Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Toca 27-02-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1291749)
Jak sie nie logowal, jak bylo z LS w thais na trollach:P
Na żółwiach to on expil codziennie rano, jak blyo malo HWL, ale dzisiaj sie nie udalo...:P Jest on jedyna osoba z LS ktora expi(ostatnio potempnik i Gran tez expili:P)

I to jest blad wiekszosci ludzi po co oni expia w czasie wojny nie lepiej splacic sie za te 100k i expic sobie normalnie -,-

P.s A zwaszcza jak sie w takiej gildi jak nasza xD

aragorn uczciwy 27-02-2007 16:34

Cytuj:

I to jest blad wiekszosci ludzi po co oni expia w czasie wojny nie lepiej splacic sie za te 100k i expic sobie normalnie -,-
Po co sie spalcac jak chce byc w wojnie?:P

Toca 27-02-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1291861)
Po co sie spalcac jak chce byc w wojnie?:P

Powiedz mi z 2 agrumenty dlaczego warto byc w wojnie ;]

aragorn uczciwy 27-02-2007 17:52

Cytuj:

Powiedz mi z 2 agrumenty dlaczego warto byc w wojnie ;]
1 Honor
2 zeby byc z kumplami
3 zeby byc przeciwko szwedom
4 zeby walczyc o prawidzwe dobra
5 to tylko gra, same expienie byloby nudne, dlatego nie gram na swiatach non-pvp, na Galanie jest PA, PKing, puzniej ded hunetd wojna.... jakos czas leci:P

Toca 27-02-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1292063)
1 Honor
2 zeby byc z kumplami
3 zeby byc przeciwko szwedom
4 zeby walczyc o prawidzwe dobra
5 to tylko gra, same expienie byloby nudne, dlatego nie gram na swiatach non-pvp, na Galanie jest PA, PKing, puzniej ded hunetd wojna.... jakos czas leci:P

1. Jak dostajesz w dupe 25 do 0 to nazywasz honorem?
2. Kumpli mozesz poszukac w innych krajach, a nawet nie wszyscy polacy sa hantowani.
3. Jestes rasista?
4. Myslisz ze jak my wygramy to bedzie inaczej ? -,-
5. To w sumie prawda ;]

aragorn uczciwy 27-02-2007 20:36

Cytuj:

1. Jak dostajesz w dupe 25 do 0 to nazywasz honorem?
2. Kumpli mozesz poszukac w innych krajach, a nawet nie wszyscy polacy sa hantowani.
3. Jestes rasista?
4. Myslisz ze jak my wygramy to bedzie inaczej ? -,-
5. To w sumie prawda ;]
1 Przegrana, lecz z honorem^^
2 Tu mam dobrych kumpli
3 Nie, mam kilku znajomych z innych krajow, jednak szwedzi z [GUILD]How We Livin[/GUILD] jakos dzialaja na mnie "odpychajaco"
4 tak, jak wygraja bedzie inaczej
5 ;]

Aylitha
Feb 27 2007, 19:03:43 CET Killed at Level 148 by Levandero Gamblino
and by Elmano

;/

Uzu 27-02-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1292515)
1 Przegrana, lecz z honorem^^
2 Tu mam dobrych kumpli
3 Nie, mam kilku znajomych z innych krajow, jednak szwedzi z [GUILD]How We Livin[/GUILD] jakos dzialaja na mnie "odpychajaco"
4 tak, jak wygraja bedzie inaczej
5 ;]

Aylitha
Feb 27 2007, 19:03:43 CET Killed at Level 148 by Levandero Gamblino
and by Elmano

;/

Aylitha padl zeby reszta mogla dac loga.. po raz kolejny poswiecil sie w tej wojnie.. i mam nadzieje ze poraz ostani .. bo to nie ma sensu

aragorn uczciwy 27-02-2007 21:42

Cytuj:

Aylitha padl zeby reszta mogla dac loga.. po raz kolejny poswiecil sie w tej wojnie.. i mam nadzieje ze poraz ostani .. bo to nie ma sensu
A ubiliscie jakiegos HWLa mass logiem...? Lepiej jeden, niz cala ekipa, ale to na prawde nie ma sensu...;/(CHyba ze kogos zabiliscie, ded za ded)

Nalesnik102 27-02-2007 22:06

@Uzupatorka

Mozesz przedstawic jak to bylo albo jakis film moze? bo oglondalem tylko ten .ktory krecil Camuh a tam widac tylko jak kuczer pada:/
Gran tez padl :/

