Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

PaweLLo141 26-01-2007 23:49

Nordmark respect dla Ciebie :D i tak ma być Pozdro Vision Macie dobre gadki i pokażcie im gdzie pieprz rośnie =) Czekam na kolejne fragi gl ;)

Wigget 26-01-2007 23:56

nazwac TIBIE sztuka omfg 8o 8o 8o GZ

Veltaxio 26-01-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DNX (Post 1225289)
Jak widac Taifun wywalil pare osob z gildi :confused:
Patriarh'Gru
Psycho Derco
Pasterz the axemaster
Lechista'Gru

Ciekawe czy wywalil ich za "SPY" =]

Potwierdzam :)

comentatorek 26-01-2007 23:58

z tego co mi wiadomo do vision miala dojsc znaczna grupa osob np.
James Caros,Spaaw,Laen Loys,Vuaevo Bruth i moze Feliana takze chciala
wiec duski mogli sie zemscic hakujac ja .Co za kretyn napisal by w komencie po haku "NIECHCIELISCIE UGODY DEBILE" jesli nie mial by w tym interesu dla mnie sprawa jest taka ze musial bys to Ktos z Duskines albo z Vision. Sam stawialbym na tych 1 poniewaz znam troche felke jak i obydwie gildie
pozatym text Yubova do Imargama dzien po haku Feliany
"10:47 Yubov [158]: stalo sie to co mialem na mysli 10:47 Yubov [158]: :D 10:47 Yubov [158]: i stanie sie next time"

Milten 26-01-2007 23:59

@Do kolegów Tego Nordmarka on ma 18 lat? czy jest po prostu zwykłym dzieciakiem z kompleksami.

DNX 27-01-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez comentatorek (Post 1225331)
wiec duski mogli sie zemscic hakujac ja .Co za kretyn napisal by w komencie po haku "NIECHCIELISCIE UGODY DEBILE" jesli nie mial by w tym interesu dla mnie sprawa jest taka ze musial bys to Ktos z Duskines albo z Vision. Sam stawialbym na tych 1 poniewaz znam troche felke jak i obydwie gildie
"10:47 Yubov [158]: stalo sie to co mialem na mysli 10:47 Yubov [158]: :D 10:47 Yubov [158]: i stanie sie next time"

a Ty to skad posiadasz tak ciekawe informacje ^.-?

Veltaxio 27-01-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez comentatorek (Post 1225331)

Tez jestem ciekawy ;)

Kiwix 27-01-2007 00:02

@kilka up:
Jeżeli kilka ludzi z Aristocracy dojdzie do Vision to moim zdaniem bedzie niepokonane : o, ale to moze tylko potwierdzic ktorys z członków Vision.
btw, tylko mnie sie wydaje, ze aby bylo ciekawie to teraz Patriarh etc powinni prosic o przebaczenie, spłacić się, dolaczyc do Vision i wlaczyc przeciwko Duskom ? :dd

@down:
w sumie czy dojda czy nie , to od was zalezy ;dddd
ale nie mów ze James albo Spaaw by nie pomogli .. ;'d
chociaz, za blokera robisz Ty (i bez zastrzezen) , a 132 ed to zawsze jakas sila z SD jest, ale i tak wam dobrze bez tego idzie.
A co do filmiku ktorego nie chcieliscie dac , to wg. mnie nie jest nudny xD ale najlepsza akcja z samym miejscem bitwy i jak sie Zull napatoczył biedak xDD
Ciekawe jaka musial miec mine o.O Idzie sobie taki Zullek, nagle czerwono sie robi i dostaje Sd xd
ale motyw z Tomem tez dobry ;'d Ten to ma farta do Tiquandy ;d;d 3x xD

Veltaxio 27-01-2007 00:02

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiwix (Post 1225342)
@kilka up:
Jeżeli kilka ludzi z Aristocracy dojdzie do Vision to moim zdaniem bedzie niepokonane : o, ale to moze tylko potwierdzic ktorys z członków Vision.
btw, tylko mnie sie wydaje, ze aby bylo ciekawie to teraz Patriarh etc powinni prosic o przebaczenie, spłacić się, dolaczyc do Vision i wlaczyc przeciwko Duskom ? :dd

Nie chcemy miesa armatniego xd

DNX 27-01-2007 00:05

miesa lol chyba kalafiory xD

comentatorek 27-01-2007 00:10

Petrobot zawsze mowi "Sie gra sie ma"
a ja ci powiem "SIE GRA SIE WIE" ;]

Elisabett 27-01-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1225256)
Nordmark tym tekstem się ośmieszył i przez takich ludzi jak on wole Duskiness...

A według mnie nikogo nieośmieszyl i przez takich ludzi wole Vision.:)
A wy śmiejcie się z niego za daje sobie głowe uciąć ze wiekszość z was nie powiedziala by mu tego stojac z nim twarza w twarz.

edit:
Comments Sasho Pansy:
21:20 Imargam [200]: JA WAM MOWIE TA WOJNE WYGRAM

ALL CLEAR HAHAHA.

