Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Rekrutacje do fake'ów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89017)

Absters2345 28-06-2008 00:55

@ Spoilerek

Czytałem, że rekrutujesz do FAKE'u, więc postanowiłem pierwszy raz zagrać...

Mam własno ręcznie zrobione OUTFITY i dodatki...
Teraz dam Ci podanie i outfit i do niego dodatki

Imię:Vagern
Nazwisko:Night
Rasa:Człowiek
Klasa: Mag (potężny)
Historia: Był uczony w Szkole Magii przez najlepszych z najlepszych magów w historii świata... Zdał egzamin najlepiej ze wszystkich uczniów magii i czarodziejstwa (6). Widząc jego podziw, rektor szkoły postanowił wysłać go bliskiego przyjaciela Szkoły Magii a on się zgodził....
W czasie podróży do przyjaciela, napadli na niego zbójnicy i obrabowali go ze wszystkiego i nie miał pieniędzy na dalszą podróż. Aż nagle spotkał miła ekipę paladynów i rycerzy, którzy pomagali jednemu z nich, postanowił się do nich przyłączyć z nadzieją, że to pomoże mu się wzbogacić i dalej podróżować do przyjaciela Szkoły Magii...

Teraz outfit i dodatki:

http://img238.imageshack.us/img238/7...irtyrr9.th.png

1. Głowny outfit po Szkole Magii, podczas podróży do przyjaciela i podczas pomocy rycerzom i paladynom...
2. Outfit, który używał podczas szkole w Szkole Magii
3. Czary, które rzuca na siebie i na innych...
4. Czary, które pomagają mu odejśc od otoczenia (odstrasza innych)
- i oczywiście czary na odległość - np. exevo mort hur :)

X-Zero 28-06-2008 08:20

@up:
Nie chcę Ci nic mówić ale imejdżak zmniejszył ten out, przez co jest nie użyteczny ( to po pierwsze ).
A po drugie to nawet z daleka widać outy ze zbioru ( z torga bodajże )...

Absters2345 28-06-2008 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 2145360)
@up:
Nie chcę Ci nic mówić ale imejdżak zmniejszył ten out, przez co jest nie użyteczny ( to po pierwsze ).
A po drugie to nawet z daleka widać outy ze zbioru ( z torga bodajże )...

No wiem, że ze zbioru są te outfity i mówiłem, że własno ręcznie (nie moje ręce tylko jego), przeczytaj dokładnie potem pisz...

Rayza 28-06-2008 14:23

jemu chodziło
a) ze znalazłeś go [na torgu],co obniża oryginalność postaci jak i podobnie fake do którego zostanie wzięty

b) out jest tak zmniejszony ze nie nadaje sie do użytku

X-Zero 28-06-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Absters2345 (Post 2146129)
No wiem, że ze zbioru są te outfity i mówiłem, że własno ręcznie (nie moje ręce tylko jego), przeczytaj dokładnie potem pisz...

Ahh tak, własnoręcznie wziąłeś je ze zbioru ;] Nie no...

@edit:
Po za tym własnoręcznie oznacza że wykonałeś je sam, tylko Ty, a nie ktoś inny...
Twoim twierdzeniem każdy out jest własnoręczny, nawet ten któremu nawet pixel nie przerobiłeś!

Arashel 29-06-2008 19:27

Rekrutacja
Do Fake'u
Haze of Angles

Exile

Potrzebuje 2 Exile - Naukowców Jeden szalony drugi "normalny"
Osoby wybrane:
1. Kloner - "Normalny" Naukowiec Lied #19
2. (wolne) - Szalony naukowiec Lied #20

Szablon:
Imie i Nazwisko (lub Pseudo):
Specjalna umiejętność własna/broni: Wymyślcie własny niepowtarzalny skill który umiecie wykonać lub który umie wykonać wasza broń
o ile takowa posiadacie. Fajnie jakby był związany jakoś z nauką i sie do niej przydawał wam...
Historia: Musicie się wymyślić jak dawno zginęliście. Więc opiszcie troszkę o waszym życiu za życia xD, o tym jak zginęliście
i w jakich okolicznościach zawarliście pakt z Diabłem lub dlaczego to zrobiliście, czyli co was skusiło nie pójść do nieba tylko stać się Wygnańcem.
Charakter:

