![]() |
|
.....
..... |
Cytuj:
Szkoda że z msn nie kopiowalem jak napisales posta na tibia.com o tym ze Ninja ox traci demon helmet i potrzebujesz gma, a ja ci dopisalem ze gm jest potrzebny do ninja ox uzywa bota do przesuwania itemek, ciezko sie wqrwiles i mi na msn pisales cos tam "ze jestem chujem itd" ze jestem "jebanym ftp", no cos w tym stylu. @Brechozor Cytuj:
Cytuj:
tyle w tym temacie |
.....
..... |
Cytuj:
|
@poreda
od kiedy kupiles Ace uzywasz jakby mniej wulgaryzmow,wyzwisk.Czyzbys chcial se pograc? ;D |
Cytuj:
|
Buahahahha zgnilem z ciebie xDDDDDDDDDDDDDDD
Tak wlasnie boj sie bo kiedys cie dopadne :>>> |
Cytuj:
@dh vs ftp DH bylo aktywne 2 dni, 3x dostali w dupe i sytuacja wrocila do normy. Czyli pz i offline. @up Nie wieze, chodz i mnie ubij. |
jestes pewny tego co mówisz? o.O
|
Cytuj:
btw pm na tibii |
Name: Tigun
Jun 29 2008, 13:08:30 CEST Killed at Level 38 by Moradin Miedziobrody and by Bako |
Cytuj:
:D:D Dzięki. @Edit Zakańczamy forum. Wracam do gry w Tibye!111 ;dd |
Ok mam przerwe to napisze ale zaraz koniec aff po 15 minut przerwy tam mam :(
Cytuj:
: Cytuj:
Cytuj:
Ohh koniec przerwy ide ... D: |
@poreda
Juz to widze,ubijemy Cie i bedzie. "ej asen tato pisz szybko do natana bo mnie ubili ;(((((((" |
@up
pwned ! |
Cytuj:
@Hell'Frycek Zalosny jestes, takie wielki fighter from forum, a w pz siedzisz. chodz mnie ubij, czekam stary niecierpliwie, nie bede sie musial "skarzyc asenowi" bo nawet jakbys nie mial hunta, to bys gowno zrobil <3 |
Po 1. - ja skopiowałem wyzwiska gortiego do mnie i ja to zacząłem.
Po 2. - poreda tylko mówi, że gorti się zmienił - bo to prawda, np. nie gra w Tibię xd Po 3. Kalor, Frycek, Seliar - wiem, że będziecie bronic goriego ale po co macie zaraz ubijac? @Frycek "od kiedy kupiles Ace uzywasz jakby mniej wulgaryzmow,wyzwisk.Czyzbys chcial se pograc? ;D" Po co wchodzisz w nowy wątek tworząc nowa kłótnię? |
Cytuj:
A co ty kurwa cioto myslisz ze to moj jedyny char? |
Cytuj:
Btw. 1.Kto powiedział, że za Gortiego? :O Gorti nie ma tu nic do rzeczy. Nie wtrącam się w ich kłótnię. Nie bronię Gortiego, powiedziałem tylko, że jest moim kumplem i jak dla mnie się nie zmienił. 2.Kto powiedział, że Seliar chce go też ujebać? ;OO Wiesz wogóle za co ma paść Ace~? ;< @Frycek PODOBA MI SIĘ TWOJE ZAANGAŻOWANIE! xDD ej a możesz swojego MDW z Harmonii na Silverę przenieść, czy nie za bardzo? XD |
Cytuj:
@Frycek Nie kurwo, mysle ze masz wiecej, ale jestes taka pizda ze i tak nie przyjdziesz ;DDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |
|