![]() |
|
Cytuj:
No Liferzy pewnie umieją tylko 3 słowa po angielsku hi, buy, sell. |
i jescze dont kill me i pay
|
Cytuj:
Po pierwsze wiedziała* po drugie nie powiedziałam, że nie umiesz angielskiego. Po za tym nie ma takiej osoby w Hakunie z którą się nie dogadasz po angielsku, więc daruj sobie te bezpodstawne komentarze. Wczoraj sama uspakajałam a dzisiaj dałam się sprowokować ;< Edit: Ci "no liferzy" raczej więcej się angielskiego nauczą w grze niż nie jedna osoba u nas w polskiej szkole, a na pewno są bardziej komunikatywni ^^. |
Cytuj:
|
Heh to, że nie wiem jak ludzie mogą sie dogadywać z Sliccery było pytaniem w formie żartu.
Głupio wyszło z tą małą kłótnią ;* |
Cytuj:
@No liferów Więc to dlatego siedza po 20h bo Tibia uczy ich ang i komukacji ? Dobrze było by umieć jeszcze kilka innych rzeczy nie ? Przyjdzie potem taki do szkoly i powie że umie liczyc tylko do stu bo taka jest granica monetarna w Tibii. <głupi joke> z resztą wiem że to nie moja sprawa itp ale bardzo chciałbym niektorych graczy zobaczyć w szkole :>>>>>>>>>>> Sorry za off topa. |
Cytuj:
Tak udała ci sie prowokacja |
@up
Dobra, i tak nikt cie za mądrego uważać nie będzie xDD ogarnij carlin |
Cytuj:
To było niepotrzebne. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2. jak normalne to slowo dla ciebie to ok. ale i tak mi filololem pod*******a. po 3. nie miałem na celu żadnej prowokacji. |
Mówimy o sprawach wogóle nie związanych z wojną i sie bluzgamy nawzajem!..
Powiedzcie mi CZY TO JEST KONIEC WOJNY NIE MA WOJNY I KONIEC KROPKA FINITO??????? CZY TEŻ NIE !! |
Ogarnijcie się ;)
A tak inną drogą, Życzę wszystkim mile spędzonego czasu w trakcie wakacji ;D Get a life xD |
muzyni sa naprawde glupi :)
|
Konkretne osoby, czy sadzisz ze wszyscy to idioci?
|
@Zero-max
Według mnie to koniec wojny, wystarczy zobaczyć ile osób się wypłaciło i ile prosi o wypłacenie. Z resztą Rise przeszło na Iridie i raczej nie zamierzają wracać na Morgane póki nowa wojna się nie pojawi i nie dojdą do któreś ze stron... takie moje zdanie, raczej tutaj już nie będę pisał, bo jest to pewna strata czasu. Oficjalnie... żegnam. ;) |
Bedziemy tesknic
|
23:26 Rogstah Fearless [200]: 23:28 Bercik the Wolf [132]: today 23:28 Bercik the Wolf [132]: i hack fire yoshi 23:28 Bercik the Wolf [132]: XD
23:28 Rogstah Fearless [200]: 23:30 Bercik the Wolf [132]: im can rook fire yoshi 23:30 Bercik the Wolf [132]: only dont need some problems ;d |
Kto jak kto, ale myslalem, ze Carlos nie bedzie placil :>
|
looooool Carlos....
|
Też tak myslałem, ale zmienilem zdanie :P:P
|
Cytuj:
|
Btw, ktoś z HM cały czas sobie botuje noob chara na ukrytych larvach :)
You see Frostiberico (Level 35). He is an elder druid. |
Nie wiem jak wy ale moim zdaniem to Carlos sie wypłacił dlatego żeby mógł sobie normalnie pograć w spokoju! Largo pewnie juz nie gra albo ma przerwe i expią i sie bawią .. Bo po co cały team ma nie grać jak nie gra 1 osoba? :P Jak już sie zaczeli spłacać to spłacają sie dalej... Nie daje więcej niż 2 miesiące na powstanie nowej wojny! :]
|
Ty sie o mnie duzo na rl nasluchales? ;> to kto Ty jestes?xd
|
Mial maly peyment to sie wyplacil ;) Wojna sie skonczyla wiec nikomu nic nie zrobil , nikogo nie zdradzil i wszystko jest okej. Nie chcial stracic chara to sie wyplacil.Gdybym nie mial trzeciego co do wielkosci peymentu (650k XD) pewnie tez bym sie wyplacil skoro wojna sie skonczyla;) Naturalna kolej rzeczy ^^ Naturalne bedzie tez to ,ze nie dlugo HM sie rozpadnie i powstanie kilka innych silnych gildi ktore pewnie w przyszlosci beda walczyc miedzy soba :D
Ja podobno jak Lavio juz raczej koncze kariere na tym forum bo juz nic ciekawego tu nie bedzie raczej:) Adios |
@Carlos
Rl.. Victerona ;o @Kafar HEaheHAHE 650k XD Gdybym był na miejscu Carlosa też bym sie wypłacił ile on tam miał płacić 100k? 300k? ;) |
A Vic to i tak cipa bo wyjebał Gebharda !
|
You see Ashe Furiosa (Level 28). She is a sorcerer. She is Masiero of the Masieros Of Morgana (Ashe Stile).
Następny botujący mag Hakuny. Ładny pk team będzie :) |
Chuj im w dupe, niech se robia chary. jebac morgane
|
Cytuj:
|
Popieram ;))
|
haha śmieszni jesteście jebać morgane bo wjebaliście wojne???? :D haha;)
|
Hmm, może to lekki offtop, ale jak to jest na Morganie z PoI service? Słyszałem, że nie ma wogóle ;o
|
Niedługo będzie service Rogstaha i Sliccerego.
|
Wstep 300k i opierdolenie palki russelowi
|
Dokładnie :)
|
Ciekawy jestem czy ludzie ktorzy kiedys zaplacili za POI beda mogli teraz isc bez placenia :)
|
Raczej nie, bo ta kasa juz poszla na blessy dla etera
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |
|