UWAGA!
Mogą startować ci których nie wybrałem na exile wcześniej!
Osoby które mają zakaz to:
Omega Ziom
Dark Alphadron
Suhayl
TaTaskers

Kloner 29-06-2008 20:17

Imie i Nazwisko (lub Pseudo): Serafin(tak, jest takie imię- chce tak mieć na trzecie) Equenebel
Specjalna umiejętność własna/broni: możliwość tworzenia i niszczenia cząsteczek w dotykanym przedmiocie, osobie(dzięki temu może uzdrowić, uszkodzić organ).
Historia: Urodził się w małym miasteczku w Południowej Francji, tam żył, dorastał i uczył się przedmiotów ścisłych. W wieku 16 lat zaczął chorować na nieznaną, nieuleczalną chorobę. Dzięki wiedzy medycznej udało mu się przeżyć jeszcze przez kilka lat. Przez ten czas spotkał swoją miłość, którą podczas stosunków seksualnych nieświadomie zaraził. Umarła kilkanaście dni później. Nie darował sobie tego i zaczął szukać lekarstwa na tą chorobę, by nikt już na nią nie umarł. Niestety zmarł w wieku 26 lat. Wtedy to zawarł pakt z diabłem i stał się exilem, by móc stworzyć lekarstwo. Ponosił coraz większe porażki w tworzeniu lekarstwa, i wtedy diabeł obiecał mu, że przekaże mu to lekarstwo w zamian za pomoc w czymś(Nie wiem po co diabłu naukowiec). Ten zgodził się, i diabeł dotrzymał obietnicy, dając mu lekarstwo. Niestety lekarstwo znajdowało się w nim (to ta zdolność, mógł nią niszczyć zarażone komórki i na ich miejscu tworzyć nowe) i tak diabeł oszukał go.
Charakter: Spokojny, cichy, zamyślony, nigdy nie atakuje pierwszy, "wrażliwy" jak na exile.
Outfit:
http://img237.imageshack.us/img237/3522/exilexa4.png
Aha chce być tym "normalnym" naukowcem.

Dark-Master 29-06-2008 21:16

Imie i Nazwisko (lub Pseudo): Wilhelm Blain

Specjalna umiejętność własna/broni: Potrafi zamienić się w to co zechce a jego dotyk zamienia w mutanty.

Historia: Urodził się w Transylwanii - słynącej z wampirów. Pewnej nocy wracając ze "szkoły", został ugryziony przez wampira.
Poprosił swojego przyjaciela maga o pomoc. Ten znał pewien sposób aby mu pomóc ale nie wiedział jak on zadziała.
Powiedział aby napił się krwi demona. Krew pomogła nie był już wampirem ale umarł chwilę później. Nie mógł wejść do nieba bez duszy, którą zabrał wampir. Więc poszedł do diabła prosić żeby ten go ożywił, aby mógł odzyskać duszę, ale stał się exilem. Wilhelm odzyskał ją ale jego dusza połączyła się z duszą wampira, która zawładnęła nim.

Charakter: gwałtowny, nieobliczalny, nieopanowany, atakuje nagle i niespodziewanie, rządzi nim pycha, rządny krwi.

Outfit:
hxxp://img245.imageshack.us/my.php?image=wilhelmblainizj6.png

x=t

@up

Dobrze, że chcesz być tym "normalnym", bo ja chce być szalonym ;P

Evil_Aragami 29-06-2008 21:43

Arashel

Pseudo:Aragami
Specjalna umiejętność własna/broni: Potrafi skupić się i wykorzystać skupisko swojej mocy w głowie dzięki temu może zrobić z psyhika przeciwnika przeróżne rzeczy.Ma specjalny atak dzięki któremu może zniszczyć przeciwnika jak i siebie śpiewem.
Historia: Zginołem w wieku 18 lat to było straszne.Zginołem za zabicie swojego ojca poprzez swoje umiejętnosci.Po śmierci chciał wrócić na ziemie więc Diabeł skorzystał z jego zagubionej duszy.Niewiedział co począć.
Charakter:Zagubiony ,Energiczny

