Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Bracia_Zdunscy 17-04-2009 08:59

Jeśli to zrobił ktoś z Arcanii to przesadził :P Największa legenda Arcanii zrookowana :(

LoluU$ 17-04-2009 13:21

Czy ja wiem czy najwieksza ? Pamietam jego pvp.

Dla mnie legendą byl Vorith (o ile poprawnie napisalem)

FUHRER 17-04-2009 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2524348)
Czy ja wiem czy najwieksza ? Pamietam jego pvp.

Dla mnie legendą byl Vorith (o ile poprawnie napisalem)

Vorith legenda bo mial najwiekszy lvl i najlepsze skille? no to fajnie masz idz wroc na otsa dziecko. Fosfik jest legenda bez dwoch zdan i byl najlepszym graczem jaki gral na tym serverze, stary owner oczywiscie. To ze teraz zostal zrookowany to wynika tylko i wylacznie z pychy i zazdrosci dzieci z IP pokroju filush czy innych smarkow z legnicy ktorzy nie rozumieja ze to tylko gra

Bracia_Zdunscy 17-04-2009 13:41

Raczej Filusz ze swoją ekipą tego nie zrobił. A co do legendy Fosfika to nie ma co tu dużo mówić. Mimo że aktualnie mamy w huj ludzi 200+ to i tak żaden z nich mu do pięt nie dorasta. Mowa tu oczywiście o starym ownerze :)

LoluU$ 17-04-2009 13:51

a czy ktos mowi o starym ownerze ; o gadamy o Hiszpanie, nie pamietam jak mu bylo aczkolwiek w wojnie z Beach i wczesniej wojowal porzadnie.

Ta vorith bo lvl i skile.. wiem ze to prowokacja bo to takie forum juz jest jak nie zjedziesz kogos raz dziennie to jestes slaba dupa i tyle. Nie musze Ci sie tlumaczyc. Elo~

marcza57 17-04-2009 13:59

Ostatnie dni sprawiły ze to forum stało się normalne przez kilka osób :p

Faytah 17-04-2009 14:56

imo nowy owner gorszy nie byl,co udowodnil na kazdym camie,nie mniej jednak rookowanie to cos czemu zawsze bylem i bede przeciwny

Szefie :) 17-04-2009 14:56

Legenda nie musi byc ktos kto ma dobre pvp, moze byc nia osoba ktora ma najwiekszy lvl/skile/mlvla albo ktora 'zablysnela' na serverze czyms innym. Kazdy ma inny system wartosci w tej grze, wiec nie wiem czemu prowadzicie wywody na ten temat.

Dla mnie bez watpienia legenda jest (nie byl!) Fosfik.

Partyzant_Felix 17-04-2009 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 2524355)
Vorith legenda bo mial najwiekszy lvl i najlepsze skille? no to fajnie masz idz wroc na otsa dziecko. Fosfik jest legenda bez dwoch zdan i byl najlepszym graczem jaki gral na tym serverze, stary owner oczywiscie. To ze teraz zostal zrookowany to wynika tylko i wylacznie z pychy i zazdrosci dzieci z IP pokroju filush czy innych smarkow z legnicy ktorzy nie rozumieja ze to tylko gra

dlaczego to wina tych osob? myslisz ze my go rooknelismy czy co debilu.

btw. gdziesz na forum czai sie banah i rowniez spamuje, takze oczy otwarte i capniem chama xdddd

Thornak 17-04-2009 16:50

Fosa jest legendą (taką jaką nigdy nie bedzie np Ames, czy Goral ).
Szefo ma racje, każdy z nas określa kto jest legendą wg innych kryteriów. level Voritha też jest legendarny, tak samo jak pg Aty.

pozdrawiam.

VmaX 17-04-2009 17:08

Nooo duża strata ...

