![]() |
|
Chłopak delikatnie się zamotał. Według mnie, żart spoko, można się pośmiać.
|
Mi strasznie szkoda Savioli...
Manchester: Tevez, Rooney, Berbatov Chelsea: Drogba, Anelka, Kalou Arsenal: Adebayor, Van Persie, Eduardo Liverpool: Torres, Keane, Kuyt, Babel Real: Van Nistelrooy, Raul, Higuan Barcelona: Eto'o, Henry, Messi, Bojan, Gudjohnsen Villareal: Nihat, Rossi, Altidore Juventus: Del Piero, Trezeguet, Amauri, Iaquinta Milan: Shevchenko, Inzaghi, Pato, Borriello Inter: Ibrahimovic, Adriano, Crespo, Cruz Roma: Totti, Vucinic, Montella, Esposito Bayern: Toni, Klose, Podolski Do czołówki Europy się nie dostanie. Olympiakos, Panathinaikos, Celtic, Rangers, Zenit, Sparta itd... W tych raczej niechciałby grać. Lyon, Marsyllie, Monaco, Porto, Sporting, Benfica Tylko tu ma szanse na pokazanie się. Niestety, zdaje mi się, że on wybierze jakąś słabszą drużynę z Hiszpanii... A szkoda, bo może w Sportingu i Monaco nie, ale z Porto walczyłby o najwyższe cele, tak samo jak z Lyonem. |
Cytuj:
Robbie 20 milionów do conference się nadaje. |
@Ditto:Tak, ale jeśli zostanie w Realu może wygryźć Raula i Van Nistelrooya. Przecież młodzikami to oni nie są.
|
Ditto: Teraz to juz za pozno, mial wiele ofert z roznych klubow, m.in. Juventusu, a skompromitowal sie i wybral najgorsza oferte z mozliwych. Real to wiadomo, najwiekszy wrog Barcy, do tego byl swiadom, ze bedzie tam rezerwowym.
|
@Up
W Juventusie też by się marnował. Na razie musi się pokazać w jakiejś nieco słabszej drużynie, żeby później miał miejsce w składzie w jakiejś lepszej. Cytuj:
@Down Yoh nie rozumie, że piłkarzy nie ocenia się na zasadzie "Arsenal się nim nie interesował - ciota"... |
@Yoh
Co do samego Robbiego to trzeba mu dac czas. A co niby Kuyt, nie jest pilkarska elita leszczu? |
Jeny przejmujecie się kretynem :P
Btw. Każdy z czwórki wymienionych przez Ditto zawodników Liver miałby z palcem w nosie pewnie miejsce w pierwszej 11-stce Arsenalu ;-) |
Cytuj:
Cytuj:
Piłkarska elita to tacy piłkarze jak Ibrahimović. Stawiasz między nimi Kuyta ? Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Stawiam tam Kuyta. Nie jeden trener chciałby mieć piłkarza, który tak zapieprza na boisku, ma żelazne płuca, jest szybki i umie strzelać bramki. Cczęsto nie dostrzega się jego roli na boisku. Ty byś pewnie tylko patrzył jak Zlatan ładnie się piłeczką bawi w reklamach nike. A Saviola to nigdy mnie nie zachwycał. Taka podróba Messiego z niego jest. |
Jakby grał w Arsenalu byłby 2 najlepszym napastnikiem świata zaraz po Ibrahimovic'u
|
Yoh sorry ale Ibrahimovic jest lepszy od Kuyta tylko pod aspektem technicznym, i tylko pod tym ;d
|
Nie probojcie na sile wmowic ze Yoh nie ma racji,Ibrahomvic to inna,wyzsza pulka niz Kuyt.Jest lepszy nie tylko technicznie,uderznie z dystansu,strzal,drybling,gra z pilka i bez.Nie porownujcie fiata do mercedesa.W europie malo jest zawodnikow pokroju Zlatana i napewno nie jest nim Kuyt.
|
Fakt, według mnie także nie opłaca się porównywać Ibrahimovicia z Kuytem. To jednak chyba jest inna bajka jeżeli chodzi o wiele atrybutów technicznych, fizycznych i mentalnych. Może nie jestem obiektywny, ze względu na to, iż nigdy nie przepadałem za Holendrem a Szweda cenię za grę w Amsterdamie.
Jak byłbym trenerem to zdecydowanie wolałbym mieć Zlatana w swojej 11. |
Również wydarzenie sportowe,
46 DERBY RZESZOWA |
Cytuj:
@Edit Przypomniały mi się te czasy :< To były najpiękniejsze footballowe chwile w moim życiu. Kto pamięta Elbera i Makaaya? BTW. Zwierzę się wam: Ukryty tekst:
@Down Ale to tylko moja wizja, że on by tam pasował itp. itd. :D |
Ale Saviola też miałbyć drugim Maradoną ;P Messiemu chyba bliżej jest do niego niż Javierowi.
