![]() |
|
miałem byc ale okazało sie mam tylko na godzinne badanie sie stawić i do domu ah... mam tygodniowe zwolnienie z budy ^^...
|
Kolejne lamerskie pytanie:
Ściągnąłem anime w formacie .mkv (Media Player Classic), następnie ściągnąłem napisy programem napiprojekt, i mi nie "odbierają".Od razu mówię, że napisy mają taką samą nazwę, jak anime, które ściągnąłem. |
Cytuj:
Dlatego zaopatrz się lepiej w parę różnych odtwarzaczy i próbuj na nich. |
all ya need is Kodeki do Sub-edita
|
MPC otwiera wiekszosc formatow, jak nie rozpoznaje to przez Load subtitles.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
jeszcze raz przekonam wasz ze jestem Master of pervert xD...
jeśli masz słabe zdrowie,psychikę lub mniej niż 18 lat nie otwieraj Ukryty tekst:
|
No, na mnie tez juz z okladki 2giej czesci Melancholii spoglada Yuki ^^ Czas na seans kolejnych 4 odcinkow!
|
Cytuj:
Najlepszym rozwiązaniem wg. mnie jest wywalenie wszystkich odtwarzaczy oraz kodeków, ściągnięcie subedita/media player classic (preferuje subedita) następnie trzeba ściągnąć kodeki cccp (wpisz w google cccp i wejdź w pierwsza stronę) następnie możesz jeszcze ściągnąć real alternative i wszystkie formaty filmów oraz napisów będą Ci działać. |
Nowy RtV przeszedł moje oczekiwania! Oczywiście mówię o mandze. Istne cudo.
Ukryty tekst:
|
@Roronoa
A najlepsze jest to że przez cały topic pisałem o subedicie i cccp kilka razy ;p I dalej wszyscy się pytają... o kodeki, napisy ass, linki do anime. @Rayza Ahahaha.... ale to jestem master of pervert.... mogę cie jeszcze wiele nauczyć. A w duecie z pewnym kumplem poziom zboczonosci rosnie do sześcianu. Corgar Frizz |
Corgar ; D a z moją znajomoją możemy was przebić xDD
nie takie zboczone teksty mam za sobą nie koniecznie yaoi ; D wł. gg |
Jak już mówimy o zboczonych kumplach, to mojemu pierwsze słowo jakie przyszło do głowy po pytaniu "kim jest twój stary?" padło gej :P
|
Dobra, problem naprawiony, wystarczyło ściągnąć kodeki i poprzestawiać "coś", a tak poza tym, to przeczytałem 3 część mangi "Elemental Gelade" - to jest po prostu świetne, zawsze myślałem, że anime to coś lepszego, bo co tam te "głupie komiksy", a się okazało, że manga też daje niezłego "kopa".
|
Cytuj:
|
I wychodzi na to, ze wszyscy w tym temancie, oczywiscie oprocz mojej osoby, to hentaie :<
A ja obejrzalem Pre-Release ef - a tale of melodies i chociaz nie wiadomo o co chodzi, to jestem pod wrazeniem. |
a ja skończyłem myself;yourself [przedtem mi się nie chciało] a koniec mi sie nie spodobał happy end no baka :<.
|
Cytuj:
@down Ja akurat nie lubię <spoiler> das wódne </czytaj odkońca></spoiler>. Bo wtedy smutek po anime jest jeszcze bardziej potęgowany i mam doła ;s. |
-spoiler-
miałem nadzieje na jakiś sad end a był happy : p |
Ogladal ktos OVA LS'a?:)
@edit Wlasnie obejrzalem i dawno sie tak nie ubawilem. Rofl za roflem :D STRASZNIE GORACO POLECAM! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28. |
|