![]() |
|
Cytuj:
gdybys nie byl w ftp to bys padl.A pizda to ty jestes siedzisz teraz po 10 h dziennie a lvla wbic nie potrafisz ajseaoseoasejasj. |
A kto powiedzial ze ja siedze, i expie? UHAUHAUHAUHAUHUHEUHE
|
Więc:
Najpierw zarzucasz mi ze nie umiem przyznac sie do błedu i obracam to w zart: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A i nie Seliar a Kosti temten acc to historia ;) BTW! na naszym forum musial byc modek bo posty poznikały a ja juz myslalem ze modki na tym forum to legenda :D |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2177678
Jutro ma byc battle :), solar i vake pamietacie o tym? :D |
Cytuj:
@Boro Pewnie wcale do niej nie dojdzie ;d |
Wróce? ...? ocb
|
@Frycek
Widze że zaczynasz ostro do wszystkich kozaczyć.... |
O co tyle szumu? :)
Ja nawet nie znam gortiego :baby: Zaraz lvl odrobiony i nie wiem czym sie jarać zabijając na afku 8o:baby::baby: |
Cytuj:
Chyba tylko do Poredy o.O Przy czym Fryc zaczął kłótnię, ale Poreda pierwszy zaczął kozaczyć O.O Oto dowody, żeby nie było, że jestem gołosłowny :P "@poreda od kiedy kupiles Ace uzywasz jakby mniej wulgaryzmow,wyzwisk.Czyzbys chcial se pograc? ;D" - Frycek "kurwa dziwka pizda szmata. I co? Uzywam mniej wyzwisk bo nie mam zamiaru flugac na kumpli to raz, dwa to to ze piesek siedzi cicho, a trzy to to ze nikt mnie nie wyzywa wiec ja nikogo tez. A tak btw jest jakis pl ktory jest w stanie zrobic? bo tak gadasz jakbym mial sie bac xDDDDDDDD" - Poreda Kto zaczął? ;OO Do kogo jeszcze kozaczy? :P] @Kosti Rozumiemy się bez słów! xD Dzisiaj, 12:50 Kalorek Ta wiadomość została usunięta przez Atimcia. !!XD Modek! Why? :( |
Cytuj:
0wned ; D pokaz mi do kogo kozacze oprocz poredy :D Zacznij czytac wszystkie posty albo czytac ze zrozumieniem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ide ogladac final xD GOGOGO NIEMCY ........... DO DOMU xD HISZPANIA _/ : D Casillas Marchena Puyol Iniesta Xavi Fabregas Torres Ramos Senna Silva \o/ Capdevila < tego nie lubie xD |
Cytuj:
"...Czyzbys chcial se pograc? ;D" - post Frycka, który zawiera ironię, która była rozpoczęciem kłótni o.O "...A tak btw jest jakis pl ktory jest w stanie zrobic? bo tak gadasz jakbym mial sie bac xDDDDDDDD" - Twój tekst, którym próbujesz pokazać, że jesteś mocny, fajny i nikt nie może Cie dotknąć, bo jesteś elo, bo masz kupioną postać. W skrócie - KOZACZYSZ :( Czy chociaż trochę pomogłem Ci zrozumieć? Jak nie to dam Ci namiary na moją byłą nauczycielkę z polskiego, ona Ci to na pewno wytłumaczy ;) @Kosti a ja se zrobie nową postać i nic mi nie zrobisz! HAHAHAHAHA!! xDDDD |
@up
to Cie znajde i shackuje xDD bo jestem pro evul mastah elo hackjer i umie hackowac notatnika a tam pewnie masz pasy xD przy okazji ojebie frycowi tego mdw czy jakos tak xD dobra dajcie ogladac xD |
@Wszystko up
Lol. @Tigun Wiem że to ty girni.. @Kostek Masz wpierdol , wyjdź tylko z domu to poszczuje Cię papugą ;xxxxxxxx |
@up
Widze ze next chetny do hacka :) z Gortieego to moze p set nawet sciagne mmm... xD Taki kozak? to dawaj do mojej babci do piwnicy huhu bedzie hard... :D ( wtajemniczeni wiedza ocb :P ) |
@Offtop
Była niedawno wzmianka o tych keyloggerach na forum więc mam pytanie. Wystarczy wejść w link zeby wyłapać hacka czy trzeba sciągnąć dany plik? |
Cytuj:
Nie jestem żaden girni :D:D:]:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |
|