![]() |
|
Cytuj:
P.s A zwaszcza jak sie w takiej gildi jak nasza xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2 zeby byc z kumplami 3 zeby byc przeciwko szwedom 4 zeby walczyc o prawidzwe dobra 5 to tylko gra, same expienie byloby nudne, dlatego nie gram na swiatach non-pvp, na Galanie jest PA, PKing, puzniej ded hunetd wojna.... jakos czas leci:P |
Cytuj:
2. Kumpli mozesz poszukac w innych krajach, a nawet nie wszyscy polacy sa hantowani. 3. Jestes rasista? 4. Myslisz ze jak my wygramy to bedzie inaczej ? -,- 5. To w sumie prawda ;] |
Cytuj:
2 Tu mam dobrych kumpli 3 Nie, mam kilku znajomych z innych krajow, jednak szwedzi z [GUILD]How We Livin[/GUILD] jakos dzialaja na mnie "odpychajaco" 4 tak, jak wygraja bedzie inaczej 5 ;] Aylitha Feb 27 2007, 19:03:43 CET Killed at Level 148 by Levandero Gamblino and by Elmano ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Uzupatorka
Mozesz przedstawic jak to bylo albo jakis film moze? bo oglondalem tylko ten .ktory krecil Camuh a tam widac tylko jak kuczer pada:/ Gran tez padl :/ |
A ja ci podam 7 Argumentow dlaczego nie oplaca sie placic
1.Jesli 1x zaplaciles i widza ze masz slaba psyche <placic bedziesz > 2.1x zaplacisz masz moze 1-2 tygodnie luuz i tak znowu cos wymysla 3.Jestes Polakiem 4.Masz chyba zobowiazania wobec przyjaciol i guildi <aby nie placic> 5.Oni potrzebuja kasy 6.Masz honor ? 7.Jesli cie puszcza po np zaplaceniu 300k :) tak ja ja +dead aol-blessy+kupic od nowa to ja wyszlem hmmm 500k w 1 dzien xD powah troche sie w*****lem to moj blad byl powiedza ci free a za 2 dni przyjda albo troszeczke pozniej. Ja 4 ever bylem ale jakos wyszlo ze free poniewaz w top mg lvl podajze 4-5 bylem a teraz to xD moga mi naskoczyc bo nie gram dzumkiem ;p Camuh podajze ma 1 albo 2 bany 1 wiecej i delet xD |
Cytuj:
@Dzumior Do wygrania wojny jest potrzebne 5-8 osob moze nie do robienie mass logow ale snaek attackow ;] i mam nadzieje ze pokaze nie dlugo cos xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ogladam duzo filmow praktycznie all wojny
Widzialem jak zabjali jakiegos ek nie pamietam nicku na antice wlasnie w cave ale hwl juz znalo to z filmu wiec cos trzeba wymyslec nowego: 1. Sprawa jaka jest uzywanie tak zwanych slabych punktow gry jesli ktos z was pamieta Rivenn mial delet lecz po 2 dniach gral poniewaz napisali chyba na gm bo~~ nie pamietam post w ktorym opisal sytuacjie ta akcja byla zaplanowana juz ze icarus ~~ robi pz etc a rivenn go klepie konda loguje robi pz w tym momencie na ventri~~ hwl loguje sie na noob charach aby rivenn wbil bana i nie padl z red skullem od kondy tak wyszlo rivenn baned <zaplanowana akcjia z gory> Konda pz hwl mass log a dalej sami mozecie sie domyslec Hwl ma slaby punkt 1 ale pisac tutaj nie bede bo sa frajerzy typu catri ktorzy czytaja tutejsze forum proponuje wam pogladac filmy z antica-Elysia sporo ciekawych rzeczy ktorych nie bylo jeszcze na galanie |
Cytuj:
|
Może mi ktoś coś powiedzieć odnośnie postaci o nicku Szalony Spirytus z góry dziekuje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Musialo mi sie cos pojebac ;] |
Cytuj:
enjoy |
Snake Attack-to nie mass log co w podobie jak sama nawza mowi to dla twej wiadomosci sorc-druid leca na takie cos Lovize robil snake attacki z gru-konda-rattzor i to jest wybierana osoba wczesniej i przylapana na expieniu albo momencie gdzies tam daleko od pz-depo
