![]() |
|
Tym to chyba sobie ich nie zjednasz B), zresztą przypuszczam, że teraz się do ciebie dopierdolą:D.
signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
ladna akcja wczoraj xdd jimpan i wiee nawet niezle ale lekki niedosyt co do don kena;d |
Kohan to że ubijaliśmy ludzi z torcy to prawda podobnie jak kiedyś biliśmy ludzi z LA to były 2 gildia które od nas najczęściej padały ale teraz upodobaliśmy sobie COP gdyż wy niechcieliście walczyć a oni jak najwyraźniej chcą :) PS. Gratuluje ubicia nam 5 osób (PODCZAS AKCJI DOSTAŁEM HAKA CO TO ZA KURWA SPRAWIEDLIWOŚĆ!!! )
/Nitz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pamietajcie że Torcida to nie tylko 5 największych lv tylko wiele innych osób którzy nie maja szansy być w Arcanium. Pozatym czy mam ochote znów słuchać od Aure że jestem szpiegiem czy zaraz po wojnie paść od swoich? Może bezok w sobote faktycznie da rade nas przekonać :)
|
ja uwazam ze jezeli od Torcy padly 3 osoby to Invi~ chce wojny, wydaje mi sie takze ze jepiej pasc na wojnie niz tak poprostu
|
Lau powiedzial ze mial powod, wiec mzoe inv nei chce wojny, nie warto najpierw zapytac Lau czemu padli??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rozmawiałem i z nim i z moimi realami no i z Chea wyszło że jakis senswny powód to był dlatego zdecydowaliśmy nadal być neutral |
Cytuj:
|
BUMP!
Aż dziw bierze, że wojna la vs aliance dalej trwa XD Ileście płacili paymenta? :PPP I tak już większość odeszła z gildii a i Edord nie ma czasu na granie [chyba] @@@ ODP: odpowiadam na dawne pytanie jednego z was "Bongosy" (chyba lotha) Jak sie pytałeś czemu mnie 70 lvle ubiły to odpowiadam, że to nie byłem ja ;( AAaa, i jeszcze jedna uprzejma prośba: Ktokolwiek robil/ robi filmiki dotyczące tibi w formacie wmv?? Jeśli tak to jaki jest w miare dobry program do tego? Bo jak próbowałem to nagrywało się 1 klatka na sekundę :<<< |
Cytuj:
Diego Ty swoją drogą ładna maniane odwaliłeś sprzedałeś chara nikomu nic nie mówiąc który połowe gildi okradł :) |
17:25 Haraverick [37]: czyli jestesce neutral?
17:26 Kohan Warrior [169]: nom 17:27 Haraverick [37]: czyli Bongo moze was bic;p 17:27 Haraverick [37]: ok 3maj sie Pozdro dla całeg bongo team tylko pytanie takie myslicie że jak zabijecie kilku to to przyblizy nas do wojny?? że dołączymy do was? Mam wątpliwości :) |
Za to mogę jedynie przeprosić chociaż gdzie tu moja wina XD
Ostatni raz co byłem na nim to jak pytałem o wstąpienie do torcidy. Ale w sumie nie mam sobie nic do zarzucenia, transakcja nastąpiła więc nie miałem prawa ingerować w to co on robi xd W sumie teraz można się nawet przyznać, bo on i tak do rooka dojdzie pewnie. A przecie nie można użyć reca bo to byłoby jak kradzież. Ale gość naprawdę dobrze się zapowiadał w koncu zrobil barbariana xDD. Aaaa i nie zapomne jak 3 dni po dostaniu pass, powiedział mi żebym się lognął i mu na of doszedł. Po zalogowaniu tragedia, jedynymi rzeczami które były w bp było: 1,5 bp uh, lopata i lina xD. Nawet kumpel mi proponował abyśmy ubili go nobcharami xDDD |
A to, że nic nie mowiłem to chyba lepiej dla kupującego xD, bo u nas załapać hunta jest bardzo łatwo za takie coś.
A i jeszcze gadałem z tobą troche jak zabili Diega wtedy co pisałem: "Czy mogę liczyć na wsparcie ze strony gildii". Bo on po tym dedzie w thais dal mi pass zebym coś załatwił bo "kupił postać nehuntowaną" I wtedy po zalogowaniu od razu jakieś 2 osoby o pacc sie pytały. Ale mówie to już nie była moja rzecz. Dzięki tej transaksji w przyszłym tygodniu rozpoczynam jazdy na prawku xDD To jak, podacie jakiś program do robienia Wmv? :<. Mam pomysł na film i to nie z moim udziałem!! |
@ Diego
Dzieki niemu uśmialismy sie co nie miara np. gdy chłop pytał co to za skrót "pz" :D albo demon dusta sprzedawał za 20k :D:D:D Tyle że nie ma go jak teraz o tą kase ścignąć... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |
|