Dzumior 27-02-2007 23:42

A ja ci podam 7 Argumentow dlaczego nie oplaca sie placic

1.Jesli 1x zaplaciles i widza ze masz slaba psyche <placic bedziesz >
2.1x zaplacisz masz moze 1-2 tygodnie luuz i tak znowu cos wymysla
3.Jestes Polakiem
4.Masz chyba zobowiazania wobec przyjaciol i guildi <aby nie placic>
5.Oni potrzebuja kasy
6.Masz honor ?
7.Jesli cie puszcza po np zaplaceniu 300k :) tak ja ja +dead aol-blessy+kupic od nowa to ja wyszlem hmmm 500k w 1 dzien xD powah troche sie w*****lem to moj blad byl powiedza ci free a za 2 dni przyjda albo troszeczke pozniej.
Ja 4 ever bylem ale jakos wyszlo ze free poniewaz w top mg lvl podajze 4-5 bylem a teraz to xD moga mi naskoczyc bo nie gram dzumkiem ;p

Camuh podajze ma 1 albo 2 bany 1 wiecej i delet xD

Toca 28-02-2007 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1292550)

To wszsszystko bylo przygotowane, wiec albo mamy spy albo oni maja takie dobre wyczucie, szkoda mi aylithi bo wszyscy mielismy uciekac... a kazdy po kolei dawal loga, w sumie sie w*****lem i dalem x looga ;]

@Dzumior
Do wygrania wojny jest potrzebne 5-8 osob moze nie do robienie mass logow ale snaek attackow ;] i mam nadzieje ze pokaze nie dlugo cos xD

aragorn uczciwy 28-02-2007 09:21

Cytuj:

snaek attackow
Co to jest "sneak attack"?

Cytuj:

Camuh podajze ma 1 albo 2 bany 1 wiecej i delet xD
Ja i Xairax znalezmy "sposob" na to, trzeba by go bylo keidys wyprobowac.

Toca 28-02-2007 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1293314)
Co to jest "sneak attack"?

Ja i Xairax znalezmy "sposob" na to, trzeba by go bylo keidys wyprobowac.

-,- MASS LOG

Dzumior 28-02-2007 15:01

Ogladam duzo filmow praktycznie all wojny
Widzialem jak zabjali jakiegos ek nie pamietam nicku na antice wlasnie w cave ale hwl juz znalo to z filmu wiec cos trzeba wymyslec nowego:

1. Sprawa jaka jest uzywanie tak zwanych slabych punktow gry jesli ktos z was pamieta Rivenn mial delet lecz po 2 dniach gral poniewaz napisali chyba na gm bo~~ nie pamietam post w ktorym opisal sytuacjie ta akcja byla zaplanowana juz ze icarus ~~ robi pz etc a rivenn go klepie konda loguje robi pz w tym momencie na ventri~~ hwl loguje sie na noob charach aby rivenn wbil bana i nie padl z red skullem od kondy tak wyszlo rivenn baned <zaplanowana akcjia z gory>
Konda pz hwl mass log a dalej sami mozecie sie domyslec

Hwl ma slaby punkt 1 ale pisac tutaj nie bede bo sa frajerzy typu catri ktorzy czytaja tutejsze forum proponuje wam pogladac filmy z antica-Elysia sporo ciekawych rzeczy ktorych nie bylo jeszcze na galanie

Toca 28-02-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzumior (Post 1293484)
Ogladam duzo filmow praktycznie all wojny
Widzialem jak zabjali jakiegos ek nie pamietam nicku na antice wlasnie w cave ale hwl juz znalo to z filmu wiec cos trzeba wymyslec nowego:

1. Sprawa jaka jest uzywanie tak zwanych slabych punktow gry jesli ktos z was pamieta Rivenn mial delet lecz po 2 dniach gral poniewaz napisali chyba na gm bo~~ nie pamietam post w ktorym opisal sytuacjie ta akcja byla zaplanowana juz ze icarus ~~ robi pz etc a rivenn go klepie konda loguje robi pz w tym momencie na ventri~~ hwl loguje sie na noob charach aby rivenn wbil bana i nie padl z red skullem od kondy tak wyszlo rivenn baned <zaplanowana akcjia z gory>
Konda pz hwl mass log a dalej sami mozecie sie domyslec

Hwl ma slaby punkt 1 ale pisac tutaj nie bede bo sa frajerzy typu catri ktorzy czytaja tutejsze forum proponuje wam pogladac filmy z antica-Elysia sporo ciekawych rzeczy ktorych nie bylo jeszcze na galanie

To napisz mi na priv chetnie soe dowiem jaki twoim zdaniem maja slabypunkt ;]