A filmik poszukam bo ma pare dni a ja z dniem mam ciagle nowe i troche duzo tego jest Toca nie wiem kto ty jestes aby ci przeslac to ale moj pomysl nie jest taki zly nom i ciezki troche do zrealizowania xD bo aylitha musial by robic pz i lurowac ich wszystkich xD |
Cytuj:
|
No more fun
Z cyclopow na pohu do poh temple, Rica Thim i Vaero ;d 15:54 You lose 500 hitpoints due to an attack by Rica Thim. 15:58 Rica Thim [103]: wanna play in peace? 15:58 Heelto [60]: why not? 15:58 Rica Thim [103]: ok give me boh then 15:58 Heelto [60]: i would like to quit 15:58 Heelto [60]: never will pay you for free 15:59 Rica Thim [103]: wanna pay or not xDDD jakby nie bylo było trochę funny ;d |
No bez przesady..... co za objawy PA xD.... Dawno się z czymś takim nie spotkałem ale od dawna nie gram na Galanie x . X
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakoś ostatnio żadnych nowości nie widze na tym forum... nikt sie nie kłóci =) to chyba dlatego że w końcu wszechwiedzący Tharrin nas opuścił =)
|
Dredix
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing :cup: Teraz moze kolej na Camuha, Toxo albo Levandero~ |
Hiho
Chiałbym zacząć grę na Galanie. I chciałbym dowiedzieć się o ogólnej sytuacji servera PA, ceny, itp. Pozdrawiam
|
Cytuj:
|
Siemka chciałbym powrócić do tibii , lecz potrzebna mi wasza pomoc.
Zna ktoś może dobrze Yuperdo? Bo mam hunta od niego. |
Cytuj:
Mozesz mi powiedziec co robiles w cave na edron ze skullem gdy cale LS padalo? |
Odkad Dravenor pojechal do Szkocji to my skonczylismy grac i tak jakos all padlo xD ,ale mam dobra wiadomosc stwierdzil ze za 3x anihilator musi sie udac xD
No i ma Senior Tutka ;p Moze sytuacjia sie zmieni na galanie i przejdzie hwl bo juz pieniazkow zaczyna im brakowac a co to za gra bez wojen mogli by dac sobie luz na pol roku <chociaz to jest nie realne> Ja tylko czekam na moment az wyruchaja Catrishia doczekam sie z pewnoscia :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hybrid
Odpowiedz na wyzej zadane pytanie Ascario.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cos sie zmienilo na galanie?:P do 5 marca mam spokoj xD ale se all nadrobie...:P |
Cytuj:
Mówisz, że gdy "całe LS padało": jakoś nie mogłem sie dopatrzeć wsród Was twórców tego planu, którzy zapewne stali na statku edron =) Co do skulla to macie na bank filmiki, więc wklej mi tutaj chociaż 1HP który ktoś stracił... Są osoby w LS które darze wielkim szacunkiem jak Zocha, Xairax itd i których bez względu na nic bym nie ruszył. Ale są też tacy jak Lynkia co jak krowa dużo ryczy a mało pomocy wam daje xD Co do gry to mam gdzie indziej chara a tu sie bawię w Questy jak np. hota czy pogadać z kumplami =) Nawet ostatnio zaliczyłem pierwszego swojego deda. Ale motywacja ;p @Fajkowy-Lolus ja do Ciebie nic nie mam, ale wiele osób Cię nie lubi za to że outfit zrobiłeś i cwaniakowałeś :( |
widze ze juz starciliscie nadzieje i nic nie piszecie haha nie no zwale mam siliczna z was gratulacje jedyna osoba co mi jej szkoda to kuczera ktory umie cos wymyslec ale mam papcie a nie postacie pod komenda
sorry za moj polski ale jestem pijany i bez tego robie bledy XD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |
|