Niech se gra w Lyonie.. to prawie tak jakby grał w Barcie;): http://www.sport.es/vivo/recursos/fo...301588_CAS.jpg Zlatan ma duży potenciał, ale imo nie do końca go wykorzystuje. Zależy też od taktyki trenera czy wolałby pracusia, który zapieprza po całej linii boiska czy kolesia, któremu się rzuci piłkę, poprzepycha się, pomacha rękami, zrobie kilka zwodów i uderzy. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit Swoją drogą, pamiętacie dlaczego Henry odszedł do Barcelony? Żeby osiągnąć coś w Lidze Mistrzów. Co się okazuje? To kłamstwo! Po prostu Henry to nie murzyn, przez co nie pasował do reszty drużyny, proste! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja od dziecka uwielbiam Argentynę. Batistuta:), Lopez, Redondo, Veron, a teraz Riquelme, Tevez, Messi, Aguero. Cytuj:
|
Cytuj:
@Up Sorin i Zanetti + Ayala i Coloccini <3 Veron i Aimar. Crespo, Lopez, Batistuta... @Down Do tego czasu Manchester/Chelsea/Liverpool/Real/Barcelona/Juventus/Milan/Inter/Roma wyszkolą własnych, no i oczywiście dokupią nowych, lepszych ;> A może Henry po prostu chciał zagrać w dobrej drużynie? Ale nie rozumiesz, że każda drużyna szkoli przyszłe i kupuje aktualne gwiazdy, a twój arsenal tylko to pierwsze? Powiesz, że kupiliście Nasriego, ale on dopiero się rozwinie (tak samo jak było z Ronaldo), więc to raczej można uznać za to pierwsze. Dlatego spadniecie do Championship i znów wygracie Emirates Cup :/ Mało tego! Cristiano Ronaldo/Fernando Torres/Sneijder/Messi/Kaka będą nadal młodzi. Prawdopodobnie u szczytu formy :D I zupełnie przypadkiem jest bliżej zdobycia czegoś innego niż Carling Cup ;> Tak mu się fartem trafiło. Kto by pomyślał. OK, wygrałeś. 9276:1 dla nas : / |
Jak przekształcić ? Wenger sam kiedyś o tym w mediach mówił, że Henry do niego przyszedł i powiedział, że chciałby zostać, ale ma już swoje lata i albo teraz zmieni klub, albo nigdy. I zdecydował się na odejście, bo Wenger bazuje swoją drużynę na młodych zawodnikach, którzy i owszem, osiągną coś, ale za rok, dwa, trzy, a może za dziesięć. I tak bał się Henry. Że może nie doczekać momentu, w którym ci zawodnicy będą na tyle dojrzali, żeby wreszcie coś wygrać, np. tę upragnioną Ligę Mistrzów.
Cytuj:
Ditto ić stond. Cytuj:
Ja tam sądzę, że pod koniec kariery poszedł do słabego zespołu, żeby sobie pograć ot tak, rekreacyjnie. Cytuj:
|
Cytuj:
O "potędze" Arsenalu świadczą transfery. Bischoff, który w wieku 21 lat (czyli w sumie dojrzały piłkarz w dzisiejszych czasach) zagrał w przeciętniaku europejskim (Werder) 1, słownie jeden mecz w przeciągu całego sezonu. Silvestre, wieczny rezerwowy MU. Nasri to transfer ryzykowny, ale na razie się zwraca, natomiast Ramsey to melodia przyszłości. Nie no, ale w rozgrywkach Carling Cup Arsenal i tak jest faworytem, życzę im z całego serca, żeby chociaż to trofeum wygrali. :P |
Cytuj:
Cytuj:
I ile razy Wenger wyciągał zawodników, którzy w swoich klubach byli niedoceniani, a potem się okazywało, że nie mają sobie równych... |
Skoro Barcelona to slaby zespol, to Arsenal jest jeszcze slabszy
|
Tymczasem Welka Brytania na Euro w Polsce w... koszykówce! Czyby Gordon gral?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Ditto pwnz0r. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No i czytałem kiedyś, że Wenger zlecił przeprowadzenie badań, które wykazały, że Henry po kontuzji już nigdy nie wróci do optymalnej formy i będzie grał coraz gorzej. Jak widać - prawda. Cytuj:
Cytuj:
Dwa, Ibrahimović sobie radzi. Ale to nadal nie zmienia faktu, że się tam marnuje, że nie może pokazać wszystkiego. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kurde drugi raz to pisze,nie wiem czemu wczesniej sie nie zapisalo.Za bardzo jedziesz na steerotypie tutaj i wyolbrzymiasz,no ale nawet te 13-15 bramek na sezon we wloszech odpowiada 18-20 na wyspach,wiec jednak sie nie marnuje grajac przeciwko najlepszym obronca na globie.No a to kto sie marnuje rozliczy koniec sezonu i dorobek w trofeach,wtedy najdobitniej widac kto tak naprawde sie marnuje.
|
Oglądam Serie A i widzę, że to nie jest stereotyp. Drużyny się murują i liczą na szczęście.
Btw: sam fakt, że Zlatan zgarnie np. potrójną koronę, nie będzie świadczył o tym, że się nie marnuje. |
to ja wam powiem chłopcyki malutkie że za 22 minuty spektakl na SB, lece do Żabki po jakieś chipsy, picie i odcinam się od świata na 105minut ;)
|
Cytuj:
No popatrz, a są zawodnicy, którzy w wieku i 35 lat grają prawie jak za najlepszych lat.[/quote] Przykład plx. (Except goalkeepers) Obrońców w sumie można znaleźć, ale pomocników/napastników? tam trzeba najwięcej harować. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Up Przecież gdyby Thierry Henry nie odszedł z Arsenalu byłby w szczytowej formie! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |
|