![]() |
|
Nie bedzie filmu !8o
|
hehehe :p Ładnie naprawdę w końcu to zrobiliście tylko na to czekałam popadali jak muchy :D Gratuluję :):)
|
Z jednej strony się cieszę, bo Arc~ siało, sieje i siać będzie Power Abusing...a z drugiej jest mi żal, bo paru znajomych w Arc siedzi. Xenezis, nie zapominaj, żeś jest Zen'em. :>
|
xD
Gratttttttzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
hahaah goooooooodddddd joooooobbbbbbbbb !!!!!!!!!!!!!!!! Arc ; 'We rule this server, obey us' old time :DDDDDD padali jak psy |
JEst Kurwa JEST! _/ na to czekałem :D
Pinq widze fragi niezłe ;> trzeba to opic... tylko ja jak zwykle nie wiem kiedy :( GZZZZZYYYYYYYYYYY!! <333333333333333333 |
Zapomnijcie o filmiku, zaduzo na nim jest rzeczy o ktorych sie dowiedziec nie mozecie :)
|
Cytuj:
|
Gratulacje chłopaki! Ja pozostaje neutral, ponieważ mój power jest znikomy i nic nie wniose do wojny. W każdym razie życze powodzenia i trzymam kciuki!
|
Cytuj:
i tak wszyscy wiedzą że cheatujesz;) |
ojejq jej, tak sie sklada ze mnie dzis tam nie bylo, nie bylem riDIIIi zeby walczyc. Cheatuje to mnie zglos jak masz dowody, pff.
|
Cytuj:
|
Filmik już jest :s...
Pozdro Beziu <3 /Bartek |
Cytuj:
lalalallalalalala nie zapomne tych krzykow na ventrilo dzis:D |
Cytuj:
|
Heh nic tam nie ozywia gospodarki i forum jak wojna;]
|
|
a pan "Master PvP Firenze Bellator" poleciał do boksu w temple szybciej niz Fernando Alonso :D :D :D
|
Cytuj:
|
Jak obejrzalem ten filmik z walki, to az goraczki dostalem :)
Moja mala osoba gratuluje wam, i zycze powodzenia w dalszych walkach :) Ale niezle bylo hahaha ;-) |
Co do fragow - To jednak prawda - w piatek 13tego wszytsko zdazyc sie moze:)
Udalo mi sie skontaktowac z kims kto chce wam pomoc ale nie moze.... Sluzy on nie tylko swoja osoba i madroscia ale takze i pewnym magicznym chaslem, ktore ponownie krzyknie na polu walki.... Wroci za kilka dni. Panowie jednym slowem : "LYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |
|