![]() |
|
@elvaa
ja nie roznosze plotek... określiłem tą wojne jako "z nudów", gdyż jest wzg. bezsensowna, można było to inaczej załatwić... teraz niemam neta, bo mi panowie kopacze kable przecieli, więc tego głębiej nie omówimy :l @pk nie srałem po gaciach, wleciałem pomóc rl friendowi i tyle... a ty do mnie nic nie pisałaś... no chyba, że już po "spindalaniu" @croweq topic a no pośmiać się troche, można xD |
Cytuj:
|
nie był afk, czekał tylko aż zaloguje z kumplem :) i pk wpadną we własną pułapke :)
|
nuda nuda nuda niech juz sie zaczna jakies openki przynajmniej bedzie o czym dyskutowac a narazie to sranie w banie srutu tutu tu ......
|
Thready lucery sobie poczytaj, elaro o tym wspomniał na .com, tam to maja ciekawe zasady np na yalahar maja wstep tylko czlonkowie rzadzacej glidii, all chaty dla nich, eliminuja neutralnych magów itp.
|
Cytuj:
Edit: Zaciekawiło mnie, ocb z TD. Ktoś wie? |
W końcu nie szwankujący internet :)
|
|
@Vasillies ,jakiś lot? Ja w 3h góra 30k loota - 17 za suplajsy. 11k do lvla :D
@Elva~ To ty kotq dziewczyną jesteś? No patrz.... @War Może by się wypowiedział poprostu ktoś kto jest w tej "wojnie" ,a nie pierdolicie smuty ,a potem co do czego to się dupy nie trzyma. Noi jak powiedział gekke ,wkońcu wygrają polacy. Chyba ,że będzie pis ,to się zdedzi :D |
Ja tam na moment tylko wyskoczyłem, aby dobić level. Loot - 2 x demonic blood. ;)
|
Cytuj:
W ogole to co wy chcecie od naszego miasta? : DD |
Heyka ewrybody, btw kafes czego nie logujesz w ogole, nowy char masz czy jak? ? |
Nie ma to jak ludzka złośliwość...
|
Dec 18 2008, 19:56:44 CET Killed at Level 100 by Olin Raberia
haha łęczna gurom! |
Kafes, a czy w kopalni wegla w Łęcznej mozna spotkac dwarfy?
(taki maly zarcik, nie fochaj mi sie tylko tu) |
w łęcznej nie ma żadnej kopalni nieuku, więc sądze iż owned
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/KWK_Bogdanka
Skoro rodnej mowi ze jest to chyba jest. |
kurwa nigdy nie próbuj sie sprzeczać z królem świata oks?
Lubelski Węgiel Bogdanka S.A. - kopalnia węgla kamiennego koło Łęcznej |
Kazdy na to mowi "kopalnia w Łęcznej", oprocz króla elysii oczywiscie :P Masz megalomanię.
No to są kolo Łęcznej te dwarfy? :>> |
20:12 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Fenss Ryon. He was killed by Vasilies. 1:0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |
|