![]() |
|
Tak patrze na forum, i powiem jedno, strasznie dużo w was agresji i na dobrą metę jest ona całkowicie niepotrzebna i bezsensowna.
Siwa na początku to chyba wypada cię pozdrowić, jak Paris? ;) ja myślę, że dobrą radą byłoby nie karmienie trolli z forum, zresztą jest to surowo zakazane. Czasem warto zacisnąć zęby i nie mówić nic, niż wdać się w bezwartościową dyskusję. To oczywiście moje zdanie i nie musisz się z nim zgodzić, bo w końcu to wolny kraj :) @Yalahar No faktycznie wyszło jak wyszło, macie racje błędy popełniliśmy, ale nie można się od nich ustrzec, więc w czym rzecz i po co te dyskusje kto dał xloga a kto nie? Wojny nie wygrywa się jedną bitwa, a zapewniam Was, na wygraną na pewno zasłużymy bo takich bitew będzie nie mało :) Pozdrawiam, Wojtek |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W ramach robienia sobie beki - czyjeś arcydzieło, zostałem poproszony o opublikowanie:
http://www3.speedyshare.com/data/920...raFamilyYo.JPG |
Hahaha
Jak mocno na bani trzeba mieć żeby spędzać czas na takich rzeczach.. o matko :D A pewnie twórca i dystrybutorzy tego kolegom w klasie mówią: "Ta, wiesz, grywam w Tibię ale w sumie to mam wyjebane, nawet nie wiem co się dzieje.." ;) |
Tak sie sklada, ze to Twoj "ziomek" z gildii = ANDERS to zrobil, hee
|
Cytuj:
|
Ale fotka HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D:D:D
a na samym dole dostrzeglem rudego lamusa, rofl nie liczac nuriela widze ze srednia wieku nie przekracza 15 lat |
|
Ta, widzialem to wczoraj na tibia.de hahah :p fajnie ze przynajmniej anders ma troche poczucia humoru i dystans do pewnych spraw.Foty-zajebiste hahah
|
Jaki tam owned, Anders jest równo zryty przecież :D
|
LOL
Sherion - żul/ćpun Gaddarr - mały rudy pulpecik. tak myślałem, że masz max 15 lat. Limehit - szczurek hihi. i lamus Neoweox - pedał, rly. chyba gra w jakimś boyzbendzie Vincente - co to ma być? brudas jakiś. obleśny. Krazxow - gimbus madafka yo Precik - eee pseudo terminator. łeb jak kasztan. Marjola - fuu, też obleśny. jak kliknąłem na przybliżenie, to aż mnie... wrrr... umyj żeby. |
hahaha
marjola - fakt umyj zeby precik - to mnie zabilo :D lucius&abu - typowe dzieci neo neoweox - emo style sherion - typowy 100% lamus gaddarr - haha :D stary wspolczuje ci szczerze z calego serca reszta calkiem ok |
Cytuj:
Neoweox: http://images.google.pl/images?gbv=2...=f&oq=&start=0 Najlepsi są i ta Limehit (w tibii największy kozak, boss, a na rl popychadło), i Krazxow (w tibii największy fighter - tzn w gębie ofc i na forum, a na rl rzadzic to on moze ew w piaskownicy. madafaka yo). |
zuther mowil ci ktos kiedys ze przypominasz rona z harrego pottera?
|
ja pierdole, zrobil slepek fotek zeby sie posmiac, wrzucil to na publiczne forum i juz wszystkie lifery wantedowe cisna po kazdym pokolei, dodatkowo ukrywajac sie na kontach ktore przypadkiem nie zdradzily by ich nicku w grze bo jeszcze ktos moglby znalezc ich foteczki albo co gorsza znalazl by sie kozak wiekszy od niego i polamalby mu palce.
|
A po mnie nie pojechaliście :(
Śmiejcie się ile wlezie, bo śmiech to zdrowie! :) Pozdrówka |
To zdjecie ,ktore mieliscie przyjemnosc juz obejrzec, jest okladka naszego nowego Kalendarza dzentelmenow na rok 2010. Patrzac na Wasze zaangazowanie w wypowiadaniu sie na jego temat ,mam przeczucie ,iz bedzie on wielkim sukcesem! Jednakze jest to tylko okladka, a prawdziwy kalendarz bedzie posiadal wiecej pikantnych scen niz ta z abu i luciusem w lozku.
Drogie panie! Ja wiem, ze nie mozecie sie juz tego doczekac, jednak bedziecie musialy, poniewaz Kalendarz pojawi sie na poczatku stycznia. Pozdrawiam |
Michau, miszcz cientej riposty.
Nie mowcie ze to wantedowcy sie z was smieja, bo ja nie widzialem zeby ktos od nas skomentowal ten "Kalendarz", a ze jakies gowna wypowiadaja sie tutaj to nie podtrzymujcie z nimi rozmowy bo nie ma sensu.jo |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |
|