Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Arthas The Keeper 26-11-2007 01:28

Tym to chyba sobie ich nie zjednasz B), zresztą przypuszczam, że teraz się do ciebie dopierdolą:D.

signed: Usar

Meteon! 26-11-2007 01:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kohan88 (Post 1764667)
Bongo Team zabijał także ludzi z Torcy a że połowa z nich to nOOb chary Arc~ to jest kolejny dowód jak wielu mamy tam przyjaciół którym zalezy na tym bysmy przystapili do wojny :)

Chyba Ci sie cos pomylilo.

IridiaCarlinPk 26-11-2007 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1764766)
Chyba Ci sie cos pomylilo.

ubijali nas w carlin na noobach jakies kenzisy i inne leariony no to padlo z 6~ od nich i juz nie bija
ladna akcja wczoraj xdd jimpan i wiee nawet niezle ale lekki niedosyt co do don kena;d

TomX 26-11-2007 09:19

Kohan to że ubijaliśmy ludzi z torcy to prawda podobnie jak kiedyś biliśmy ludzi z LA to były 2 gildia które od nas najczęściej padały ale teraz upodobaliśmy sobie COP gdyż wy niechcieliście walczyć a oni jak najwyraźniej chcą :) PS. Gratuluje ubicia nam 5 osób (PODCZAS AKCJI DOSTAŁEM HAKA CO TO ZA KURWA SPRAWIEDLIWOŚĆ!!! )

/Nitz

Olorion. 26-11-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1764842)
ubijali nas w carlin na noobach jakies kenzisy i inne leariony no to padlo z 6~ od nich i juz nie bija
ladna akcja wczoraj xdd jimpan i wiee nawet niezle ale lekki niedosyt co do don kena;d

No, ciekawe kto go uratowal krzyczac przez 5 sekund na ventrilo zeby szutnal mwala na lewo ehh

pawel1992 26-11-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1764920)
No, ciekawe kto go uratowal krzyczac przez 5 sekund na ventrilo zeby szutnal mwala na lewo ehh

gdybyś nie spy'ował na vencie to nie byłbyś taki mądry :baby:

Kohan88 26-11-2007 13:29

Pamietajcie że Torcida to nie tylko 5 największych lv tylko wiele innych osób którzy nie maja szansy być w Arcanium. Pozatym czy mam ochote znów słuchać od Aure że jestem szpiegiem czy zaraz po wojnie paść od swoich? Może bezok w sobote faktycznie da rade nas przekonać :)

heineken 26-11-2007 14:06

ja uwazam ze jezeli od Torcy padly 3 osoby to Invi~ chce wojny, wydaje mi sie takze ze jepiej pasc na wojnie niz tak poprostu

Jinikao 26-11-2007 14:23

Lau powiedzial ze mial powod, wiec mzoe inv nei chce wojny, nie warto najpierw zapytac Lau czemu padli??

heineken 26-11-2007 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1765005)
Lau powiedzial ze mial powod, wiec mzoe inv nei chce wojny, nie warto najpierw zapytac Lau czemu padli??

no skoro mial powod do dobrze by bylo gdyby sie nim z nami podzielil

IridiaCarlinPk 26-11-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heineken (Post 1765014)
no skoro mial powod do dobrze by bylo gdyby sie nim z nami podzielil

juz widze jego powod napwno cos ze wrozyl z kart i pokazalo mu ze Torca do wojny dojdzie etc ;s

Kohan88 26-11-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1765070)
juz widze jego powod napwno cos ze wrozyl z kart i pokazalo mu ze Torca do wojny dojdzie etc ;s

Rozmawiałem i z nim i z moimi realami no i z Chea wyszło że jakis senswny powód to był dlatego zdecydowaliśmy nadal być neutral

Olorion. 26-11-2007 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel1992 (Post 1764953)
gdybyś nie spy'ował na vencie to nie byłbyś taki mądry :baby:

Bylem akurat na ventrilo z copami tbh :retard U:

Diego325 26-11-2007 17:32

BUMP!

