![]() |
|
@Patton
jaki masz nick na Kyrze moge pomoc w poszukiwaniach ;p |
< deleted >
|
No wlasnie za duzo w tym niescislosci :( Co wam przeszkadza zeby ludzie go mieli? Gra na rooku stala by sie przyjemniesza szybciej by ie addony zdobywalo,mielibysmy wiecej kasy same plusy;) A tak to sie trzeba z katana mordowac;(
|
w ciula z wami leca ona go ma tylko chce zebyscie sie odczepili od niej
jak ja bym zdobyl mls i powiedzial o tym to tez bym probowal zataic to bo miliony nobkow piszacyach do mnie jak jak jak jak .... bym dostal pierdolca |
Cytuj:
|
:(Cytat z Hunted.pl
"Slythia (była posiadaczka Spike Sworda) przyznała się, że sposób w jaki zdobyła miecz był wynikiem zabawy CM. W wywiadach dla innych stron przyznała, że pewnego dnia CM prze teleportował, ją na Main. Wzięła ona ze “stałego lądu” parę itemów takich jak: Brass Armor, Blue Robe i Spike Sword a CM znów ją prze teleportował tym razem z powrotem na Rookgaard. Slythia podkreśla, że dała go swojemu znajomemu (Potty on Harmonia), a on zaczął się tym chwalić, powiedziała także, iż miecz można było zdobyć ale quest jest zbugowany. Pozostaje nam tylko myśleć, czy Slythia mówi prawdę i czy nie chce przypadkiem za tuszować tego, że ma SS, może mówi tak żeby inni dali jej spokój? Jeśli faktycznie teraz CM zabrał jej miecz, i już go nie ma to Ci co go widzieli mogą się jedynie cieszyć i dalej szukać, już prawdziwego rozwiązania. Nasuwa się także, jedno pytanie czy ludzie pracujący jako CM są dość odpowiedzialni aby pełnić taką funkcję." A więc wszystko jasne :(. Szkoda bo myslalem ze quest naprawde istnieje. Ja nie wierze w questa na ss`a, poniewaz gdyby był napewno chociaz pare osób na świecie by go miało. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej no ale Slythia gra na Dolerze a Potty na Harmoni.....
Więc jak mogła dać go komuś z innego serva? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zatkało mnie.
|
Po co?
@Pan Klocek nie wiem czy na pewno, ale chyba jesli na respie potwora jest box/parcel, to respi sie kratke dalej. wiec te gobliny zrespily sie poza ta ,,wysepką".
@topic Po co? pytam się po co marnowalismy czas na szukanie rozwiazania, podniecajac sie/cieszac zdobycza Slythii? niecaly tydzien... obwód rookgardu, dobry pomysl. Moja teza (na jaja): moze lepiej policzyc ile rookgard ma sqm? i ta liczba, ktora w polaczeniu z obwodem i dlugoscia wyspy dadza wspolzedne, na na kturej to kratce trzeba ropowac/shovelowac/pickowac po tyle razy, ile wyniesie iloczyn z wspolzednych tego punktu, i jak to zrobimy dostaniemy nie tylko SSa, ale mpa, stonecutter axe, blessed shield, DSL, Golden botsy/BoHy golden helmet. a co dziennie dostajemy 10 bronze amuletów, 100 axe ringow i Spike sworda na sell. w ten sposub bedziemy brac na hita minosa i rota i ze sella SSa dostaniemy 100K/dzień:p ponioslo mnie sry za brak polskich znaków, ale shift sie zaciol. @Marcin(z liczba)Wracaj na forum szał się skończył |
Osobiście chciałbym, żeby ów Spike Sword okazał się prawdziwym, a z drugiej - cieszę się, że to jednak czyjś wybryk. Ciężko mi to tłumaczyć, myślę, że każdy kto spędził trochę czasu na tej wysepce, mniej-więcej rozumie, o co mi chodzi.
A wszystkim innym 'Islanderom' życzę odkrycia tej zagadki, jednak, z drugiej strony - mam nadzieję, że Wam się to nie uda ;). A co do teleportacji gracza z Rookgaardu na Mainland... Zakładając, że jest to prawda - choć moim zdaniem jakaś taka strasznie naciągana - to Cipsoft wybiera na CMów strasznie nieodpowiedzialnych ludzi. Ale mimo wszystko, wielkie dzięki za to całe wydarzenie, wreszcie coś się działo na tej małej - przez wielu uważanej za straszliwie nudną - wysepce! |
Ehh ludzie prawda jest taka ze trzeba miec magiczna wedke od tajnego npca, i wylowic go. Sorry slythia za spoila ;/ i tak nie znajda npca :D
|
Cytuj:
Jeez tak boli pomyslec? Dobra jedyne co lubie w tibia.pl to filmiki cichego i szczerze nie mam tyle cierpliwosci co slythia wiec wyjasnie wszystko w jednym poscie: Moj acc: -potty on harmonia - moj char na dolerze - potty on antica i jestem facetem w rl. Jej acc: -... -.... -.... jasne? Slythia nie jest potty'm on harmonia, ja nie jestem slythia. Spike był jej a nie moj. Zegnam tibie.pl (ozieble w domysle -.-) |
Omg walić tego spajka.
|
Ok ok skończmy temat Slythi, nie ważne czy to ściema z CM czy prawda szukajmy dalej i dalej myślmy nad 11x5 -.^ Pozdro MvD ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |
|