![]() |
|
ty tez byles u niego i niby keylogera zamontowal :O?!
|
To byly dobre 2 lata gry, dzieki wszsytkim ktorzy utrzymywali smiech na gc i ogolnie byli wporzadku wobec mnie.
Dziex fellows. |
Gz wszyskich avansow :P
A teraz cos ode mnie "czas na odrabianie".. xD http://img214.imageshack.us/img214/3990/121vw2.jpg |
Cytuj:
|
BUAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAH
gratz redzio ;D |
Cytuj:
sorcreczek (kapios) 11:18:58 13:19 Bart Aike [20]: ze jeszcze jeden z was ma keya 115 MS |
Kulek albo Sath musimy pogadac ;]
|
Cytuj:
Tomek możesz oczekiwać mojej pomocy ;] |
Co sie kurwa dzieje ?!Kazdy ma haka ja pierdole!I coraz bardziej ja sie obawaiam o mojego chara X(
|
moze sie pomylilem osodzajac satha i kanilowa
wszyscy mowili ze to oni napewno wiec jak all mowia to ja tez to myslalem zaszybko zaragowalem, bylem zdenerwowany wkoncu przeliczajac na zlotowki to stracilem 1,5tys. dobra niewazne co sie stalo to nieodstanie za wszystko sry. karol |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
weź się Kulek opanuj :>
człowiek was przeprasza mimo że sam miał hacka i był wkurzony a ty jeszcze jedziesz po nim <.< człowiek się myli zwłaszcza w takiej sytuacji proste nie ? Gaw zdawało mi się że all Aike to z Łodzi są (mój teren jak coś) ale zawsze msg mnie na gg się uzgodni... Bezel ja wróce jestem mały noobeczek ale pomoc jak zwykle 4 you dla innych których znałem a po hacku też |
Cytuj:
Ofc Bezel~jak cos potrzeba to wal smialo. Pozdro. |
Tylko pozazdrościć takich Adv i oby tak dalej 8o
|
|
Cytuj:
@Bezel Przykre... |
Kulek....
Ja byłem u starego ownera Darooksa (to mój brat) jak do ciebie pisał. Więc nie gadaj, że to niby Karol się podszywał... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |
|