![]() |
|
Nikt nie piszę? To może ja coś dodam:
Przeczytałem 4 część Elemental Gelade. 5 wychodzi w marcu - na prawdę jest na co czekać, a z anime, to 21 ep Higuashi No naku koro ni kai - ściągnięte : P |
Cytuj:
|
mimo ze to ja jestem żywym hentaiem i tak nic nie kumam z jego wypowiedzi...
ps: zaraz wł. LS ova ^^ |
@Kramer
Tiaa, na niektorych tez mozna rofla zaliczyc :D @Topic Obejrzalem Night Wizard, anime sredniawe, aczkolwiek koniec trzyma dobry poziom ^^ Jak dla mnie 4-/5 |
@Grocix
A jaka skala? @topic Skończyłem własnie oglądać ef. I jest to chyba najlepsze anime w tym gatunku jakie ogladalem. True Tears pada w przedbiegach. |
@Up
Skala oceny? 5 ^^ Co do ef, zgadzam sie w stu procentach, tym bardziej, ze wyszla 2ga seria. |
Nie wiedziałem, że Soul Eater stał się aż taki fajny ;o. Zaczyna podtrzymywać poziom.
Ef? Co to było? |
ef a tales of memories
a ja obejrzałem ova LS'a i to jest cudo xD normalnie miałem jednego 'rotfla' za 2gim =D a teraz 'zabawmy sie naszym ciałem'.... otaku mode on! xD |
Cytuj:
|
@Up
Juz wyszedl 1 odcinek, druga seria nazywa sie "ef - a tale of melodies" i wychodzi w poniedzialki. |
Cytuj:
|
po co? xp ide poczytać parę mang
|
Cytuj:
|
@Up
MADE MY DAY! xDDDD |
Hehe, właśnie przychodzę z z biblioteki i przyniosłem "Love Hina" (1 część) - wiele słyszałem opini o tej mandze, a jeszcze więcej o anime, jednak postanowiłem pierw przeczytać mangę.Co sądzicie o niej, tylko bez spojlów proszę, nawet w "ukrytym" - i tak nie będę mógł się powstrzymać : P
|
przeczytałem cała wydaną LH [13 tomów] i jest to jedna z moich ulubionych mang... nie spoilując są tam bardzo fajnie postacie i miłe ecchi/pantshot ile kosztuje jeden tomik? może po mangach [pl] Naruto,DN, zacznę kupować LH dla kolekcji ?
@Józefek szukasz hentaia? [o ile wiesz co to znaczy] spójrz w lustro... |
Cytuj:
Co do Józii. Chodziło mu o hentaia jako komiks, a nie o potwora typu Yomy z Claymore, czy jego wygląd w rl ; P. |
@Nari
To widze, ze warunki zupelnie jak u mnie! Trudny los otaku na prowincji :< |
Nari jaka telepatia z claymore bo właśnie teraz czytam 4ch Claymore'a xD
Ehhh...biedaki wy moje...wasze miasta to nie to co moje mega-miasto.. |
Anime Claymore spierdzieli, że skończyli szybciej niż mangę, teraz jakby ktoś inny chciał zrobić kontynuację to mały problem bo anime nie zgadza się z mangą -spoil-
Ukryty tekst:
4h do ściągnięcia Hikaru No Go, nareszcie! Po Tengen Toppa Gurren Lagann coś normalnego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |
|