Partyzant_Felix 17-04-2009 19:18

a tak mniej w temacie to zauwazcieze jest Filip G i Waszka G. A moze poprostu to jedna i ta sama osoba??? albo jakas rodzina??

Smokuu 17-04-2009 19:54

"i will miss u smoqq:>"

Skonczyłbyś juz to wałkować i przyjmij proszę do swojej świadomości ze nie jestem tym za kogo mnie uważasz -,-

Partyzant_Felix 17-04-2009 20:41

no wlasnie wszyscy mi mowia ze to nie ty, wiec chyba juz zaczne podejrzewac kogos innego. daj wskazowke, placiles czy nie

Bracia_Zdunscy 17-04-2009 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2524684)
no wlasnie wszyscy mi mowia ze to nie ty, wiec chyba juz zaczne podejrzewac kogos innego. daj wskazowke, placiles czy nie

I tak nigdy nie zgadniesz kim jest smokuu, ja i inni "anonimowi napinacze" ;)

O mnie mogę powiedzieć tylko tyle że znasz mnie lepiej niż myślisz. Nie wiem dokładnie ile się znamy ale dosyć długo. Lecz podkreślam jeszcze raz że i tak nigdy nie zgadniesz i nigdy nie domyślisz się kto kryje się pod nickiem Bracia_Zdunscy

Partyzant_Felix 17-04-2009 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy (Post 2524701)
I tak nigdy nie zgadniesz kim jest smokuu, ja i inni "anonimowi napinacze" ;)

O mnie mogę powiedzieć tylko tyle że znasz mnie lepiej niż myślisz. Nie wiem dokładnie ile się znamy ale dosyć długo. Lecz podkreślam jeszcze raz że i tak nigdy nie zgadniesz i nigdy nie domyślisz się kto kryje się pod nickiem Bracia_Zdunscy

wy nie jestescie anonimowi napinacze bo lduzie typu ty albo marcza pisza w 95% prawde. ale skoro sie dlugo znamy to mozesz powiedziec chyba kim jestes? dawaj wskazowki a sam(z fayterem) dojde do tego kim jestes o.o. a wsrod noob kont kryje sie banasze takze uwazajcie z kim spamujecie

Smokuu 17-04-2009 21:17

Nareszczie ! B)

Bracia_Zdunscy 17-04-2009 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2524709)
wy nie jestescie anonimowi napinacze bo lduzie typu ty albo marcza pisza w 95% prawde. ale skoro sie dlugo znamy to mozesz powiedziec chyba kim jestes? dawaj wskazowki a sam(z fayterem) dojde do tego kim jestes o.o. a wsrod noob kont kryje sie banasze takze uwazajcie z kim spamujecie

Ja jestem anonimowym napinaczem i wole zeby tak pozostało :) a tak wogle nigdy nie bylem ani w dpft, ani beach, ani sb, ani interregnum, ani in pectore, ani la revolution, ani sk, ani cn, ani w gob, ani w whisper, ogólnie chyba swoja postacią bylem w samych cienkich gildiach :confused: Ogolnie nigdy sie nie wywyzszalem wolalem stac z boku i przygladac się temu wszystkiemu ;)

okozaoko 18-04-2009 03:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2524642)
"i will miss u smoqq:>"

Skonczyłbyś juz to wałkować i przyjmij proszę do swojej świadomości ze nie jestem tym za kogo mnie uważasz -,-

Widocznie jestes jak ci to kazdy pisze , a tak z ciekawosci verudur czemu w twoim pozegnalym poscie nie odpisujesz ze swojego noba ? Chyba nadszedl juz czas bo malo postuja w twoim temacie :p

Widac ze czesto odsiezasz swoj temat , jak po chwili postujesz cytat cadi buraka i zaprzeczasz sam sobie

Bracia_Zdunscy 19-04-2009 12:18

Pytanie do chłopaków z Interregnum

Będziecie w niedalekiej przyszłości robić PoI i Insquition questa ? :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51.