![]() |
|
Feta byla naprawde WIELKA ! :D W fontannie bawilo sie z 40 osob naraz, wchodzilismy do niej na zmiane z kumplem, gdy jeden bawil sie w fontannie drugi trzymal komy i dokumenty, a na szczycie jakis gosc polewal wszystkich szampanem i oczywiscie okrzyki "Kto jest suchy, ten z Warszawy" :D Na okolo stalo ponad 100 osob i wiekszosc z nich po dluzszej lub krotszej chwili zastanowienia tez wskakiwala ;]. Potem oczywiscie rozspiewane ulice i faza jak po pol litrze pomimo, ze nic nie pilem :D
Teraz czekamy na nastepna fete z okazji sukcesu w OE w przyszlym sezonie ;] |
Fety rządzą! Pamiętam jaka była zabawa po awansie Odry do 2 ligi.
Gz dla Jagi. :] |
Ńe, fety nei żondzom i nie gzy dla jagielonij!
Klimmek kable ci wyszły na prawej łapie, niezły z ciebie kox co? Przyznaj się :> |
A no, siłownia mode ON. Na lewej też wychodzą. :P
|
Nieno co za ludzie xD
a czego sie tu spodziewałes? :p |
Ale ty byłeś myszowaty, Mandrillu.
|
Cytuj:
@down Czy ja jestem tak ślepy, czy tak głupi? |
@Sven cos tam =p
ja napisałem 2666 post BO jestem evul!! Sven a ty swoja Fotke dales:D?? ps-ja myslalem, ze Nad. da jakąś Evull zuo 666 fotke da a tu taki:p.... |
Ilus Thor, te zdjęcia, to większe się nie dało zrobić?
|
Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ http://img516.imageshack.us/img516/7025/postpu2.gif |
Czarna, jak to jest, ze na jednych zdjeciach wygladasz na 11, a na innych na 17 lat? x_X
|
Whoa, a gdzie ja tu wyglądam na 17 lat?
@down To były polowe warunki korzystania z internetu u mojej siostry w Londynie. A w innym miejscu laptop sygnału internetu nie łapał. |
W 1 zdjęciu przydał by Ci się kapelusz. Wyglądała byś jak z avatara =]
Jak Ty tak możesz mieć nisko krzesło przy kompie? |
O_o Atimka i Sotda :)
Pozdrowienia. |
Zomg, myślałem, że to Drom B)
|
Cytuj:
Ban 4ever |
a drom przypadkiem nie jest pedalem? :p
|
@Drom,
1. Fajna dziewczyna ;p 2. Zawsze byłem przekonany, że tak jak ja, jesteś homo. No cóż... przynajmniej masz uśmiech wywołujący we mnie napięcie w brzuchu i zacisk pośladków. 3. Jaki masz telefon? :> (model, numer mam od KGB ) |
@up
Zal... Prubójesz byc tak fajny, swoimi tekstami... Chcesz byc taki jak oxy taki kontrowersyjny...? Nie ma ludzi takich samych...:P No coz przynajmniej probujesz :) |
Cytuj:
i dobrze myslales;) bylam we Wrocku wiec ...;) @Korektor tak wiem,ze jestem fajna:D ladna:D zgrabna:D w koncu zna sie swoja wartosc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14. |
|