Aż dziw bierze, że wojna la vs aliance dalej trwa XD

Ileście płacili paymenta? :PPP

I tak już większość odeszła z gildii a i Edord nie ma czasu na granie [chyba]

@@@ ODP: odpowiadam na dawne pytanie jednego z was "Bongosy" (chyba lotha) Jak sie pytałeś czemu mnie 70 lvle ubiły to odpowiadam, że to nie byłem ja ;(

AAaa, i jeszcze jedna uprzejma prośba: Ktokolwiek robil/ robi filmiki dotyczące tibi w formacie wmv?? Jeśli tak to jaki jest w miare dobry program do tego? Bo jak próbowałem to nagrywało się 1 klatka na sekundę :<<<

Kohan88 26-11-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego325 (Post 1765232)
BUMP!

Aż dziw bierze, że wojna la vs aliance dalej trwa XD

Ileście płacili paymenta? :PPP

I tak już większość odeszła z gildii a i Edord nie ma czasu na granie [chyba]

@@@ ODP: odpowiadam na dawne pytanie jednego z was "Bongosy" (chyba lotha) Jak sie pytałeś czemu mnie 70 lvle ubiły to odpowiadam, że to nie byłem ja ;(

AAaa, i jeszcze jedna uprzejma prośba: Ktokolwiek robil/ robi filmiki dotyczące tibi w formacie wmv?? Jeśli tak to jaki jest w miare dobry program do tego? Bo jak próbowałem to nagrywało się 1 klatka na sekundę :<<<

Diego Ty swoją drogą ładna maniane odwaliłeś sprzedałeś chara nikomu nic nie mówiąc który połowe gildi okradł :)

Kohan88 26-11-2007 18:52

17:25 Haraverick [37]: czyli jestesce neutral?
17:26 Kohan Warrior [169]: nom
17:27 Haraverick [37]: czyli Bongo moze was bic;p
17:27 Haraverick [37]: ok 3maj sie

Pozdro dla całeg bongo team tylko pytanie takie myslicie że jak zabijecie kilku to to przyblizy nas do wojny?? że dołączymy do was? Mam wątpliwości :)

Diego325 26-11-2007 18:55

Za to mogę jedynie przeprosić chociaż gdzie tu moja wina XD

Ostatni raz co byłem na nim to jak pytałem o wstąpienie do torcidy. Ale w sumie nie mam sobie nic do zarzucenia, transakcja nastąpiła więc nie miałem prawa ingerować w to co on robi xd

W sumie teraz można się nawet przyznać, bo on i tak do rooka dojdzie pewnie.

A przecie nie można użyć reca bo to byłoby jak kradzież.
Ale gość naprawdę dobrze się zapowiadał w koncu zrobil barbariana xDD.

Aaaa i nie zapomne jak 3 dni po dostaniu pass, powiedział mi żebym się lognął i mu na of doszedł.

Po zalogowaniu tragedia, jedynymi rzeczami które były w bp było: 1,5 bp uh, lopata i lina xD. Nawet kumpel mi proponował abyśmy ubili go nobcharami xDDD

Diego325 26-11-2007 19:02

A to, że nic nie mowiłem to chyba lepiej dla kupującego xD, bo u nas załapać hunta jest bardzo łatwo za takie coś.

A i jeszcze gadałem z tobą troche jak zabili Diega wtedy co pisałem: "Czy mogę liczyć na wsparcie ze strony gildii". Bo on po tym dedzie w thais dal mi pass zebym coś załatwił bo "kupił postać nehuntowaną"

I wtedy po zalogowaniu od razu jakieś 2 osoby o pacc sie pytały. Ale mówie to już nie była moja rzecz.
Dzięki tej transaksji w przyszłym tygodniu rozpoczynam jazdy na prawku xDD

To jak, podacie jakiś program do robienia Wmv? :<. Mam pomysł na film i to nie z moim udziałem!!

Kohan88 26-11-2007 19:02

@ Diego

Dzieki niemu uśmialismy sie co nie miara np. gdy chłop pytał co to za skrót "pz" :D albo demon dusta sprzedawał za 20k :D:D:D
Tyle że nie ma go jak teraz o tą kase ścignąć...

Kohan88 26-11-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego325 (Post 1765391)
A i jeszcze gadałem z tobą troche jak zabili Diega wtedy co pisałem: "Czy mogę liczyć na wsparcie ze strony gildii". Bo on po tym dedzie w thais dal mi pass zebym coś załatwił bo "kupił postać nehuntowaną"

dzień puźniej wpadlismy na Edron po jednego ze sprawców jego deda fakt faktem nie zabiliśmy go ale więcej z nimi problemów nie było ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09.