Vienek 28-02-2007 16:41

Może mi ktoś coś powiedzieć odnośnie postaci o nicku Szalony Spirytus z góry dziekuje

Toca 28-02-2007 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek (Post 1293643)
Może mi ktoś coś powiedzieć odnośnie postaci o nicku Szalony Spirytus z góry dziekuje

Nom, przy lepszej okazji zabije go ;] przez niego padl Ale Maciek ;(

aragorn uczciwy 28-02-2007 16:50

Cytuj:

Niecaly rok temu mial fjany domeq na kazo

Cytuj:

To napisz mi na priv chetnie soe dowiem jaki twoim zdaniem maja slabypunkt ;]
Dla mnei tez PW plz:P, chyba ze chdozi o to ze HWl ma dobrych shooterow a 1 dobrego bloekra, ale to juz all wiemy:P

Cytuj:

-,- MASS LOG
Jesli Sneake attack to mass log, to jaki sens ma twoje zdanie:

Cytuj:

nie do robienie mass logow ale snaek attackow
?;/ Z gory dziekuje:P

Cytuj:

przez niego padl Ale Maciek
Szczere wspolczucia ;(;(;(

Toca 28-02-2007 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1293658)
Niecaly rok temu mial fjany domeq na kazo

Dla mnei tez PW plz:P, chyba ze chdozi o to ze HWl ma dobrych shooterow a 1 dobrego bloekra, ale to juz all wiemy:P

Jesli Sneake attack to mass log, to jaki sens ma twoje zdanie:

Szczere wspolczucia ;(;(;(

Musialo mi sie cos pojebac ;]

Xando 28-02-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek (Post 1293643)

Postac zostala sprzedana , gra nim teraz jakies dziecko co ma 11?12? lat.

enjoy

Dzumior 28-02-2007 18:59

Snake Attack-to nie mass log co w podobie jak sama nawza mowi to dla twej wiadomosci sorc-druid leca na takie cos Lovize robil snake attacki z gru-konda-rattzor i to jest wybierana osoba wczesniej i przylapana na expieniu albo momencie gdzies tam daleko od pz-depo

A filmik poszukam bo ma pare dni a ja z dniem mam ciagle nowe i troche duzo tego jest Toca nie wiem kto ty jestes aby ci przeslac to ale moj pomysl nie jest taki zly nom i ciezki troche do zrealizowania xD bo aylitha musial by robic pz i lurowac ich wszystkich xD

Toca 28-02-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xando (Post 1293904)

enjoy

Wiesz moze kiedy dokladnie zostala sprzedana ?

Morbom 28-02-2007 19:45

No more fun
Z cyclopow na pohu do poh temple, Rica Thim i Vaero ;d

15:54 You lose 500 hitpoints due to an attack by Rica Thim.

15:58 Rica Thim [103]: wanna play in peace?
15:58 Heelto [60]: why not?
15:58 Rica Thim [103]: ok give me boh then
15:58 Heelto [60]: i would like to quit
15:58 Heelto [60]: never will pay you for free
15:59 Rica Thim [103]: wanna pay or not

xDDD jakby nie bylo było trochę funny ;d

Beawulf_Okrutny 28-02-2007 23:08

No bez przesady..... co za objawy PA xD.... Dawno się z czymś takim nie spotkałem ale od dawna nie gram na Galanie x . X

Xando 01-03-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1293953)
Wiesz moze kiedy dokladnie zostala sprzedana ?

Na poczatku tego miesiaca (luty) badz pod koniec stycznia , dokladnie nie pamietam

Arturo Soprano 01-03-2007 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xando (Post 1293904)

enjoy

Tak ta postać została sprzedana ale nie gra nim 11 letnie dziecko :p.

Lord Hybrid 01-03-2007 18:28

Jakoś ostatnio żadnych nowości nie widze na tym forum... nikt sie nie kłóci =) to chyba dlatego że w końcu wszechwiedzący Tharrin nas opuścił =)

Shiddyr 01-03-2007 18:43

Dredix
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

:cup: Teraz moze kolej na Camuha, Toxo albo Levandero~

Zunasan 01-03-2007 19:16

Hiho

Chiałbym zacząć grę na Galanie. I chciałbym dowiedzieć się o ogólnej sytuacji servera PA, ceny, itp. Pozdrawiam

Mia~ 01-03-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zunasan (Post 1295440)
Chiałbym zacząć grę na Galanie. I chciałbym dowiedzieć się o ogólnej sytuacji servera PA, ceny, itp. Pozdrawiam

nie Warto ;p Jedynie ze jestes Hardcore.. to Welcome ;]

Raziel kosiaz 01-03-2007 19:47

Siemka chciałbym powrócić do tibii , lecz potrzebna mi wasza pomoc.
Zna ktoś może dobrze Yuperdo?
Bo mam hunta od niego.

