![]() |
|
RE: Grue
Widać, że się nie nudzicie : P. Kiedy dasz jakieś fotki z afganu? |
Cytuj:
Keleris to jest pyszne "wino"! Pilismy z kolegami w te wakacje na mazurach i bylo wyborne :) @Dr. - fajny pies ;d |
winko
no to powinniście sprawdzić biedronkową Amarene trunek często sączony w przerwie między zajęciami. w smaku chyba lepszy od Komando postaram sie w czwartek wrzucić fotkę bo będzie tankowanie ^^
|
DR Omader@
Polewka z tego skana twarzy na tablicy ogłoszeń xD PS. Już mam komandosa zabunkrowanego na sobotę, wolną chatę będę miał xD Porobię focie z kolegą dla was hrhr. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Anyways, ja się na zimę przerzuciłem na wino musujące (igristoje szampanoje ;>), ot tak. ; ) |
@Drunk:
Astmę masz? Mój ojciec bierze takie jak te, co na stoliku leżą. : P @Spijacze_tanich_winiaczy: A Belzebubem się kiedy raczyli? : > |
Cytuj:
Wiedziałem, że pies to zły pomysł - odwraca uwagę od mej urody. |
Cytuj:
Normalnie to w parku z koleżankami/kolegami i jest git :D, zazwyczaj po winiaczu ciśniemy na koncert pogować :]]]]] Jeszcze 1.5 roku i mogę w domq pić : > |
wracam honor, miotles na fotce.
|
Cytuj:
W Opolu bieda... a nie będę przecież na hepised czy komę iść tylko dlatego, że lepszych koncertów nie ma. Cytuj:
|
Tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre.
|
Cytuj:
|
@Nadrill:
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i jest tanie* -.- |
Cytuj:
Tanie wino, jest dobre bo jest dobre, i tanie. |
Więc pijemy je cały czas
COŁY CZOS! *musiałem ;x |
Czy pifa !
|
Obalili my z kumplem siedem...
: D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do rekordu, 3 wina marki Wino + ćwiartka wódki. Z tego co się działo potem mało pamiętam. |
Cytuj:
w jakim czasie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Drom: dobrze wiemy, że nie chodzi o żadne przerywanie dysputy, tylko o to, żeby się załapać na tysięczną odpowiedź :/ |
Cytuj:
@drom tez skakalem, chce powtorzyc jak najszybciej. |
@dr.om
wyglądasz jak taki jeden idiota z mojej klasy.. ale teraz wiem jak wyglądasz yay! xD |
Dromie - gdzie skaczesz?
Musze czegoś poszukać na wiosnę :P. W jakiej cenie zamyka się pojedynczy skok? |
Cytuj:
@down Dzięki : d |
Ryba, moge Ci odstapic moja znizke, jak cos..
|
Mina Droma i koszulka z napisem playboy bije wszystkich na głowy ; )
Parzystokopytny, przejrzyj skrzynkę odbiorczą. |
Cytuj:
@Frapper: Za drugim razem jest dużo więcej zabawy... Za pierwszym tak do końca nie byłem pewien czy ten cholerny spadochron się otworzy, za drugim to znika i można szaleć... :) Z kamerzystą się za łapy złapaliśmy i zaczęliśmy wirować, na ziemi okazało się(nagranie), że robiliśmy 2 pełne obroty wokół naszej osi na sekundę ^^ Jak się puściliśmy to go odrzuciło na jakieś 70-80 metrów :D @Rayza: Moich zdjęć w tym temacie pełno ;) @Eerion: Ja skacze z skydive.pl w ostrowie wlkp i pewnie z nimi zrobię kurs. A co do ceny to już różnie, zależy jak się dogadasz jak masz więcej osób chętnych czy coś :P |
W powietrzu tylko Ty i spocony, wysportowany facet, przyklejony do Twojej dupy. It never gets better than that.
|
Drom, wrzuć te nagranie : D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Drom No, daj to nagranie ; P |
Cytuj:
|
@ drom
to już wiemy na co idzie prowizja z paków o/ |
wiesz to dopiero teraz 8D?
Latanie to co dromadery lubią najbardziej |
Cytuj:
Zresztą tak jak pisałem, teraz będę robił już samodzielny kurs, co by samemu skakać. Drugi raz skakałem w tandemie, żeby się przekonać czy na pewno chce mi się to robić częściej i czy warto kurs zrobić :) Cytuj:
Myślę, że jak masz zgodę rodziców to nie powinno być żadnych problemów, żeby zrobić kurs mając te 16-17 lat. Neo: No tak, bo drom to żadnych innych interesów nie robi tylko pacce.. Tak, tak... Trzymajmy się tej wersji, mi to odpowiada... ;-) |
Cytuj:
Bezpieczniej |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |
|