Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

ELaro 11-12-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roneepso (Post 2371370)
23LO? 6LO?

@ all: Kto sprawdzal te nowe czary dla palka bo mi sie nie chce;p

I ile daje bonusa jak sie expi z kims w party shared exp?

6 lo :)

skad wiedziales?xDD

Kenow 11-12-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2372706)
Zawalę jutro sprawdzian z historii, ale warto było ;):

[fotka]

Naprawde twierdzisz ze warto zawalic cos w rl kosztem zbroi w grze, ktora w kazdej chwili mozesz stracic gdy ktos wyzej bedzie mial taki kaprys?
[na ewentualna riposte jako ze jestem zazdrosny odrazu odpowiem, ze nie, nie jestem, stawiam wyzej inne wartosci po prostu]

- stary, co jest, czemu oblales ten sprawdzian?
- a nie mialem czasu sie nauczyc, bo sluchaj, robilismy questa na YALAHARI ARMOR w TIBII!
- -.-''

Vatian 12-12-2008 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2372863)
Naprawde twierdzisz ze warto zawalic cos w rl kosztem zbroi w grze, ktora w kazdej chwili mozesz stracic gdy ktos wyzej bedzie mial taki kaprys?
[na ewentualna riposte jako ze jestem zazdrosny odrazu odpowiem, ze nie, nie jestem, stawiam wyzej inne wartosci po prostu]

- stary, co jest, czemu oblales ten sprawdzian?
- a nie mialem czasu sie nauczyc, bo sluchaj, robilismy questa na YALAHARI ARMOR w TIBII!
- -.-''

nie kumasz zartu?

Gonzo 12-12-2008 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2372873)
nie kumasz zartu?

Retoryczne, right? ;)

roneepso 12-12-2008 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELaro (Post 2372860)
6 lo :)

skad wiedziales?xDD

O szostce krąża legendy, o panujacym tam poziomie i "zepsuciu moralnym" (popieram takie zepsucie). Kolezanka moja z klasy przepisala sie wlasnie do 6 tki, pozniej mowila ze "nie jest nudno". Jak zobaczylem ten obrot o "360 stopni" a mimo to napisales ze jestes na matfizie tak sobie pomyslalem - "inteligencja", to pewnie 6 albo 7 albo 23 xd.

prawda to ze macie sporo dziewczyn w ciazy a ludzie przychodza najebani na lekcje ?:PP

a co do klotni kenowa/rekinka i gonza/vatiana czepiliscie sie gonza teraz ale kto w andrzejki go bił o 2 w nocy? Nie lepiej sie wyspac?:P

Kenow 12-12-2008 08:05

nvmnvmnvmnvmnvm

rekinek 12-12-2008 11:36

@nup
tylko ze jak siedze do pozna na vencie to nie ide na drugi dzien do zadnej szkoly tylko d pray i jakos nic przez to nie zawale ;p jak bede zmeczony to sie poprostu w robocie kimne i tyle :D

@rone
nie tylko w andrzejki tylko nikt nie mia klwtdy tezzadej szkoly a jak sie chlopaki napil ito tm bardziej chcialo im sie kogos ubic ahah. i po to jest weekend ze sei siedzi do pozna albo na imprezie albo w domu przed tv kompem i nas tak jest niekoniecznie w tibi tylko przed kompem ogolnie ;p

ELaro 12-12-2008 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roneepso (Post 2372908)
O szostce krąża legendy, o panujacym tam poziomie i "zepsuciu moralnym" (popieram takie zepsucie). Kolezanka moja z klasy przepisala sie wlasnie do 6 tki, pozniej mowila ze "nie jest nudno". Jak zobaczylem ten obrot o "360 stopni" a mimo to napisales ze jestes na matfizie tak sobie pomyslalem - "inteligencja", to pewnie 6 albo 7 albo 23 xd.

prawda to ze macie sporo dziewczyn w ciazy a ludzie przychodza najebani na lekcje ?:PP

a co do klotni kenowa/rekinka i gonza/vatiana czepiliscie sie gonza teraz ale kto w andrzejki go bił o 2 w nocy? Nie lepiej sie wyspac?:P

nie prawda ze ludzie przychodza najebani na lekcje bo wtedy sie nie pierdola odrazu ze szkoly wyrzucaja dziewczyne w ciazy od poczatku roku widzialem jedna ;P

nie powiem zeby w 6 bylo nudno :D:D:D

kolezanka jeszcze chodzi do 6?

roneepso 12-12-2008 18:17

Przepisala sie na poczatku pierwszej klasy liceum z 4ki do 6tki, teraz jest w 3 klasach twej zacnej szkoly.