Ascario 01-03-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1295330)
Jakoś ostatnio żadnych nowości nie widze na tym forum... nikt sie nie kłóci =) to chyba dlatego że w końcu wszechwiedzący Tharrin nas opuścił =)

Mozesz mi powiedziec co robiles w cave na edron ze skullem gdy cale LS padalo?

Dzumior 01-03-2007 20:57

Odkad Dravenor pojechal do Szkocji to my skonczylismy grac i tak jakos all padlo xD ,ale mam dobra wiadomosc stwierdzil ze za 3x anihilator musi sie udac xD
No i ma Senior Tutka ;p
Moze sytuacjia sie zmieni na galanie i przejdzie hwl bo juz pieniazkow zaczyna im brakowac a co to za gra bez wojen mogli by dac sobie luz na pol roku <chociaz to jest nie realne>
Ja tylko czekam na moment az wyruchaja Catrishia doczekam sie z pewnoscia :)

Bartol1 01-03-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1295501)
Bo mam hunta od niego.

Ja go znam niezle, koles wporzadku ale ma swoje fazy. :P

Lord Hybrid 01-03-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1295786)
Ja go znam niezle, koles wporzadku ale ma swoje fazy. :P

Yuperdo jest nie obliczalny. Stoisz, bloczysz pharo a ten Ci nagle z e-wave kilka razy żeby było szybciej =)

Boltina89 01-03-2007 23:00

Hybrid

Odpowiedz na wyzej zadane pytanie Ascario.

aragorn uczciwy 01-03-2007 23:08

Cytuj:

Dredix
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Yeaaah, i dobrze... All HWl tak skacza, ludzie przestaja im placic, a ci co placili juz aksy nie maja, koles im nie zaplaci to go ubija, ale zapominaja fragow liczyc^^

Cytuj:

Bo mam hunta od niego.
Ja go znam, tez mam od niego hunta:cup: A od kogo nie mam?:P:evul: :D

Cytuj:

Na statku sie mnie pytal jak sie "przedrzec", to mu powiedzialemz e nie da rady, bo zazek kolo dp, to on pobiegl, mysle se padnie naabek... polecialem na "battle" jak juz byla droga wolna, wpadam patrze hybrid ze skullem wsrod HWLi, a oni mu nic nie robia... dluzej sie nie przygladalem bo dostalem sdka i ded xD:cup: ;(

Cos sie zmienilo na galanie?:P do 5 marca mam spokoj xD ale se all nadrobie...:P

Lord Hybrid 02-03-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1295596)

Przyszedłem popatrzeć na skutki suuuuper planu i wiania gdzie popadnie bez przemyślenia :p

Mówisz, że gdy "całe LS padało":

jakoś nie mogłem sie dopatrzeć wsród Was twórców tego planu, którzy zapewne stali na statku edron =) Co do skulla to macie na bank filmiki, więc wklej mi tutaj chociaż 1HP który ktoś stracił...

Są osoby w LS które darze wielkim szacunkiem jak Zocha, Xairax itd i których bez względu na nic bym nie ruszył. Ale są też tacy jak Lynkia co jak krowa dużo ryczy a mało pomocy wam daje xD

Co do gry to mam gdzie indziej chara a tu sie bawię w Questy jak np. hota czy pogadać z kumplami =) Nawet ostatnio zaliczyłem pierwszego swojego deda. Ale motywacja ;p

@Fajkowy-Lolus
ja do Ciebie nic nie mam, ale wiele osób Cię nie lubi za to że outfit zrobiłeś i cwaniakowałeś :(

Cataclism 02-03-2007 00:35

widze ze juz starciliscie nadzieje i nic nie piszecie haha nie no zwale mam siliczna z was gratulacje jedyna osoba co mi jej szkoda to kuczera ktory umie cos wymyslec ale mam papcie a nie postacie pod komenda

sorry za moj polski ale jestem pijany i bez tego robie bledy XD

Toca 02-03-2007 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1296096)
widze ze juz starciliscie nadzieje i nic nie piszecie haha nie no zwale mam siliczna z was gratulacje jedyna osoba co mi jej szkoda to kuczera ktory umie cos wymyslec ale mam papcie a nie postacie pod komenda

sorry za moj polski ale jestem pijany i bez tego robie bledy XD

WoW, jestes pijany :baby: chwalisz sie czy zalisz ? -,-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59.