![]() |
|
huxy biedaczek ;(
|
huxy padl juz 7 padlo
|
diego krecil
|
Cytuj:
|
rofl bedzie ciekawie ;o
|
O kurwa, jestem pod wrazeniem, słowa tego opisać nie mogą
Czyli drogie polaczki, cofam wszystko co o was mówiłem nadal was nienawidze ale pokazaliscie na co was stac! a co sie tyczy Naro~ nic nie cofam ;) |
polska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polska
|
łaaahahahahhahahahahhaa
|
Co sie stalo,co sie stalo?
|
muwie ci jaja jak berety
|
Polecieliscie ... ;) gz xD
|
Gdzież ręczna broń? - Ach, dzisiaj pracowała więcej
Niż na wszystkich przeglądach za władzy Firenze'j Lekka przerobka "Reduty Ordona" Adama Mickiewicza ;) Gz Lobuzy ;p |
jak ktos nei rozumie postu pana xandar na tibia com
Witają *Iridia* Mieszkańcy! My - *leaded* przez *awereness* naszych praw i sprawiedliwości (sędzia), my - starzy członkowie *guilds* Powaga Zero (ustalać na zero; zerowy), *Merrie* *Melodies* i Pronie posiada i niewiele (niewielka ilość; niedużo) inni co (żeby; który) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) przynoszą *happiness* *Iridia* ogłaszają wojna (wojenny) *againts* [*guild*]*Arcanium*.[/*guild*] rozsądek tego czynu jest drogą (środek) traktowania my (USA; amerykański), *unjustifed* karzący i zabijający (zabijanie). Od tego momentu wielkie zmiany przybywają tutaj do zrujnowanego *Iridia*- pozwalany ruiny odbudowują. I teraz podejmujemy (nabywający) nasze szpady i utrzymują walczyć przed (dopóki) koniec dla lepszego *Iridia*. *Iridia* bez nadużycia możności (siła) i *unjustifed* uczynki. „Przed (zanim) ta walka jest nad cały (całość; w całości) świat będzie poznawać co niewiele (niewielka ilość; niedużo) przeciwstawiał się wielu (wielka ilość; dużo).” Zadedykował tym kto (który) o tej porze dostają się (otrzymujący) rozsądek procentu setki pamiętać (przypominać sobie) ich nazwy (imiona). Pozwalany *smashin'* zaczynają i ciała uderzać (uderzył; uderzony) podłoga. Jeżeli tam jest coś niejasny czują wolny (bezpłatny) do wiadomości ja w grze albo wysyłać pocztą (umieszczać; komunikat; stanowisko) odpowiadać (odpowiedź; w odpowiedzi; odpowiadać) tutaj. www.translate.pl |
Ty crealeth, zajebisty z Ciebie hacker, tłumacz i ortografik ^^
|
nom dzienx i nie wiem skad se tego haka wymysliles lol ;b
|
dobra Pheonix pyskiem w dul bo wyszscy juz tu maja dosyc twojego glupiego pierdolenia -- Big Cyc - Ballada O Smutnym Skinie.
Czyli wlasciwie moge napisac "Jeszcze polska nie zginela Puki my zyjemy jak dorwiemy jakiegos szweda to go zajebiemy" POZDRO I JAZDDAA Szacunek dla tych co walcza <3 |
dajcie filmik bo zaraz wyskacza noby z hack filmami:P tak jak dziennie ogladalem film jak pada chea tak teraz bede ogladal ten xD
|
No to zaczynamy zabawe Panowie :D
|
FILMIK PLAX
nie wiedziałem , że szykuje sie takie coś , kolega mi powiedzial ze wszystko zaczelo sie z 2h temu , w tym czasie popijałem swojego okocima w lesie ;> , i nie miałem o tym pojęcia.... Prosiłbym filmik , albo żeby ktoś streścił całą akcje :cup: |
Diego upload'nij filmik gdzies! : p
/Bartek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |
|