Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Rayza 06-10-2008 18:28

miałem byc ale okazało sie mam tylko na godzinne badanie sie stawić i do domu ah... mam tygodniowe zwolnienie z budy ^^...

Serious Sam 06-10-2008 20:12

Kolejne lamerskie pytanie:
Ściągnąłem anime w formacie .mkv (Media Player Classic), następnie ściągnąłem napisy programem napiprojekt, i mi nie "odbierają".Od razu mówię, że napisy mają taką samą nazwę, jak anime, które ściągnąłem.

Nari 06-10-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2288762)
Ściągnąłem anime w formacie .mkv (Media Player Classic), następnie ściągnąłem napisy programem napiprojekt, i mi nie "odbierają".Od razu mówię, że napisy mają taką samą nazwę, jak anime, które ściągnąłem.

Niektóre odtwarzacze nie odtwarzają niektórych formatów. Przykładowo wszystkim znany przesławny Sub-edit player odtwarza tylko txt,a nieznany Tiger player może puszczac napisy serii .ass, .srt, .ssa, oraz pare innych, nie mogąc zaś dawac .txt
Dlatego zaopatrz się lepiej w parę różnych odtwarzaczy i próbuj na nich.

Rayza 06-10-2008 21:41

all ya need is Kodeki do Sub-edita

Grocix 06-10-2008 21:57

MPC otwiera wiekszosc formatow, jak nie rozpoznaje to przez Load subtitles.

Juzefek 06-10-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2288312)
No raczej ; P. Choć czytałem gdzieś, że jakieś tam studio się może skusi na kontynuację.

Ja dramaty, czy serie "okruchy życia" i uważam za ciemną stronę ecchi ; P.

Nie jesteś dziwny, tylko głupi, mówiłem ci to tyle razy... A ty nadal swoje ; P.

UMRZYJ!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2288916)
all ya need is Kodeki do Sub-edita

Maj masaR!@!

Rayza 06-10-2008 22:21

jeszcze raz przekonam wasz ze jestem Master of pervert xD...
jeśli masz słabe zdrowie,psychikę lub mniej niż 18 lat nie otwieraj
Ukryty tekst:
na zlecenie dla kumpeli z forum jpf
-ugh...itachi-san pomożesz?
=ta....
-pomóż mi to wepchać do danny...ugh...
~mocniej deidara!
-ugh..jest takie twarde...deidara
~ugh...mmm..
-już nie mogę....
=ja spróbuje ugh
=ahh.....udało sie
-nast razem użyjemy oliwki danna
=jak te ciało sasoriego trudno poskładać bez oliwki

jestem w 100% hetero xD

Grocix 07-10-2008 15:23

No, na mnie tez juz z okladki 2giej czesci Melancholii spoglada Yuki ^^ Czas na seans kolejnych 4 odcinkow!

Roronoa 07-10-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2288762)

Najlepszym rozwiązaniem wg. mnie jest wywalenie wszystkich odtwarzaczy oraz kodeków, ściągnięcie subedita/media player classic (preferuje subedita) następnie trzeba ściągnąć kodeki cccp (wpisz w google cccp i wejdź w pierwsza stronę) następnie możesz jeszcze ściągnąć real alternative i wszystkie formaty filmów oraz napisów będą Ci działać.

Nari 07-10-2008 19:01

Nowy RtV przeszedł moje oczekiwania! Oczywiście mówię o mandze. Istne cudo.
Ukryty tekst:
Kupka informacji, "leciutki wampirek u Tsukune" [nie moja wypowiedź], oraz... Coś dla fanów yuri. Oczywiście miła zapowiedź do następnego chapa.

Corgar Frizz 07-10-2008 19:02

@Roronoa

A najlepsze jest to że przez cały topic pisałem o subedicie i cccp kilka razy ;p
I dalej wszyscy się pytają... o kodeki, napisy ass, linki do anime.

@Rayza

Ahahaha.... ale to jestem master of pervert.... mogę cie jeszcze wiele nauczyć. A w duecie z pewnym kumplem poziom zboczonosci rosnie do sześcianu.

Corgar Frizz

Rayza 07-10-2008 19:08

Corgar ; D a z moją znajomoją możemy was przebić xDD
nie takie zboczone teksty mam za sobą nie koniecznie yaoi ; D
wł. gg

Juzefek 07-10-2008 20:31

Jak już mówimy o zboczonych kumplach, to mojemu pierwsze słowo jakie przyszło do głowy po pytaniu "kim jest twój stary?" padło gej :P

Serious Sam 07-10-2008 20:39

Dobra, problem naprawiony, wystarczyło ściągnąć kodeki i poprzestawiać "coś", a tak poza tym, to przeczytałem 3 część mangi "Elemental Gelade" - to jest po prostu świetne, zawsze myślałem, że anime to coś lepszego, bo co tam te "głupie komiksy", a się okazało, że manga też daje niezłego "kopa".

Nari 07-10-2008 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2289800)
Jak już mówimy o zboczonych kumplach, to mojemu pierwsze słowo jakie przyszło do głowy po pytaniu "kim jest twój stary?" padło gej :P

Ja akurat pomyślałem o Tobie, jeśli chodzi o zboczeńca. Ale raczej takiego z serii Green Green, niż np. rayzopodobnego ; P.

Grocix 08-10-2008 12:49

I wychodzi na to, ze wszyscy w tym temancie, oczywiscie oprocz mojej osoby, to hentaie :<
A ja obejrzalem Pre-Release ef - a tale of melodies i chociaz nie wiadomo o co chodzi, to jestem pod wrazeniem.

Rayza 08-10-2008 13:07

a ja skończyłem myself;yourself [przedtem mi się nie chciało] a koniec mi sie nie spodobał happy end no baka :<.

Nari 08-10-2008 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2290271)
a ja skończyłem myself;yourself [przedtem mi się nie chciało] a koniec mi sie nie spodobał happy end no baka :<.

Co masz do timeskipu? Może jakoś postacie głupiej wyglądali, ale imho nawet fajny pomysł.

@down
Ja akurat nie lubię <spoiler> das wódne </czytaj odkońca></spoiler>. Bo wtedy smutek po anime jest jeszcze bardziej potęgowany i mam doła ;s.

Rayza 08-10-2008 16:47

-spoiler-
miałem nadzieje na jakiś sad end a był happy : p

Grocix 08-10-2008 21:48

Ogladal ktos OVA LS'a?:)

@edit
Wlasnie obejrzalem i dawno sie tak nie ubawilem. Rofl za roflem :D STRASZNIE GORACO POLECAM!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28.