@Off top
Ja cie dodam xD

tarangoul 29-06-2008 21:55

Imie i Nazwisko (lub Pseudo): Adrian Adamus
---
Specjalna umiejętność własna/broni: Dzięki niebywale szybkiej pracy mózgu jest wstanie wytwarzać potężne ładunki elektryczne, nie można go w żaden sposób zaskoczyć ponieważ może przewidzieć większość poczynań wroga (jeśli jednak atakuje ładunkiem elektrycznym jego mózg przez kilka sekund zwalnia do przeciętnej prędności)
---
Historia: Urodził się w małej wiosce, do 11 roku życia pracował wraz z rodzicami na polu, kiedy miał 11 lat podczas pracy niechcący uderzył się łopatą w głowę, był nieprzytomny przez 3 dni a kiedy się obudził był zupełnie innym człowiekiem, zaczął patrzeć na świat jako zbiór liczb, które można obliczyć i przewidzieć ich zachowanie.
Dzień później uciekł i zaczął kraść, obserwójąc ludzi potrafił obliczyć co kto zrobi w danym momencie. Dzięki skradzionym pieniądzom kupił dom i w wieku 17 lat zaczął uczyć w prywatnych szkołach. W wieku 23 lat był uznanym matematykiem, prości ludzie wokół niego obawiali się go i uważali za bluzniercę ponieważ uważał że
wie więcej niż sam Bóg. Kiedy miał 24 lat fanatycy religijni zabili go.
Dowiedziawszy się że istnieje coś więcej niż to co można zobaczyć (piekło itp.), zawarł pakt z Diabłem wzamian za usprawnienie jego mózgu (wymyśl mi jakiś kraj bo ja nie moge).
---
Charakter: Cierpliwy, spokojny, zanim coś zrobi pomyśli nad tym kilka razy, często podczas rozmowy z kimś zamyśla się przez co wielu ludzi uważa go za niezbyt bystrego (trzeba mu powtórzyć kilka razy zanim zacznie słuchać). Zupełnie nie obchodzi go czy jako pachołek Diabła będzie musiał kogoś zabić, podpisał pakt po to aby móc dalej obliczać swoje ukochane wzory.
Outfit:http://img258.imageshack.us/img258/5...jchar01yc8.png
Jakby co to te prądy są pejntowe bo te Tibijskie były brzydkie.

Szufi 30-06-2008 08:43

@Arashel

Imie i Nazwisko (lub Pseudo): Szael/Shael(To samo imię w 2 wersjach) Mokibi(Nazwisko)

Specjalna umiejętność własna/broni:
Ukryty tekst:
"Znak demona". Tak Szael zwykł to nazywać. Zaraz po urodzeniu został naznaczony przez demona. Zostawił on na jego ciele, tuż przy sercu demoniczną runę o znaczeniu "Shavaer", co po ludzku wymawia się "Szael". Od tej runy biegną następne, które w przetłumaczeniu na ludki oznaczają: "Moc", "Wiatr", "Cień", "Piorun", "Szał", "Ogień", a na dłoni znajduje się runa "Zniszczenie". Oczywiście, tych run jest więcej, lecz są nieznane ludziom. To, że runy biegną tylko po piersi i prawym ramieniu nie znaczy, że reszta ciała jest pozbawiona mocy. Dzięki tej mocy Szael może kontrolować 3 żywioły opisane na jego ręce, a oczy, które dostał od swojego demona widzą więcej niż można się spodziewać, a w słabych duszach wywołują strach.

