![]() |
|
Lvl:
http://i97.photobucket.com/albums/l201/Darecek/106.jpg Loot na 15min: http://i97.photobucket.com/albums/l2...otna8nafro.jpg GZ and GL all. Cya |
Cytuj:
|
@Xaszkil
Gdzie jest ta lista??:D Pozdro all! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pan up, to ma byc smieszne, czy jak ? |
Wtf?!...
Znaczki? ;'( |
3up
nie wiem jak inni, ale ja nie zczaiłem ocb |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
roy brightblade,leo ballard
|
Cytuj:
cep |
Cytuj:
Rozmawialem z wieloma osobami, to ich noob chary do kasy nie byly zbanowane, a niby Cip ma jakis super hiper mega system... Botuje na NG juz z dobre pol roku i nigdy przez to nie mialem bana, a skoro maja taki wspanialy system na boterow, to chyba tez bym sie zlapal, no nie? ;) |
Przeglądałem dziś z nudów Pskonejott.com, i natrafiłem na "Ranking NO-Life 2oo8" Oczywiście jak myślicie co tam ujrzałem??? Tak to Maka!!! Goratel dzielnie walczył na arenie międzynarodowej no-lifów, i zajął 44 miejsce !!!
44. Goratel 3751h Jak widać nasz Maka przegrał w roku 2oo8 3751h, co daje nam 156,3 dnia w roku grając 24h dziennie. Średnio dzielny Goratel grywał 10h20min dziennie :) Naszej dumie servera zabrakło 1537,5h do zwycięzcy :P CongratzzZ Maka !!! W roku 2oo9 liczymy na TOP 10 !xD Dla porównania chciałbym zaznaczyć, że przegrałem Bodziem 2032,5h w roku 2oo8, co daje 4049 wynik w Tibii. Na utworzenie postaci, co zajęło mi 24 miesiące poświęciłem 3920h25min, co daje tylko 169h25min więcej, niż Goratel przegrał w ciągu roku ;) Tak z boku na to patrząc także dużo przegrałem, ale przy Goratelu wymiękam xD Pozdro all! |
Cytuj:
Jesteś strasznie nerwowy i nadpobudliwy. Zżera mnie ciekawość czy na RL też tak rzucasz wyzwiskami, bo idę w zakład, że w twarz byś mi tego w życiu nie powiedział. @Goratel: Naprawdę, współczuję. |
Bodziu, z nudow nie masz co robic to liczysz ile on gral...? :D Gz :p
|
A ja teraz malo gram ;s
|
|
Cytuj:
On przyjamniej z tych godzin spędzonych przy kompie lub botując coś ma (mam na myśli chara) a ty tyle grałeś i nie masz nic:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Get a life. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |
|