![]() |
|
Cytuj:
Majkowi zyczymy kolejnego 20lvla xd Sry Peta ale jak zem juz w mówił "pośpiech" xd |
|
@kropusia~~
A co to za problem zabic takiegego 38 levela czy który tam mial, jak nie poradzi sobie nawet z 2 cyclop smithami, a lurnac to mozna tam duzo syfu i nie jeden raz sie tam wykładali, konkretnie na full respie można lurnąć 2 smity, 2 drony albo 3 i mase zwykłych tzn. około 10. Wrzucasz stealth ringa i blokujesz schody i nie ma siły żeby nie padł. |
Ja się tu tylko pokażę i sobie dostojnie chrząknę....
EKHM... Dziękuję za uwagę. Proszę wracać do tematu i bez kłótni mi tu. |
Wt
witam powiem krótko World trade my honera ur nerana jeśli jest ktoś zainteresowany pisać pw mam na wymiane 150k 50 green poc i troche addonowych items
|
moj pierwszy wypad na sea serpenty i nawet udany ;]
http://i179.photobucket.com/albums/w...res/UO0434.jpg |
mike, z tego co widze to Ciebie tu nie chca, nie lepiej by bylo wypierd*lac?
|
Szczerze mówiąc będę tu tak długo jak tylko być będę mógł, na przekór wszystkim chamom i kretynom Nerany.
|
|
Cytuj:
no offence, nie odpowiadaj xS |
Wiesz, powiem Ci ,że za kłócenie się w tym temacie i przeklinanie chyba jako jedyny z niewielu dostałem warna. Peta zbanowany, teraz czekam na kogoś innego. Pokaż mi mój post w którym nie byłem opanowany ;) . Co ma mi się nie udać, być na forum na przekór ? Nic prostszego. Chcesz się kłócić zapraszam na priv, nie zamierzam dostać drugi raz bana.
@Glon Za to Cię uwielbiam :p xD to było bardzo dawno :P |
Cytuj:
|
wy kurwa wszyscy jestescie pojebani powyklinajcie sie pojedzcie sobe na starych pozabijajcie sie i grajcie dalej i tak w kolo macieju moza wam sie znudzi..
powodzenia;) |
|
Cytuj:
Odpuscie juz ta gra bo tylko woda z mozgu zostaje ;/ |
Podziekowania dla Trinity i Sharezy za świetnego Inquisition quest service :* Polecam!
|
Trinity - najlepsze serwisy Nerany.
|
Żałosne ... ;<
|
Cytuj:
|
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |
|