![]() |
Prosiłabym, je¶li to możliwe, o avatar (100x100), na którym widnieje rysunkowa tęcza. Może być jeszcze sygnatura, o wymiarach takich, jakie przeważnie maj± sygnatury (nie znam tych wymiarów xD) z t± sam± tęcz±.
|
Poprosze o Avatara co¶ w stylu Dragon Ball Z lub co¶ mrocznego i napis Smerf ^^
|
Ja Poprosze Taki Jasno Niebiesko-Biały z Napisem Barxoro
|
|
@up
ofc :) , good work. W gimpie 2 to robisz czy photo? |
Dlaczego ?
Dlaczego nie mogę tego : http://img240.imageshack.us/img240/7596/kromkaws4.pngwkleić do podpisu???
|
Możesz mieć za dużo pierdół w opisie.
PS. Dzięki, photoshop. CZekam na więcej zgłoszeń ^^ |
Ja bym bardzo prosił o avatar podobny do mojego teraĽniejszego tylko aby znalazł się tam napis XozzQ
|
A ja prosze o ewentualne ulepszenie mojego avatara xD
|
|
Cytuj:
Z góry dzieki grafiku :D |
|
bedzie xD thx
|
Długo mnie nie było, Improwizacja taka sobie xD
Ale dzi¶ robie nowe zamówienie na Avatar jaki¶ z Vampirem i fajnym napisem : Xozzer. :cup: |
Proszę :D
http://s5.tinypic.com/290q8pc.jpg |
Składam zamówienie na avatara
Prosił bym by kto¶ przerobił napis : varxy Reszta to inicjatywa własna ;) Zrobisz jak najlepiej potrafisz :) Możesz tez cos dodac w tle Dzieki z góry |
Ja bym prosił o avatar i podpis
Avtatar: Napis: Moj nick na forum Tło: fotka Jirayja Inne: inicjatywa wlasna Podpis Tło: podniecony Jirayja patrz±cy na jak±¶ ładn± laskę z Naruto Napis: Brak Inne: inicjatywa wlasna Ogólnie zrób jak najlepiej:] |
Poprosił bym bardzo o avka
Co ma być: Jaki¶ fajny łucznik Tło: jakies niebieskie Napis: 3rvoix96 w jakis styly fajnym xD co tu wiecej gadać hmm... a Proszę jeszcze raz ;] |
- NBA
- Napis : Hass - Jezeli moge sobie pozwolic to prosilbym abyscie znalezli cos z Orlando Magic... - Bialo niebieska - Bardzo bym prosil avatar i sygne + usberbar z napisem Orlando Magic Fan |
Witam
Chciałbym avatar i sygnaturkę na forum z mrocznym aniołem z napisem AnGeL *DarK^StylE* Z góry DZIĘKI! ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |