo poczekac na zmiane rzadzacej gildi.
|
Jak już ktoś to powiedział większość ludzi w ET łączy tylko jedno - mają hunta od NG. Założe się, że po wygranej ET - Hawki i Polacy skoczyli by sobie do gardeł...
|