Jak już cos sasho to oni predzej wygraja niż ty wbijesz fraga na nich, ba zabijesz lvl wyzszy niz ma Cat Nabu po hacku.

Pozdro
Hail Vision.

Tarinek 27-01-2007 00:21

Co do tego pomysłu z Aristocracy~ To tez mi sie nie specjalnie widzi zeby wypalił, mamy ekipe w miare zgraną. A uwierzcie potrwało troche czasu to aby sie zgrac i zaufac członką gildi. A jezeli dojda inne osoby ktore nie miały stycznosci z naszą gildia to wyjdzie nam to po prostu nie na reke. Troche logicznego myslenia plx -.- Pozatym Spaaw ostro bije Lewelki i pozdro dla niego, nie wydaje mi sie zeby chcial stracic tak "Cennego" charka to samo tyczy sie reszty z wymienionych. Pozatym nikt ze strony Vision czy tez Aristocracy nie potwierdza tych info.

@comentatorek
A to ze przeczytałes w Wyborczej to juz twoj problem =./
Pocwicz na single player, pozniej troche mozesz po Lanie ale tez nie przesadzaj. Jak przejdziesz taki trening polecam OTS'y oczywisicie umiar jest wskazany. No a potem to juz logiczne rookslayer > non pvp > furora.

Kiwix 27-01-2007 00:24

@Up:
Wytłumaczysz mi jedno? :)
Czemu akurat Spaaw, miałby stracić chara? Zakładając, ze Spaaw wam pomagal i Vision wygrało wojne to chyba nie musi sie obawiać o to ze bedzie mial problemy albo cos w tym stylu :>

sry, moj blad! Chyba ze druga opcja wyglada tak , ze cos nie wypalilo i jego tez Dusk~ bedzie chcialo ubic. ya. zwracam honor :d. Wtedy moze 'stracic' chara.

@2down:
wlasnie zrozumialem i zeedytowałem z tego powodu (:

down:
to chyba "lojalność" się nazywa jesli sie nie myle ;p

comentatorek 27-01-2007 00:27

2up@

Nie martw sie tarinku ja na furorce tez swoj lvl mam i pamietam jak cie wyjebalismy z sunblade za twojego ziomka. Naprawde moze tu juz nie gram ale swoje wiem ^.^

Veltaxio 27-01-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiwix (Post 1225408)
@Up:
Wytłumaczysz mi jedno? :)
Czemu akurat Spaaw, miałby stracić chara? Zakładając, ze Spaaw wam pomagal i Vision wygrało wojne to chyba nie musi sie obawiać o to ze bedzie mial problemy albo cos w tym stylu :>

No wiesz , wchodzac do wojny zawsze jest ryzyko ze sie padnie lub przegra sie ja i o to wlasnie chodzilo tarinowi :p

Pozdro ;)

comentatorek 27-01-2007 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 1225385)
A według mnie nikogo nieośmieszyl i przez takich ludzi wole Vision.:)
A wy śmiejcie się z niego za daje sobie głowe uciąć ze wiekszość z was nie powiedziala by mu tego stojac z nim twarza w twarz.

edit:
Comments Sasho Pansy:
21:20 Imargam [200]: JA WAM MOWIE TA WOJNE WYGRAM

ALL CLEAR HAHAHA.

Jak już cos sasho to oni predzej wygraja niż ty wbijesz fraga na nich, ba zabijesz lvl wyzszy niz ma Cat Nabu po hacku.

Pozdro
Hail Vision.

jak dzis stalem nap charem na statku w ven to Dutka Plutka razem z tym Sasho insultowali Feliane ale po kilkunastu minutach zalapali ze chyba im ignore dala. Wogole zal takich ludzi jak Sasho nie ogarniam takiego debila jak mozna stac i ciagle pisal "ku*** .jebal cie pies itd."
ZAL.PL

Milten 27-01-2007 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 1225385)

Jestem ciekaw czy on komuś by to powiedział stojąc z nim prosto w twarz a już nie mówiąc o tym czy by kogoś zabił kosą lub maczetą :baby:

Tarinek 27-01-2007 00:34

@komenta~
Nio i chyba logiczne ze wolałem wyjsc z gildi niz narazac ziomka na hunta ? Chyba ze wolisz miec ziomkow przez monitor to pozdro. Btw jezeli masz taki Lewelek to nawijaj nick. Pogadamy o dawnych noob czasach -.- nie no sciemniam.

Elisabett 27-01-2007 00:38

On powinien miec w comments:
Super jestem w Guild Z taifunem,
Na wojnie stoje za nim i od czasu do czasu ostrzegam sd.

Tyle na ten temat z mojej strony.

Pozdrawiam B(a)raniewo;*

edit: Imargam mam pytanie, kiedy ukaże sie lista huntowanych graczy przez Vision??:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02.