![]() |
|
To przeróbcie. Bardzo prosze.
|
Poprosilbym o spidermana i tego czarnego spidermana ( z 3 czesci)
|
Spider man gdzieś był daaawno temu chyba na pierwszych stronach tego topicu a czarnego to musi ktoś zrobic ;]
|
@Aress
Oto spider man: http://img233.imageshack.us/img233/8...idermanyb8.pngNIE JEST MÓJ! @veralien Patrz uważnie zrobiłem ci już wariora kilka stron wcześniej: http://img62.imageshack.us/img62/8227/warriorar7.png Umiesz obracać ,nie? |
jak sie robi te outfity i fek'a?? z gory dzieki za odpowiedz...thx
|
o.O Moj spider man ^^ Wiedzialem ze sie wam spodoba ^^
|
Jak robic takie outfity???;> plz
|
Zamówienie
1.Składam zamówienie na Takiego Rycerza Z pancerzem i nogami czerwonymi, butkami i włosami czarnymi i z białą pelerynką na tyle.
2.Król Taki Mag z koroną, bez brody i żeby był ubrany na fioletowo oprócz butów i włosów, które mają być czarne. 3.Mag ubrany na ciemno-czerwono, z różdżką, butami ciemno zielonymi, a włosami czarnymi. |
@kogucik302 wiem ze zrobiles warriora dlatego w poscie na poprzedniej stronie nie wymienilem warriora:P
@sirpatrick szkoda ze bez addonow ale jest jakie jest ^^ |
Kk Sasuke juz mam a zrobil by ktos Haku? Bardzo potrzebny mi jest w masce i bez.
@edit jeszcze prosze o outfit summonera w kolorach od gory-brazowy,bordowy,ciemny szary i czarny |
ahh Groszek xD ty to jesteś :P
|
Prosze ludiz pustyni jest taki nawet outfit tlyko taki piaskowy i zeby byli z szablami,mieczami i z łukami da się zrobić? to juz nieważne!!!!!
Prosze o spartańskich żołnierzy czyli zbroja hełm kiedyś chyba koper dawał taakich! |
Yeah :D Nauczylem sie wkoncu kolorowac outy...Pokoloruje pierwszy dany mi outfit po tym poscie ;p ekhem...dajcie mi model i kolorowa nakladke bo mi sie szukac nie chce...
|
@up
Patzr strone wczesniej ostatni post chyba. Tam masz moje zgloszenie. :] |
Cytuj:
|
Hmmm... Strona 66 ostatni post jesli sie niemyle. Masz tam niektore outfy. Niechcialo mi sie juz tego przyklejac. :D
|
Tam jest tylko peleryna do niego a nie caly outfit -.-
|
Racja xD. To jesli chcesz mozesz mi zrobic outf warriora w tych samych kolorach co mowilem. Moze byc z mieczem lub bez.
|
|
Nie dokonca tak jak chcialem, ale moze byc. Big ty for u. :p
A zdolal bys zrobic jeszcze Haku? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |
|