![]() |
|
co do sprzedanie dupy to juz nie chce mowic kto siedzial w arc dlugi okres czasu...
|
omfg nie pojmuje tego jak mozecie sie wypowiadac nabki jak wy nic nei osiagneliscie w tej grze,wasz max lvl to byl 60 a sie wozicie chodzbyscie nie wiem jakimi prO byliscie,pokazcie pierw cos a potem obgadujcie innych, umiecie tylko bezsensownie gadac ,zal
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw , czy ktoś dzisiaj złapał fajnego laga/freeza z 20 sekund koło południa ;> , bo już gadałem z paroma osobami które poleciały na expie , dzięki kochanym lagom <3 |
"Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" <- tego nie mogli wymyslic polacy :(
|
Cytuj:
wg ciebie osoba ktora nie ma +100 lvla to nie moze sie wypowiadac?? BuhahuUHahuAUHaHU bez jestes...KRETYNEm ;] 00 szacunku dla was moi mili ;* |
Cytuj:
Mysle,ze ty jestes bardziej pojebany :< skoro mowisz ze ja taki jestem bo spedzam tyle czasu na exp=\ no ale wiadomo masz racje lepiej caly dzien siedziec na forum tibia.plA i jeszcze jedno jak mozesz obgadywac innych jak ty jestes tylko jakims nubem a twoja gadka gowno sie liczy,nie wypowiadaj sie prosze bo nie dorosles do tego:< zaloz moze temat na forum 'tylko dla nabow z 40 lvlami ' i tam sie wypowiadaj ok?moze znajdziesz grupe przyjaciol ktorych bedziesz mogl obgadywac :(( |
Cytuj:
To w takim razie jesteś jeszcze żałośniejszy niż Naro Frejer Kwestią dni jest wojna, obiecuje ci ze dostaniesz po pizdzie @yama Jaką dwulicową kurwą jesteś udowodniłeś nie tak dawno temu chodzi o sprawe z Zimnem~ bye. |
Cytuj:
Skoro na iridi nie udalo ci sie przekroczyc 60, czy tam 70 8o , to jestes bardzo wiarygodny w tym co mowisz :) poor kiddo. Ale to przeciez marzenia 3maja nas przy zyciu :* |
Cytuj:
Pierdoli mnie co sobie myślisz, daj nick to pogadamy inaczej :> |
phoeniksie vascie niezle GZ ale kity to wciskaj kumplom na podworku :)
|
Cytuj:
Moge Ci jedynie nadstawic dupy, zebys mnie w nia pocałował. :kon: @Bezok - na podworku w piaskownicy... piaskownicy ;) |
Najlepszego Naro :)
|
Cytuj:
a kazdy kto ma maly lv to jest nubem bo niby forum dla nobów na 40lvlu?:( paluszki i tak Ci postawie:D Happy B-Day Naro jak masz dzis urodziny:P |
Ojej! Co tu się porobiło! Ja staram się nie wdrażać w konflikty, a w Tibie nie gram.
Powód: You were downgraded from Level 51 to Level 14. -.- Bye! |
Firenze xalin mewtu i jin bsax padli
|
ale ale,co sie staooooo;(
dobra robota <33 |
xaliin nie padl, ale doszlo do massssakry
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |
|