ELaro 12-12-2008 20:59

jak sie nazywa i ktora klasa hahaha ;d

Tejko 12-12-2008 21:19

elaro w swojej szkolne to znany rozdziewiczyciel uczennic ; O

Gonzo 12-12-2008 22:57

@ Vatian:

"cze, znam Maćka z Tibii". :D

roneepso 12-12-2008 23:28

Na tibii sie zaden rozdziewiczyciel jeszcze nie wychowal ta gra rypie banie. przynajmniej po sobie jak mnie tak mocno wessie to robie sie nietowarzyski, jak odstawie to wraca wszystko do normy albo i ponad. kumpel ktory nas w to grac nauczyl sam ledwo przechodzil z klasy do klasy, bywal wtedy w szkole równie rzadko jak ja.

Cytuj:

@ Vatian:

"cze, znam Maćka z Tibii".
Kamila jak juz ;p
Wlasnie dlatego pozostawie ową informacje kim ta kolezanka jest dla siebie.

@ elaro: i tak nic nie przebije podwala w tym rozluznieniu, ktore równiez jest w 6tce. Albo staszica w ilosci przerabianego alkoholu.
A czworke to chyba zamoj tylko w grzecznosci przebija i to jest złe.

Gonzo 13-12-2008 00:09

Chodziło o to, że Vatian ostatnio na zawody do mojej szkoły przyjechał, i mnie zapoznał ze swoją koleżanką. Przed tym prosił, bym jej nie mówił, że poznałem go w Tibii. ;)

roneepso 13-12-2008 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2374227)
Chodziło o to, że Vatian ostatnio na zawody do mojej szkoły przyjechał, i mnie zapoznał ze swoją koleżanką. Przed tym prosił, bym jej nie mówił, że poznałem go w Tibii. ;)

a ja nie chcialem zeby elaro lazil po 6 tce i sie pytal "o elo ktora to jest xxx yyy bo jeden goscio z tibii ja zna :PP"

ervinius 13-12-2008 11:25

gejgejgejgejgej

Vatian 13-12-2008 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2374227)

Ehh! ale kolezanka moja chyba Ci sie podobala oO? a co do tibii, to czym mniej wie tym lepiej spi, jak to sie mowi.

ELaro 13-12-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roneepso (Post 2374293)
a ja nie chcialem zeby elaro lazil po 6 tce i sie pytal "o elo ktora to jest xxx yyy bo jeden goscio z tibii ja zna :PP"

az tak to nie moze ja poprostu znam ;D

Gonzo 13-12-2008 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2374668)
Ehh! ale kolezanka moja chyba Ci sie podobala oO? a co do tibii, to czym mniej wie tym lepiej spi, jak to sie mowi.

Tzn. podobała. Stary, ja tylko powiedziałem, że jest w porządku, i że się rozumiemy pod względem lekcji języka niemieckiego. Nie mogę stwierdzić więcej po 5-cio minutowej rozmowie. ;)

Edit:

Nie ma to jak kozaki o 2:30 w nocy, przebiegam przez Venore, nic nie mówiąc:

02:35 Krizzek [126]: za te profanacje ktore od*******asz, spotka cie solidna kurwa kara
02:37 Krizzek [126]: w rytmie NAS-Wy*******aj stad mowie Ci: wy*******aj stad

Zacznijcie lepiej walczyć w tej wojnie, chociaż... Bluzganie wam lepiej wychodzi. :)

Kenow 14-12-2008 03:06

probowales nawiazac rozmowe, to ci powiedzialem co o tym mysle, a ze lecial akurat NAS w tle to tak wyszlo ;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51.