![]() |
@up
komentator bedzie mial nick komentator ^^ |
Cytuj:
imie: oskar (no a co pola nie?) |
Ponawiam rekrutacje:
Euro 2008 potrzebuje: 3 pilkarzy Polskiej reprezentacji i 1 bramkarz (Zdzichu)(Oskar) 3 pilkarzy Niemieckiej reprezentacji i 1 bramkarz (Pedalski,Klozet,Baklak)(Lejbman) 3 pilkarzy Austriackiej reprezentacji i 1 bramkarz ()(Jurek Maczo) 3 pilkarzy Chorwackiej reprezentacji i 1 bramkarz (Karmnik,Dino Rađa)(Ciacho) Howarda webba (-.-) (Howard Łeb) Leo Beenhakkera (Leo Haker) oraz 5 kiboli (Devus,Wazeliniaz,Plant,Bananek) zostalo: 1 pozycja kibola 3 pilkazy Austrii 2 pilkazy Polski 1 pilkaz Chorwacji jezeli zdaze z rekruracja do 10 Lipca, to do 27 powinno sie pokazac 5 partow |
Rekrutacja - " Przyczółek "
Witam , potrzebuje osoby do mojego nowego fake pt " Przyczółek " :]
Odrazu mowie to fake o II Wojnie Światowej żołnierz US I - ja żołnierz US II - żołnierz US III - dowódca odziału US - snajper US - Saper US - Sanitariusz US - Zapraszam do rekrutacji , czekam tydzień na ochotników Pozdrawiam ;) |
Cytuj:
nick : Plant,lub Palant xD |
Cytuj:
nick. Łysy Wytrysk albo Bananek :D |
mala zmiana:
mozna się zglaszac 2 razy |
Cytuj:
Nick:Leo Haker |
Ja na Euro na chorwatów.
Nick: Karmnik zamiast Harnik ^.^ |
Zgłaszam się na piłkarza niemieckiej reprezentacji.
Nick:Klozet(zamiast Klose xd) |
@osar
zanim zrobisz cokolwiek zwiazanego z Gwiezdnymi Wojnami, naucz sie poprawnie pisac nazwy planet =** sorry za offtopa |
Cytuj:
Zamiast Balaka - Baklak, Balalak, Bakala lub Babalaka. Zapowiada się niezły fake :evul: |
Cytuj:
//EDIT// Dzięki za przypomnienie, Rayza... Imienia brak. Jeżeli musi być to proszę o PW. |
Cytuj:
|
Saper US IMIĘ OSAR <dziesięćznakoff>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dino Rađa (zanalazłem to imie na wikipedii) |
@spoiler(ek)
no to chcem byc polskim pilkarzem imie: Zdzichu |
Ciacho zamiast bramkarza Chorwacji czyli Macho!
ZGŁASZAM SIĘ~! |
Cytuj:
Kibol nick: Barosz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |