![]() |
|
Cytuj:
JACOBq:] |
nie chce byc prowokatorem kolejnej waszej klotni, ale czlowieku zobacz co ty wypisujesz, skonczcie z tym lansowaniem sie ^^ kurwa wielki powod do dumy, masakra.
|
Cytuj:
@ up zgadzam sie ;p |
Chyba połowa z Was się zapomniała że to forum dotyczy gry tibii a nie waszego rl zycia. Zalóżcie sobie bloga i tam sie wypowiadajcie na te bzdety. Jarają te te pety chlaja piwsko i pozniej chca wygrac War. Szacunek dla Nata ze nie pali i nie pije. Ja tez zjadam max 3 kanapki na dzien ;)
|
@up
super,mogę Cię dotknąć? |
Widze masz noob w nicku i to opiuje całego Ciebie Pzdr
|
Cytuj:
To zrob sobie takie cos i wy*******aj tam sie zalic. Juz jakis idiota zrobil temat do klotni i jak widzisz w chuj wiele sie tam dzieje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciesz się że nie dałem tu kazania ;)
|
Cytuj:
|
Już Ci mówilem że dla mnie jestes zerem, ale dla Boga moze nie i w tym mniej nadzieje.
|
Cytuj:
Co do marihuany (to jedyny temat w jakim mam doświadczenie, bo na Aurea nie gram). Ktoś chce - pali, jak ktoś nie chce, to tego nie robi, proste. Nie ma się nad tym co rozwodzić. Jedyne co mogę wam powiedzieć, to to, że uważam, że miliard razy lepiej jest wyskoczyć sobie z kumplami, spalić gramika Mary Jane z bongosa czy fajki lodowej (polecam zwłaszcza to drugie, chociaż mało ekonomiczne, jeżeli chcesz dużo za mało, to najlepsza pozostanie zawsze butelka) niż grać w Tibie. ^^' A co jeszcze do zacytowanego przeze mnie posta - gadasz tam gościu coś o majeranku ? Może nie koniecznie to musi być majeranek, ale wystarczy zwykła gałka muszkatołowa (jej się nie pali, tylko robi z niej wywar, ale NIE POLECAM, jest ohydne i trzyma ze 3 doby [serrio...]), a jak nie to, to wystarczy skoczyć do apteki, kupić Acodin czy inny medykament. : ) Na koniec dodam tylko ... "Biorą nas za ćpunów - zwykłe oczernianie ! Palimy sobie trawkę, i niech tak zostanie, zioło było, jest i będzie jarane !" Więc zostawcie nas w spokoju, a i my nie będziemy się czepiać (na tym tle [pragnę zauważyć, że to nie strona pro-ganja zaczęła]). Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pochloncie przed snem z 3 galki muszkatalowe (przyprawa do piernikow)
a rano jak najebani :d |
Cytuj:
|
oby tak dalej to znow bedziemy Najciekaszym Tematem Rozmow Nie Wziazanych Z Tibia :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
matut slyszalem ze Ty w Rzeszowie nie proznowales :>
|
[CHAR]Endrox[/CHAR]
Zamiast to szkoly to wagarki w domu ? :D |
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=04820460680380079319
Filmik z Endroxa. Trwa 90 sekund, wazy 36KB. NIE CHCESZ NIE SCIAGAJ |
Czy jest filmik ze mna [CHAR]Warrior Varg[/CHAR]
09:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Warrior Varg. He was killed by Mixor Korkeror. ;] |
Cytuj:
|
[CHAR]Joker Poker[/CHAR]-Feb 19 2008, 17:50:53 CET Killed at Level 132 by Juggalo Ranger
[CHAR]Colo Rogat[/CHAR]-Feb 19 2008, 13:16:18 CET Killed at Level 114 by Lecther Tirado and by Soledor [CHAR]Finot Dragon Knight[/CHAR]-Feb 19 2008, 17:53:07 CET Killed at Level 106 by Soledor |
Lecther Tirado
Feb 20 2008, 11:36:24 CET Killed at Level 177 by Nukia Malanos and by Hellah HAHAH STARCIL 2 LVL czyzby na blessy brakowalo?? |
Cytuj:
|
tez mozliwe
a tak btw kiedy mi oddasz RH i aol?? |
Cytuj:
|
nie na blessy na saori mam ale ogarniam sorca i need kase na niego a troszku trzeba :)
|
Character Gardz Nulk'Chaos does not exist.
HEHEHEHEHEHE nareszcie nie bede musial ogladac tej szmaty. |
Cytuj:
|
@Edit - Zły cytat.
Cytuj:
|
Saori Mia
Feb 20 2008, 14:56:36 CET Killed at Level 155 by Kajzezoze and by Morixar |
On ma tyyyyyyyyyyyle kasy na blessy, ze da rade! (:
Solo akcje se Saori zrobiles na pohu, hahahahaa. |
Heh, coś robi nie jak Wy, wywołujecie wojny a potem jesteście neutral. :P
|