![]() |
Ja na 80rp zabiłem 40ek. :]
|
ja na 7 levlu ubilem draga xD ze skillami 50/50:]
|
Potwory :
20 rp - gs 68 rp - Ugezz (tak solo !) 77 rp - Infernalist 84 rp - demon Ludzi nie fraguje solo ale w 2 osoby (2 palow 80+) złożylismy 104 ms"a |
Na 22 lvlu draga, ciąłem go decayem i exori frigo, ciężko było ale się udało, loot to 51gp, steel shield
Na 39 lvlu dragon lorda HMM'ami, exori frigo i wandem na 38 lvl walącym z energii |
14 lvl pall 1vs1 mino archera ze speara(ok. 40 dist)
Później następny, loot: kusza i razem 17 boltów(z obydwu) 16 pall mino guard i 3 minosy razem :cup: 45 dist 19 pall drag z kuszy(49 dist) |
Cytuj:
zeby nie bylo offtopu Nowy best solo na 30 drag knajtem xD skille 50/50 (cienkie, wiem) |
Warlock, sam, ekipą demce. :P
|
na razie cyklop, ale gram od 2 dni na koncie od kolegi(13 druid) i mam w planach ostro przykoksić :]
|
ornamend shield quest na poh solo 50 pallem oraz pozniej 60 ek.
tam jest might ring, dl, drag wszytsko na klate :) za ktoryms razem mi dsm spadl z DL'a. Gs, Banshee, BK(rycerzem) solo oraz wrl i hydra z ekipa ale tu aby ek |
194 ek - juggernaut
170 ek - plaguesmith 185 ek - 7 dli naraz |
http://images.tibia.pl/static/monsters/demon.gifMateusz Dragon Wielki solo.
Poleciał mi na 2 chity. Nie myślcie że to rzarty bo niby non-pvp ale ja mam wójka GM'a i mi załatwił że mam pvp na non-pvp. |
prosze cie, jesteś tylko głupim żałosnym noobem który niepotrafi pojąć że ktoś może umie lepiej grać od ciebie w tibie, skapłem się że ten podtekst był odnośnie mnie
|
Cytuj:
Podaj IP otsa, bo jak wbijesz 50/50 skille zaczynając skillować na 7 lvlu to będziesz mial już 14 lvl a wątpie żeby komuś mającym skille 70/70 chciało się padać tyle żeby mieć 7 lvl i 50/50 skille |
jest to raczej niemozliwe chyba ze ktos blokowal tego smoka, sam na 7 lvlu zabilem demon skeletona i bylo dosc ciezko ;p
|
Cytuj:
@topic 15 druid dl - utamka, exori frigo up/down i padl 28 ed behe - icicle i gora-dol |
chyba elf arcan skille 54\53 22 lvl(+2 scouty naraz z arcanem)
|
Cytuj:
No fajnie, ale już 100 lvle EK biją juggernauta solo, o plaguesmithu nie mówie już, a powiedz mi gdzie jest 7 dli? No chyba że ktoś lurnął -.- |
NO to tak:
12 lvl - pall - solo ds 16 lvl - wyverna 19 lvl - drag 32 lvl- gs - solo best in team : gdzies kolo 30 lvl - DL (blokowal 29 knight) |
Cytuj:
@top 33 rp 3 vampy naraz |
28 druid
1 drag i 3 d chatling |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |