![]() |
|
<edytowany ze względu na późniejsze wydarzenia>
baj |
Cytuj:
Mi iful hackej? plxx fri itanz? Btw.To co napisane o kotrze jest na tym Screnie tylko po to Zeby bosman dal sie wyciulac i napisal mi dlaczego gra nie swoja postacia. Kthxbye Xeloth nie luz dupy kotrowi bo to nie ladnie wyglada..lizusie |
<edytowany ze względu na późniejsze wydarzenia>
baj |
<edit>......<edit> 10 znakow?
|
Grev, juz drugi raz slysze te slowa z twoich ust :P
|
Grev , nie każdy jeszcze dorósł , może co po niektórym głoś się zmieni to dojrzeją ;)
|
|
...
Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
|
Cytuj:
|
Dobra dajcie mu już spokój , nie każdy spadł w dzieciństwie z 3 pietra na głowe :(
|
...
Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
|
Witam ponowanie po dlugiej przerwie wszystkich :D :cup: :cup: :D
Pozdro for Słodzuitka Tigerka |
:/
Ja współczuje tylko Bosmanowi i nie chciałbym być w skórze jego brata kiedy 'prawdziwy' Bosman wróci :/.
PS. Dobrze, że nie mam brata. :) |
A o co chodzi z tym bosmanem? Niby przestał grać, teraz gra brat/haker/inny. Sora że nie pytam ale nie kapuje :P
@Thristen Wyluuuuzuj... :confused: @Grevamba Niestety, w Tibie gra stado rozpieszczonych dzieciakow co w rl zyciu sa poniewierani przez kolegów i chcą pokazać swoja wyzszość w Tibii. Takie pozerstwo. I wcale nie mam na mysli Thri~~. Mówie ogółem... Mi gosciu robi najazd na chate bo mu chara za 15pln nie chcialem sprzedac... Tylko jakos nie widac jego "kolegów". <lmao> Pozdro Gru~ |
Mocni to oni tylko w ge.bie sa...dajcie se luzu...mlody sie szpanuje 100 lvl... a wogole szkoda slow
|
poprostu ma zbyt wysoki lvl :/ i Mysli ,ze jest najlepszy -.- tyle powiem ... od samego poczatku mi sie nie podobalo jego zachowanie i teksty "niech stary cie bije szczota o zyrandol" i takie co Nóób plx
~~Pozdrawiam Zaku~~ |
Wyjasnione..pozatym nie jestem rozpieszczonym dzieciakiem.
Skoro kogos obrazilem to przepraszam i chce zamknac te Sprzeczki. |
|
Dla mnie thri wlasnie zakończył całą sprawę oby to oznaczało że uczy sie na własnych błędach i okazało się że nawet przepraszać potrafi.
Cóż więcej dodać tak trzymać. <edit na wcześniejsze posty> baj |
Wasz temat sie pie***niczy :d 0 ssów tylko jakies glupie gadanie i to 3 strony :/ schodzicie na psy -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |
|