![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
zaraz cos slovik napisze i bedzie elo
|
Cytuj:
Tak samo jak ta pierdolona gra -.- JEBAĆ CIPSOFT :) Który wpadł z tej pierdolonej firmy na pomysł, żeby po potach można było chodzić ? |
Koniec z trapowaniem się visi0n?
|
Poczatek potegi 30+lvl drut/sorcow
|
Cytuj:
Twoje posty nie lepsze.;];];] Btw. Zamiast się tu udzielać napisz poradnik jak hakować kumpli po 2 latach znajomości. ;];];] |
Jakas plaza, leżaki i parasole w grze fantasy... [']
Outfity jakiegoś clowna ['] A o balansacji to juz niewspomne. Jak ktos kiedys mowil ze kipsoft leci na kase to jakos w to niewierzylem, ale ten up jednak to potwierdza :) |
maly off top
[CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] Dec 12 2007, 22:49:43 CET Died at Level 344 by a hellfire fighter -12,414,656 |
Cytuj:
@wrogonastawiony gra jest bardziej obsadzona w czasach średniowiecza a tam były taki gościu który sie nazywał błazen ; pp @posty Khazula where is moderator? |
dla was robaczki nowy film w moim temacie, dzial filmy
ps. pytanie quiz zagadka: ktory z hlvli furory uzywal tego znaczka -> ;>) |
Pytanie quiz/zagadka :
Khazul aka Karol to ? a)pogromca smokuf b)Super elo kolega, ktory po dluzszej znajomosci postanowi cie ojebac c)Retard kid d)Wszystkie powyzsze odpowiedzi sa poprawne |
Cytuj:
ps fajnego masz starego w rl, chyba ze to ty xd |
Czemu mi obrazasz rodzine ? :( ja jak juz to tylko obrazam ciebie...
Co do kumpli z duskiness ci co maja lubiec mnie to lubia reszty nie znam wiec mnie to nie obchodzi |
Cytuj:
Update jest fajny :) i rycerzem i czarodziejem gra sie dobrze, moze palkowie znowu maja trudniej no ale nie mozna miec wszystkiego. |
Hm nie jest tak zle racja a co do palla to ma troche przewalone ale assy po 100 gp nadrabiaja troche ;]
|
Cytuj:
@Khazul To ty jesteś tą świnią z 1996 r.? http://www.imagestation.com/picture/...9/e99a8aec.jpg |
@up
beton zamiast mózgu ;] @balans będą jeszcze balansować?? jak tak to za pół roku zagramy w golfa? @topic o rusku i jego dziadku ; pp (grubo stron temu) może i jego dziadek zabijał polaków w Katyniu ale na pewno nie wiedział co to budziki ;-) |
Cytuj:
|
Update ogolnie spoko, pogratulowac tylko pomyslu z potami i basenami. Nie ma co, plywalnie idealnie pasuja do calego tymczasowego klimatu Tibii...
Swoja droga ciekawe jak obie walczace strony wykorzystaja inny poziom exhaustedu, nowe spelle i runy. Bedzie sie dzialo na nastepnym ob :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |
|