![]() |
|
@Up
Masz adv co 30 minut? Czyli skille poniżej 50... wbij 70/70 i zobaczysz czy skillowanie będzie takie fajne i przyjemne... Ja tam jak robiłem swojego knighta skillami się nie martwiłem, koło 25 dobiłem do 70/70 i więcej mi się nie chciało :P |
Cytuj:
|
Polecam skillować sobie według własnoręcznie zrobionej tabeli ...
i nie odkładajcie skillowania na "potem" bo wiem, że expienie wciąga i póżniej już się nie chce siedziec i skillować ;p |
Cytuj:
Omg kolejny noob ktory gowno wie na 20 80 taa jasne niektozy na 40+ nieposiadaja 80. Czlowieku poco sie odzywasz . a co do tematu na 13 40/40 lub 50/50 jak kto woli na 20 65+/65+ a puzniej zalezy tylko od ciebie a nie tak jak KOLEGA który twierdzi ze 80 na USHUSHSUHSs (zal.pl) Ps. Nieskil za duzo bo ci gra zbrzydnie.( a kina sieje ). |
Czemu miala by mi zbrzydnac zbrzydnieje mi tylko skillowanie ale potem zostaje zabijanie potworkow :faceoff:
|
Pelo dobre skile mysle. Ja mam 20 najta sile 46/41 :D ale to jest wyjatkowo bo mailem 2 dni pacc i szybko lvl chcialem wbic. Ale teraz skile do 70/70 i reszta mnie . . .
|
Cytuj:
a na non pvp dasz :p |
Eh..ja oddałem na poczatku wakacji kuzynowi 28 Knighta ze skillami 58/57.
aktualnie ma skille 67/65 i 50 lvl w ciagu tego czasu nabil tylko 2 skille jak skillował 8o |
Ale biedne skille !!!
l...o...l |
Moj Knajcik :)
Siema :) Prosze o ocenkę mojego knajcika :) Mam 19 lvl skile 56/53 i ciągle skiluje :) eq to : plate set , butki , serpent sword , i Guardian shield :) mlvl 3 niestety wiem ze slaby :) Prosze o ocene czy dobre skile itp :) dzięki pozdro tracer
|
Nawet dobry ja ma knighta tez 19 lvl i skille 70/70 , aktualnie skiluje do 80/80 i ide expic , eq to od dolu : Fur boots,Plate Legs Crown Shield,Noble armor,Serpent sword, Warrior Helmet, Scarf
|
Witam. Co sądzicie o moim knightcie lev 20 mlev 2% do 4 skille 59/59 (sword)
Eq: Crown helmet ; Scarf ; Dragon shield ; Crimson sword ; Knight armor ; Knight legs ; Fur boots. Prosze o szybką odpowiedź :) |
Zdanie innych się nie liczy jeśli dobrze ci sie expi to twoja sprawa jesli nie skiluj dalej.
|
Radziłbym Ci trenować na slimach koło Venore pod taką wieżyczką trolli.
Jak skillowałem to na początku dużo zrobiłem żeby potem mieć sporo czasu na jakieś hunty itp. na 45 lvlu miałem 80/80 :] |
hmm ja na 27 levelu miałem skile 76/76 i powiem że dobrze mi sie grało przed updatem knightem. teraz oczywiscie lepiej .. dlatego ten bezsensowny ttemat powinien być zamknięty.. każdy skiluje tyle ile chce i tyle na ile ma czas. Mój kolega ma na 40 levelu skile 71/70 i dborze mu sie gra .. natomiast inny na 48 lev . ma 85/83 skile zależą od ciebie nie od ludzi któży ci powiedzą o na 20 miej 75/75 bo są dobre ..
|
Złoty środek
Idz tak jak ja najtem (skile 40/40 styknie) na zamek kolo Ab'dendriel i rób baglooty.
Dzięki temu między 10 a 15 lvl masz eq które Ci starczy(wg. mnie) tak na ~35lvl: Warrior/Crush Helmet * Medusa Shield * Knight set ( potem Golden Armor ) * P. Ammy * Fur Boots ;p ...no i broń zależna od lvlu ;D;D;D Aha i jeszcze jedno. Według mnie idealny skill na 20 lvlu to 65/65... |
I knightem i palem skillem były dla mnie zawsze podstawą ...
najlepiej odrazu wbić wysokie skille żeby później oddać się "magii" questów, huntów i expienia ;p |
skile...
ja swoim knightem się bardzo zająłem
na 10 lvlu mam skile50/50 i 3mlevel best hit 96 w orka warriora z serpenta:cup: |
ja mam 70/70 na 37 lvlu i best to 263 w wyverne z blacksteela
|
^^
Mój best 94 też w orka ale Spearmana również z serpenta :D :D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |
|