Historia:
Ukryty tekst:
Szael urodził się w małej wiosce, odtrącony przez inne dzieci, sam nie wiedział dla czego. Został on obdarzony wielkim rozumem, lecz po prostu tego nie pojmował. Z początku myślał, że odstrasza ludzi swoimi żółtymi oczami z pionowymi źrenicami jak u kota. Kiedy dorósł nie został przyjęty do żadnej gildii, żadnego zakonu. Nie chcieli go nawet nekromanci. Przez resztę życia wędrował z miasta do miasta w nadziej, że ktoś go w końcu zabije. W stolicy nagle rzucił się na przechodniów. Niezbyt bronił się przed strażą miejską. Jak łatwo się domyśleć, Szael umarł. Gdy dowiedział się, o jego patronie, demonie Shavaerze postanowił nie zwlekać. Podpisał z nim pakt(zauważ, że demon ma większą siłę od diabła ;p) w zamian za życie na ziemi i naukę władania nad jego zdolnościami. Jakoż, że to był pakt z demonem, nie diabłem, Szael(który teraz przyjął nazwisko Mokibi(Tak u Słowian zwał się Shavaer)) Zyskał też dodatkowe ulepszenia fizyczne przypisane zarówno duszy jak i ciału(opisane niżej, w charakterze).

Charakter:
Ukryty tekst:
Szael po swojej własnej śmierci zmienił się. Jest teraz mroczny, czasami mówią, że jest szalony. Zawsze jest zdecydowany, pewny siebie, znajomych traktuje dobrze, ale dla nieznajomych jest nieuprzejmy, nie ukrywa tego, co o nich myśli. Z resztą zawsze jest szczery i lubi denerwować ludzi, bardzo łatwo mu doprowadzić ludzi do szału, bo jak sam mówi, szał, to jego żywioł. Jak czegoś, lub kogoś chce, to sobie bierze, używając swojego uroku osobistego, lub siłą. Ruchy Szaela zarówno w walce, jak i w codziennym życiu są szybkie, demonicznie chaotyczne.

Za wszelkie błędy przepraszam ;p
@Down
U mnie za życia miał tylko znak. Nic więcej xd

Arashel 30-06-2008 09:00

Psia mać!!!
Dajcie jeszcze outfit... heh...
Zapomniałem:baby:

Uwaga!!!
Wasz specjalny Skilll dostaliście po zawarciu Paktu z Liars'em(Diabłem)...
Za życia byliście najzwyklejszymi ludźmi!

Spoilerek 30-06-2008 11:45

skoro nikt sie nie zglasza do mojego fake'a otwieram nowa rekrutacje:

Euro 2008

potrzebuje:
3 pilkarzy Polskiej reprezentacji i 1 bramkarz (Oskar)
3 pilkarzy Niemieckiej reprezentacji i 1 bramkarz (Pedalski)
3 pilkarzy Austriackiej reprezentacji i 1 bramkarz
3 pilkarzy Chorwackiej reprezentacji i 1 bramkarz
Howarda webba (-.-) (Howard Łeb)
Leo Beenhakkera
oraz 10 kiboli :) (Devus,Wazeliniaz)
enjoy!
outfity mam ja

Devus_ 30-06-2008 12:02

Spoilerek

Ja chciałbym być Polskim kibolem ;p
Nick: Devus

Fajny fake się zapowiada.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez em0_-.- (Post 2150384)
Ja Howard Webb!

Ja ja! Please! Ja Webb! Bo chciałbym zobaczyć jak to jest dostać wpierdol od tysięcy kibiców...nigdy nie dostałem o.O

Koper był pierwszy :<

@down

Umrzysz ;p

Koper of Drawno 30-06-2008 12:07

Ja chce być Howard Łeb.
Nick: Howard Łeb.

tarangoul 30-06-2008 12:08

Ja chce być kibolem.
Imie: Wazeliniaz

em0_-.- 30-06-2008 12:12

Ja Howard Webb!

Ja ja! Please! Ja Webb! Bo chciałbym zobaczyć jak to jest dostać wpierdol od tysięcy kibiców...nigdy nie dostałem o.O

Spoilerek 30-06-2008 12:18

@up
mozesz byc duchem webba xD
i tak cie kibole zleja ^^

aha i jeszcze jedno:
moglby mi ktos powykonywac pare outfitow i wyslac na PW albo w temacie?
z gory thx!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55068&page=266

@down
przyjety

marivek 30-06-2008 12:25

Jak chce być Podolskim ;p
Imie: Pedalski

Kaspian 30-06-2008 13:06

hej Spoilerek, moge byc komentatorem?????????????????????????????????
Imie:Zibi Boniok
super hiper mega moce(teksty): Kolego, szczelaj, o Boże, ojj, Puziol up....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06.