![]() |
|
mam dowod jak Wanted walczy z PA :P
12:36 Arucard la'Flak [99]: 20 k 12:36 Arucard la'Flak [99]: -.- 12:44 Arucard la'Flak [99]: chciales PA robic 12:44 Arucard la'Flak [99]: to bedizesz placil i yle 12:44 Sparciarz [51]: nie 12:44 Sparciarz [51]: na chuj mialem robic ehehhe ale lolek :P a ze moj kolega jest glupi i za bardzo nawet nie wie co to jest PA hehe chcial zaplacic:( naszczescie go ostrzeglem :P i nie bedzie placil jakims frajera |
[quote=Mysliciel;965082]mam dowod jak Wanted walczy z PA :P
A kto ci powiedzial ze walczyz pa |
Cytuj:
wiesz co gammbler ?? lol |
Nie Karmic trolla. Report, i czekać az mod usunie jego posty, oraz go zbanuje ;sss |
odp.
Dokladnie gremb tak bylo szkoda tylko ze nie gralem u siebie i nie pokopiowalem tych wszystkich co mnie gonili.... i Niewierze zeby Dof nie robilo PA Zawsze sie ktos znajdzie taki.... Hail Wanted(Chodz gammb mnie huntuje ;] )
|
@ivul pikito
Miodku gammbowi nie dalem, nie bede sponsorowal wanted (miod=200gp=1,2 uha :p ) @grebol Gammb moze nie zabil za to nikogo, ale klka uhow mi poszlo, co dla 21 knighta jest czyms, poza tym wyludzanie od kogos miodu przez +100lvl wydaje mi sie smieszne :baby: @tajemniczy111 Pijemy w piatek wieczorem :dance: |
Cytuj:
Już nie pamiętasz "odbudowy servera" i "końca PA?" |
Cytuj:
>>prawda >>> gammbler nie skonczyl jeszcze podstawowki i ma zjebana pomiec i zapomina wszytko w obrebie 2 h :P pozdro gamm~~ |
Cytuj:
Dawno i nie prawda:P |
Ja bym raczej tego Myśliciela (samozwańczego zresztą, sądząc po prezentowanej na forum filozofii i sposobie jej przekazu) posądził o dalsze urzędowanie w podstawówce...
/ żarty i pomówienia tego typu są raczej z dolnej, żałosnej półki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
o prosze pamiec wrocila :P to dobrze szkoda ze slowa jeszcze nie dotrzymujecie :P :P a czy to bylo dawno to bym tak nie powiedzial a ze nie prawda to masz racje wam wogle nie mozna ufac:( pozro gamm~~ |
Cytuj:
@DoF Ładna próba, lecz Marjoli nie zabiliście. ;s @Heg Nie wiem czy czytasz to forum, czy nie, ale następnym razem nie daj się tak łatwo przesunąć, to poprostu śmieszne. ;d Już go mieliście, a on tylko df'a rzucił i do dp dobiegł .. nawet wejsc noobami nie zablokowaliście. ; d Żałosna akcja. : ) Może następnym razem, chociaż wątpie. ;s Pozdrawiam .. |
Cytuj:
Gówno wiesz o Mnie a pierdolisz :o btw. Tez Cie lubie :) @Drypcik Ale co tam :) DoF nie robi PA ! On pomaga je zwalczac :D Pozdro Gremb |
Drypcik jak Ty nawet nikow nie pamietasz to szkoda slow, a moze to byl ktos inny a nie DoF?
Co do dzisiejszego trapa na Marjole to popelnilismy 1 maly blad i trudno. Marjola moze sie cieszyc z tego bo ja go juz naprawde widzialem martwego. Zreszta zgotujemy jeszcze nie jednego trapa, bo nie jeden nam wyszedl i jeszcze nie jeden wyjdzie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ze chciales sie jakos wkrecic na forum to to napisales ?? wiesz co jestes smieszny lol |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
wes ty sie zamknij i sier..... stad ok ?? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |
|