![]() |
|
Cytuj:
Zapewne napisze dzisiaj "bye bye Furora, Hail rl life",a za 2 dni sie splaci i dalej bedzie gral ^^ btw. elo all wrocilem ;* Kto sie chce ze mna poklocic ? |
Dużo propozycji co do tego deda ale wywnioskowałem ,że padł za darmo :D
|
Duskiness zrobcie cos z tym serverem :<
to co Vision robi to przesada nie bede mowil co robia bo kazdy to wie :x /_/_/_/ HAIL OLD FURORA _/_/_/_/ |
Cytuj:
Wprowadzja price liste? Zabijaja pk? Cos chyba jeszcze naprawde "stara" furora zyjesz, zaloguj sie moze;) Propaganda plx;\ |
@up
on nie wie co sie dzieje =// albo uległ przewlekłemu wypadkowi... (jutro sie coś zaczyna ;d;d) btw gadacie tak że Vision złe ale duski zgotowały wam ten los =] |
Cytuj:
Cytuj:
Ziąą, zarzuć jakis gites temat. Goł Goł! Btw. trza nam wiecej ludzi do kłótni. Kto sie dopisze? ;< |
Cytuj:
http://rapidshare.com/files/46403231/bylomilo.rec.html Tutaj jeszcze raz zacytuję,.. Cytuj:
|
"Tak kończą szpiedzy" - i kto to mówi xd
@edit 00:06 Saptus [95]: gin kurwo 00:06 Saptus [95]: jebana Po nim akurat czegoś bardziej skomplikowanego nie można się było spodziewać. 00:09 Triondusis Sevon [148]: TAKE IT EASYYYYYYYY - cóż za zimna krew |
Cytuj:
to czemu piszesz "zróbcie.."? |
a my tam lubimy Vision, zwlaszcza thx dla Crusay za to ze wyrzucil nam zurzyte sofciki, nikt biedakowi nie powiedzial ze to sie laduje :D
|
07:52 Ratillt [121]: o co kaman wogole czemu my go lejemy?
07:53 Ratillt [121]: a juz wiem bo nie napisal hi do imy xD! |
Wygląda na to ,że sami nie wiedza za co go ubili 8o
|
A jak tam leci Duskom na Pandorce ? Widze ze Wulfgar juz kicka dostal... Moze ktos cos wiecej napisac ? I zeby nie bylo, Wulfgar = Laen Loys ye ? :P
|
Cytuj:
|
Wulfgar ma dwóch ownerów: orzech i jakiś jeden jeszcze. A na Pandorii właśnie teraz wybuchła wojna - gildia Wulfa kontra reszta świata, ponieważ ta 'reszta świata' nie chce Dusków na Pandorii ;p Ja osobiście sądze, że gildia Wulfgara ma małe szanse. Wulfgar i tak już dostał kicka z Pandorii więc teraz musi walczyć.
|
Cytuj:
[CHAR]Wulfgar von'Cookie[/CHAR] |
Czyli już na furorze poddali się duski, jeżeli z tego co mówicie każdy teraz na pandorii gra, ja tak łatwo bym się nie poddał :->
|
Znajac zycie Duski wroca tu gdy tylko vision sie podzieli ;]
|
Cytuj:
|
@Triondusis Sevon
Zabili go za nic.Pare dni wcześniej płacił dla Imargama 500k i Xarety 200k. @Imargam Dochodzą mnie słuchy że Imargam po tym deadzie na 211 lvlu chciał sie powiesić. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |
|