![]() |
|
Cytuj:
"że wszyscy Polacy, którzy są z Avis to mothafucka, cocksucker, asslicker," Znany cytat: "a nie mowilem"? :) |
Cytuj:
Apr 02 2007, 16:30:40 CEST Killed Uriza at Level 34 unjustified Apr 01 2007, 21:40:21 CEST Killed Uriza at Level 35 with a fire devil unjustified Mar 31 2007, 16:40:10 CEST Killed Uriza at Level 36 unjustified o ta urize ci chodzi ? |
#Succ~Tensh
-.- Już na początku wojny była informacja, że Avis będzie chciało hackować, a Wy nie posłuchaliście. Teraz widać tego skutki. |
Cytuj:
Elo~ |
|
@ten~
Kozacz, kozacz a zobaczysz co Cię spotka :o @zaznos~ Tworzycie legendę? Jedna legedna z Zaznosem już jest..kazdy zna inną wersję..A legenda ludzi na bocie nam poytrzebna nie jest..raczej robicie z siebie pośmiewisko... ;) |
Cytuj:
A co do zdjęcia: ładna jesteś ale wiesz, tutaj każdy się na (t)obie poznał więc nikt nie ma do (c)iebie szacunku, który należy się normalnym Kobietom. Nie dziwne że znalazłaś miłość aż w Hiszpanii. Vacek Nie ukrywajmy tego ale każdy na tym forum widzi że jesteś przybocznym przydupasem rządzących. Można się domyślać że ten idiota łażący koło succesful i szpiegujący dla avis to byłeś ty, nadodatek inteligentnie z 2 sd zabiłeś noob chara, gratuluje!!! Widzisz Vacku pełno w historii tibii takich asslickerów jak ty, ale chyba domyślasz się jak każdy z nich skończył? A ogólnie to dzisiaj Succesful pokazało że nie boi się Avis i wyszło walczyć!!! Oby tak dalej chłopaki, wygonicie ich z serwera a na takich pseudo powah Vacków przyjdzie wtedy pora :D WIELKIE GZ |
Cytuj:
|
Bardzo ciekawe te Wasze filmiki...ciekawe tylko czemu żaden z nich nie działa ;>
|
@ Vacek pochwal sie jaka ty masz postac na morganie ?
No chyba ze to dla Ciebie tajemnica :D a Moze 12 lvl na rooku masz i boisz sie wyjsc bo cie beda zabijac :( |
vacek to lord caleth :)
|
@up
A takze Vacelah i Setanus. I nie chodzi mi o to, ze Avis hackuje czy co tam jeszcze robi, ale o to ze jakis placek (Vacek) probuje podlizac sie Avis i przesuwa parcele w trakcie gdy ktos ma hacka. I prosze jezeli mnie straszycie podpiszcie sie pod tymi jebanymi avatarami. Wiecie na forum kazdy moze byc COOOOL ale i tak boi sie o swoje pixele :( @Jaz A czy ja sie zale ze Avis hackuje ? Mowie tylko o zalosnym zachowaniu Setanusa. Btw. Vacek nie nie potrzbujesz sie tlumaczyc. Twoja sprawa. Pozatym naucz sie czytac, czy ja powiedzialem cos o Polakach w Avis ? Nie, za to powiedzialem cos o takich przydupasach jak ty. |
Vacek do teraz zastanawialem sie czy jestes takim debilem czy sprawiasz takie wrazenie rozwiales moje watpliwosci pieknie potraficie z fureyka przeinaczyc fakty ale wiecie ze to tylko forumowa zagrywka bo i tak to war przerzniecie nie macie najmniejszych szans wiec robicie dobra mine do zlej gry a ty Fureyka pvp mastahu przypomnij sobie jak niedawno pewien pallek cie omal nie sciagnal podczas gdy ty walilasz mort hury jak posrana i zadnym nie trafilas. Macie samych ryckow i myslicie ze jestescie w stanie cos nam zrobic? Bedziecie nas drapac z "axa"? I Nie myslcie ze pobiegniemy tam gdzie ten pieprzony cygan nizahe bedzie chcial bo nie jest Bog wie kim zeby ustalac reguly na tej war. Boicie sie OB.......... i tak was dorwiemy.
|
Cytuj:
Każda wojna jak odbywała się na tym serwerz wygląda tak samo...wszyscy piszą jak to nizahe zaliczy gleba, jak to zniszczą go i jego gildie, jak to są wspaniali..A nizahe od poczatku server jest ciągle tam gdzie był... Więc nie pier****** bo jak to kotś powiedział 'prawdziwe słowa muszę mieć pokrycie' ;) |
Cytuj:
Btw. ja piszę -.- Umiesz czytać? Bo ja napisałem Cytuj:
@UP Bo Steve nie przejmuje się co mówią jakieś wielkie 30+ lvl ;> Ja bym się Zaznosem nie jarał, że to legenda. Dawał passy qmplom, i na własne życzenie go zhakowali ;/ @Saramur Widzę, że u was mieszka dużo ludzi z Avis i Succ, bo wy wszystko wiecie najlepiej. @Super-Pk-Team-Co-Wszystkich-Dorwie-Yo-Yo-Mastah-BumBum Powiem wam 1: NIE DORWIECIE MNIE NIGDY A czemu? Bo nigdy się nie dowiecie jaki mam nick i kim jestem. Aktualnie tą widzę posiada tylko ... Mój Stwórca ;] Cytuj:
@Nireek A Ty jesteś *@&#(*@*$#!(@$+_+@_*$9418(*E$(*@$_!@)(*$(!@_$#R&!@ ^$_!@*$. Happy? -.- |
Cytuj:
Fakt ;) Są jednak jeszcze tacy, którzy byli, są i będą lojalni :) @Tenshi Ty naprawdę jesteś takim debilem? Czy Ty myślisz, że każdy kto nie jest z Wami musi od razu lizać dupę? Kilka osób z Avis znam od początku Morgany, od Was nikogo praktycznie nie znam. |
Cytuj:
Bo wychodzi na to, że tak.* *Lvl'e 20-60. |
Co Vacek liczysz ze ci sciagna tego hunta ktorym tak sie chwaliles jak przylizesz dupe na forum?
Nie chce mi sie juz z niektorymi licytowac po prostu patrzcie co sie bedzie dzialo. PDK:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |
|