![]() |
|
jezu carla schowaj sie rzal idz sie ded
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ze ty pro torcide, on nie ded, ok?
|
Cytuj:
rzarcik ziomek sikam ze smiechu |
Cytuj:
|
wejdz sobie na profil tego kolesia i zobacz jego ostatnie 10 postow to zobaczysz kto jest retardem;'
|
Cytuj:
Po 1 ja jestem "Female" NERDZIE !!!!!!!11oneoneone Po 2 _/ Neztas |
Cytuj:
xD |
Cytuj:
Hmm...dziwne, cała Iridia trąbi, że belzebub to twój stary. Ciekawe czy to prawda. |
BORUTAAAAAAAAAAAAAAAAAA:cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
<10znakuf>>>>>>>>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rozkminiłeś mnie...mama mnie bije kablem od odkurzacza:(:(:( |
oplaca sie grac na tym servie ?
|
Cytuj:
Taaa boruta :( Jak zwykle musze sie podstawiac ;] ale 2 : 1 nie jest zle ;] Kono wkoncu cie dopadlismy ;] |
Cytuj:
|
Dzis pewien z moim znajomych, dal mi link z wypowiedzia jedengo z graczy iridi o nalogu jakim jest granie w tibie ;:)
A wiec pragne sie nim z wami podzielic http://gry.onet.pl/1,6,8,42217421,11...5,0,forum.html :baby: |
Cytuj:
Można tam nawet spotkać high-lvli :] |
Cytuj:
zawsze chetnie pomoge rodakowi |
haha berger ty to nie masz co z czasem robic ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Soł ? |
Cytuj:
A ty go pytasz o, jak sam powiedzial "noob eq" co mysle jest przenośnią "p set, dragonka i serpent sword" weeeez ; ; @edit http://oniet.o0o.pl/Carlin/5-12/Crealeth-z+Iridii.html /\ i dobrze! |
@ jak bede zaczynal gre to napisze do Ciebie.
|
[CHAR]Jedii Masterr[/CHAR]
Mar 30 2008, 22:40:54 CEST Killed at Level 89 by [CHAR]Vason the Kret[/CHAR] and by [CHAR]Cinek Rzeznik[/CHAR] |
[CHAR]Aber Moran[/CHAR]
Mar 30 2008, 22:41:38 CEST Killed at Level 60 by Dael palladyn and by Maly Zgred Drut [CHAR]Jedii Masterr[/CHAR] Mar 30 2008, 22:40:54 CEST Killed at Level 89 by Vason the Kret and by Cinek Rzeznik thx bye :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zawsze potrafisz rozbawic;) |
Torca:
[CHAR]Stail'er[/CHAR] Mar 31 2008, 22:35:08 CEST Killed at Level 57 by Volo Arla and by Renia Mar 31 2008, 22:30:45 CEST Killed at Level 58 by Dael palladyn Mar 31 2008, 22:27:26 CEST Killed at Level 59 by Lapciuch and by Renia [CHAR]Sir Zenky [/CHAR] Mar 31 2008, 22:30:15 CEST Killed at Level 77 by Volo Arla and by Maly Zgred Drut |
pytanie, jak mozna pasc 3x tak jak stailer?;s
chlopak bije recordy ;D |
Cytuj:
nawet 14 letni viron nie uleczyl ich:D |
jezu omg ja nie moge z torcy juz ja pierdole nas 3 wystarczy zeby polowe ich gildii ujebac omg hahahahahaa wczoraj mnie gonili jakies virony khazzare domitory a ja z 15min pz i im ucieklem omg jakbym tak gral to bym z expa nie wychodzil omg leze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |
|