![]() |
|
Dawno....
|
Super zdjecia :D Czytam wasz temat od poczatku i przekonaliscie mnie do grania na danubi :P Mam nadzieje ze mi sie spodoba >.>
Yours Frytka.... |
|
Gratz!Nastepny 100lvl :D btw niezle skille B)
|
:)
Gratzz.......Wegorz ;] Next 100lvl ;]
|
dobra, juz nie lizcie dupci mu xD btw gratz ;p
|
|
Wielkie gz!!:D Masz moze jakis filmik? ;>
|
@loko: gratz ;]
btw: kto lecial harrusiem? guma ? |
Nice 'Skriny'.
Powodzenia w dalszej grze i pozdro od Frappa ;p |
lol 1 dzien grania i juz jestem ,,hunted" ;P Chcialbym sie was zapytac czy to uczciwe ze gosc huntuje mnie za to ze chcialem obronic mojego lootbaga przed nim. A zaczelo sie to tak ze poszedlem na zamek(tzn przed tam gdzie sa spirmeny warriory i zwykle orki)w poszukiwaniu machety.Znalazlem nie tylko ja ale wiele cennych rzeczy takich jak chain armory itp. Gdy juz wracalem do ab to niejaki Volrath il-Vec (42ek) zauwazyl ze targam lootbaga po ziemi i chcial mi go zabrac, ale sie nie dalem. Wkoncu urzyl utani hur i zdobyl moje drogocenne itemy, zabral 5 chain armorow i uciekl. Zdenerwowalem sie, i krzyknelem Volrath il-Vec HE'S LOOTER AND THIEF!!WATCH OUT!! po czym on zaczal mnie walic, ale ja naszczescie ucieklem do dp. Gdy juz bylem w pz napisal ,,hunted or pay" mam mu zaplacic?lol mam tylko 200gp z rooka i to wrzystko :P Co o tym myslicie? Moze zadowoli sie dwustoma gp >.>
|
chcial tylko na Tobie zarobic kase....
|
|
Wczoraj :)
|
Gz lvla!:DJuz niedlugo 100?:>
@down Gz dla Ciebie tez :p |
|
THX FOR ALL ME FRIENDS !!
http://img.photobucket.com/albums/v206/Zenek/100lvl.jpg pozdro dla wszytkich na zdjęciu :) nexa wpadłeś na genialny pomysł thx ;) Teraz brnę do przodu : 100 - 120 - 150 - 180 - 200 :faceoff: |
Cytuj:
Gratz szukaj 2 osoby i lecimy =) Hail. |
spoko ./ za 2 tygodnie mozna isc ...ja walne z 102 ty ze 104 ..a 2 palkow sie znajdzie../archanioł chyba nie był... to jak cos to wiesz :faceoff: :faceoff: :faceoff: 8o :D :baby: :dance:
|
Gz rycek!!Nastepny 100lvl i to z mojego miasta!:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |
|